Tips på tårtfyllning
Jag behöver tips på tårtfyllning, jag vill ha chokladfyllning men då säger andra att det inte funkar pågrund av att det är juh sockerkaksbotten så jag vet inte längre så hjälp!!
Jag behöver tips på tårtfyllning, jag vill ha chokladfyllning men då säger andra att det inte funkar pågrund av att det är juh sockerkaksbotten så jag vet inte längre så hjälp!!
Ibland när jag svänger ihop en tårta hemma brukar jag ha i ekströms chokladpudding i ett lager! Asagott! Det får stå och stelna i en bunke i kylen och sedan brer jag på det! Funkar också att ha ovanpå tårtan istället för grädde. Snyggt och smaskens!
Sörön, jag har gjort så med, fast jag satte fast botten i min springform, satte papprunt och sedan fyllde på botten med hallon innan ekströms choklad mousse åkte på och sedan in i kylskåpet för att stelna.
Jag var tvungen att fråga en vän vilka tårtor med choklad fyllning jag har gjort, jag gjort så många.
Det finns ju smörkräm med. Det funkar, och är gott. Fast lite mastigt kanske...typ sånt som är i biskvier!
Vit chokladmousse o hallonmousse är jättegott!! :)
vit chokladmousse och hallonmousse är ju en klassisk god kombinatione. Vi ville ha lite tvist på det hela och valde en fantastisk kombination av cheesecakemousse och aroniamousse på browniebotten
Vit choklad mousse är ingen favorit, så det blir nog mörk chokladmousse..
Puffar för mer tips!!
Vi hade mörk chokladbotten (sockerkaka?) och så ett lager chokladmousse, sen mörk chokladbotten igen och så vit chokladmousse. Bara vit chokladmousse är kanske inte så gott, men tillsammans med det andra så var det gudomligt! Många av våra gäster sa att det var den godaste tårta de nånsin ätit. Och jag är beredd att hålla med ;)
Bröllop, du kan lägga färska bigaråer , dela och ta bort kärnorna, se till att den saftiga ytan är neråt, och sedan hälla påmed Nigellas Instant Chocolate mousse, den är mörk och bigaråer eller körsbär funkar bra med mörk choklad.
Vad hade ni marsipan utanpå då?