Inlägg från: Lapinette |Visa alla inlägg
  • Lapinette

    Ha, ha .. vespahelg .. why not?!!

    Själv gillade jag b&b i Kalifornien där vi satt och åt frukost med de andra gästerna. Hade otroligt frispråkiga, politiska diskussioner med ett par och satt kvar länge med vårt kaffe och te för att disktuera. En del av resan som jag gillade mycket .. sweet Carmel!

    Piggelin - jag såg att sommelier var på Grand Hotel och så att Frantzen Lindberg hade blivit utnämnd till bästa krog. Krog känns dock lite fel bemärkelse på en restaurang som har Michelin stjärna.

  • Lapinette

    Ahhh.. på tal om resa så köpte jag Lonely Planet Japan Discovery igår . En orsak till varför jag är lite trött idag. Låg och bläddrade i den till klockan passerat midnatt.

  • Lapinette

    Telis - jag och maken är verkligen ensamvargar i vanliga fall. Vi letar inte upp sällskap när vi har varandra men det var otroligt trevligt i Carmel och det blev en mycket intressant Obama, Europa-diskussion med ett trevligt par som var både beresta och kunniga (inte så där som Stockholm ligger i Schweiz och där går det isbjörnar på gatorna). Sen hade vi en äldre dam vid frukostbordet som var där för att hon sjöng i någon kör och ett par som åkte motorcykel runt i Kalifornien. Mycket trevligt!

  • Lapinette

    Om ordet sol fanns med finns det inget som kan misstolkas men utan sol ... jaaa, då kan man nog tolka det annorlunda .

  • Lapinette

    Vilken dålig kompensation. 2 000 kronor och man måste åka till samma ställe. Vem gör det?

  • Lapinette

    Var magsjuk både i Sydafrika och i Hong kong ... fast på olika sätt. Tänker dock inte beskriva här . Usch, jag är verkligen en vekling när det gäller magbaciller.

    Piggelin - Cinque Terre - me like ! Fick dock höra från brorsan som var där i somras att det var väldigt turistiskt. Det var inte så nöjda med sitt besök.

  • Lapinette

    Förresten några tips på mysiga ställen som man kan bila till om man ska vara borta i ca 10 dagar - 2 veckor? Har redan lagt upp en rutt till Trondheim med omnejd, en som vi kan döpa till Västkusten + Skagen och så har jag Cornwall.

  • Lapinette

    Tinga - det är ju bara så jäkla långt!!! men höga kusten har jag med i min Trondheimresa .

Svar på tråden Tur & retur