• vicki
  Äldre 24 Aug 00:02
  22018 visningar
  57 svar
  57
  22018

  Era snuskigaste historier (ej S.e.x)

  Spindlar och insekter är min stora fobi.
  Det värsta jag varit med om måste ha varit för några år sedan. Vi hade en stuga på Öland....ett perfekt tillhåll för diverse äckel-insekter och dessutom var där klasevis med spindlar *isch*.
  Gick en natt och lade mig i min säng, drog upp täcket till hakan och lade mig tillrätta och slöt ögonen. Efter ett par minuter kom en fruktansvärd känsla över mig. En sån här panikkänsla då något instiktivt säger att något är väldigt fel.....jag öppnade ögonen och vad satt precis under hakan på mig? Jo enorm korsspindel!! Det var som något slagit mig i bröstet, kunde inte andas och panik var vid det laget en underdrift. Efter några sekunders paralysering kastade jag av mig täcket, sprang gallskrikandes ut på gräsmattan och stannade där i si så där 3-4 timmar.
  När så tröttheten började ta över och jag tagit mod till mig gick jag så och lade mig igen (efter att ha bytat sängkläder samt sprayat rummet med diverse kemikalier). Jag slöt ögonen och efter ett par minuter hörde jag ett krafsande ljud vid mitt öra......tittade upp och ca 5 cm från min näsa satt en kopiöst stor äckligt vårtbitare och blängde. Samma visa igen.....sprang gallskrikandes ut på gräsmattan och gick ej in nå´t mera det dygnet.

Svar på tråden Era snuskigaste historier (ej S.e.x)