Inlägg från: Lapinette |Visa alla inlägg
  • Lapinette

    Tur & retur

    koko - låter som ett stor projekt ni har på gång. Vad är det för rum ni vill få in på 80 kvm? Sovrum + badrum? Faktum är ju att de ville sälja råvinden ovanför oss för ett par år sedan men vi tackade nej då det skulle bli så himla dyrt. Emellanåt kan jag inte låta bli att fantisera vad vi skulle göra med de extra 30 kvm ... fast just nu är jag mer inne på att köpa grannens 1:a .. han vet bara inte om det .

  • Lapinette

    xericax - har varit i Patong (för tusen år sedan) och nu senast i Khao Lak så jag kan tyvärr inte komma med några tips i Kata.

  • Lapinette

    Tapet nr 2 - me like! Fast hade någon nänmt den tapeten för ett par år sedan hade jag nog satt i vrångstrupen. I ett av husen jag förälskat mig i så hade de en liknande tapet på en vägg precis bakom den öppna spisen och sen en inbyggd bänk med kuddar i matchande färg framför. Supernsyggt!

    Vi har fondvägg i vardagsrummet .. .mörk brun, schabloun. Superbra med mörkt bakom en stor svart tv, högtalare och stereobänk. Det smälter in så bra. Sen har vi samma tapet (det som blev över) i hallen där jackor och skor står. Tyckte det kändes onödigt och blev skitigt med vit vägg där.

  • Lapinette

    Tinga - några speciella läckerheter i menyn hos Ramsay? Sitter här och är som vanligt hungrig. Ikväll blir det snabbt men gott dvs entrecote med pepparsås och haricotverts lite förvällda och sedan stekta med rödlök och inlindade i bacon. Normalt brukar vi gå ut och äta efter vår fredagsspinning men eftersom vi var ute igår med kompisar och åt musslor och belgisk våffla med glass och chokladsås .. mmm.. så går vi hem efter träningen idag och därför blir det något snabbt och enkelt.

    Imorgon blir det däremot gäster hemma (igen) och då tänkte vi serverera foie gras som förrätt och jag tror vi ska plocka fram en Sauternes även om maken föredrar rött eller champagne till foie gras. Vi har några flaskor riktigt bra Sauternes som vi köpt nere på vinmässan i Cagnes sur mer och någon gång måste de ju drickas. Nå väl, huvudrätt blir beuf bourguignon och till efterrätt kör jag de där enkla med goda plommonen med mynta.

  • Lapinette

    Och på tal om inredning så ska vi hämta ett nytt soffbord imorgon. Ett bord som vi spontanshoppade för två veckor sedan. Mitt gamla bord, IKEA Lack, har jag haft i 20 år och det köptes in då jag och min fd sambo aldrig hittade något soffbord som vi gillade ... och nu har jag och maken letat i typ två år. Soffbord är ett jäkla gissel .. men nu köpte vi ett på Folkhemmet. Inte dyrt, kanske passar det inte in ... men vad fasen någon gång måste vi komma över vår soffbordsspärr. Gillar vi det inte får vi väl sälja det på blocket.

  • Lapinette

    Tinga - så klart man får smaka av varandra. Vi gör det jämnt!

    Blocket är min vän ... har en sodastreamer och 31 boda line glas som snart åker iväg. Tjohoo!!

  • Lapinette

    Tinga - gillar också Newton och så det där japanska som ser nästan likadant ut. För stressad just nu för att komma på namnet. Återkommer.

  • Lapinette

    Bordet står nu på plats och det känns så litet efter att ha haft vårt stora lackbord i all evighet. Måste vänja oss.

    Och gällande glasskiva så kommer jag också gå och putsa den hela tiden ... och med barn så är det ju knappast något ideal men sen kanske . Om en så där 20 år .. ha, ha!

Svar på tråden Tur & retur