Inlägg från: _koko_ |Visa alla inlägg
  • _koko_

    Tur & retur

    piggis - In my garden såg vackert ut! Väldigt "gourmet", om du förstår vad jag menar.

  • _koko_

    Vilka läskiga magsjukehistorier! Har tack och lov inget eget att bidra med. Och politikdiskussioner undviker jag nog gärna också till frukost.

    Det var just scooter = moppe (alternativt sparkcykel ) som gjorde att jag kände mig tvungen att förtydliga.

  • _koko_

    Åh, höga kusten! Jag tillbringade hela somrarna på en liten gård utanför sollefteå med storslagen utsikt ner över ångermanälven när jag växte upp.

    Jag har åkt med Norwegian Cruise Line i karibien (bokat genom globetrotter), och det var helt klart en annorlunda upplevelse (allt från bröllopsresenärer till småbarnsfamiljer, pensionärer, till och med JR Ewings pappa!). Coolt var att alla skandinaver som var med på resan blev inbjudna att ta en drink med (den norske) kaptenen en kväll.

  • _koko_

    lappis - Jag tyckte det var bra. Skeppet jag åkte med var gammalt, finns inte kvar i deras flotta nu. Men det som var lite knepigt var att de hade bordsplacering i stora restaurangen, så man satt med samma sällskap alla kvällar (om man inte valde att äta någon annanstans). Lite trist för mig som åkte ensam(!) och hamnade med tre holländska damer, visserligen trevliga men löjligt dåliga på engelska.
    Det finns betydligt bättre utrustade skepp (typ äventyrsland, shopping, spa, klätterväggar, osv) än det jag åkte med, men som sagt, det var längesen och skeppet var gammalt. Två pooler, gym, shows, casino, 3 restauranger + room service osv räckte rätt långt för mig (som var där för att slicka sår).
    Sen var man tvungen att be att få "dricksvouchers" i informationsdisken kommer jag ihåg. Dricksen ingick nämligen i min biljett (kom jag som tur var ihåg), men några vouchers hade jag inte fått och det var ju rätt mycket pengar man skulle dricksa. Sen stoppade man ju till några dollar extra ändå för säkerhets skull.

    Jag är glad att ha varit med om en kryssning, men nu är det mycket annat jag vill göra och se innan jag är sugen på en till.

  • _koko_

    Tinga - Hoppas london var toppen! Hade tänkt tipsa om Museum of London som är mitt favvo i London. Även Shakespeares The Globe är sevärt och Tate Modern.

    piggis - VA!! Ska jag bli ensam kvar på andra sidan?? Nåja, jag jobbar på saken, ni har ju iaf varit överens hela tiden så vitt jag förstått det. Stort grattis!

    Herrgårdshelgplanerna har jag inte kommit någon vart med eftersom jag fick så mycket att göra på jobbet, men nu började det bli hög tid att boka tror jag!

    Vi ska även försöka få till en skidweekend denna säsongen, någonstans i "närheten".

  • _koko_

    lappis - Ja, just det, undrar om det finns hotell vid väsjöbacken...? Tycker förresten ni borde kika på hus i vårt område.

    Jag har ju inte ens kommit så långt att jag frågat någon om skoter ännu...

  • _koko_

    lappis - Vardå? Jag vill ju helst att snön ligger kvar över jul förstås.
    Vad har ni för vacuumpump förresten? Funderar på att köpa en till mina föräldrar i julklapp.

  • _koko_

    Tinga - Vilken härlig resa!! Trist att ni missade några grejjer ni hade sett fram emot, men det låter som att ni hitta minst lika bra alternativ.  Och wagamama har fö nyligen öppnat i sthlm, för den som bor här.

    Jag har fortfarande inte hunnit ta tag i vår herrgårdshelg, men nu MÅSTE det ske!

Svar på tråden Tur & retur