• metoyo­u
  Äldre 23 maj 20:45
  18516 visningar
  106 svar
  Inlägg från metoyou Visa alla inlägg
  106
  18516

  16 juli 2011

  Hejsan!
  Får man hoppa in i den här tråden tro? Vi ska också gifta oss den 16/7. Vi har nog det mesta under kontroll tror jag men nu börjar jag i alla fall få lite nerver. Har fjärillar i magen nästan varje dag!
  Det som vi har kvar på vår att göra lista är att beställa blommor (ska dit på ons), beställa tårta, hitta skor till mig och göra de sista placeringskorten. Vi funderar även på att gå en danskurs. Men annars så har vi som sagt fixat det mesta redan. Skrattande

 • metoyo­u
  Äldre 25 maj 20:12
  #62

  Vi ska gifta oss utomhus i Torshälla (utanför Eskilstuna). Så om någon är bra på att dansa soldansen så dansa så fötterna blöder är ni snälla!

  Idag var vi och beställde blommor så nu kan vi bocka av det från listan. Men vi bestämde oss för att köpa praliner till alla så nu måste jag pyssla ihop askar till alla så det blev ännu en sak att göra.
  Det vi har kvar är:
  Skor
  Tårtan
  Vigselprogram om vi ska ha något
  Fixa det sista på bordsplaceringskorten
  tror att det är allt...

  Men hur är det med er, börjar ni bli nervösa? Både jag och min m2b har börjat drömma mardrömmar. Inatt drömde jag att jag såg att han hade skickat sms till en av mina vänner där han i princip förklarade sin kärlek till henne! Och han drömde att vi gifte oss men att han fick en blackout så efteråt mindes han inte vad som hade hänt och undrade vad alla pratade om och varför det var fest.

 • metoyo­u
  Äldre 1 jun 19:44
  #66

  teknofreakz: Spännande med svensexa. Blev din blivande nöjd då? Men tråkigt att höra om bandet, hoppas att ni hittar ett band som passar er. Ska hålla tummarna för er!

  MiaAnd: Kul att se att allt går som det ska för er nu. Låter superfint med stenar som placeringskort. Håller själv på och fixar våra, tar tid men tusan vad kul det är ändå.


  Idag var vi och provsmakade tårtan och är supernöjda. De lyckades pricka in precis det som vi ville ha. Så skönt att kunna pricka av ännu en sak på att-göra-listan.

Svar på tråden 16 juli 2011
Logga in
Bli medlem