Inlägg från: skruttisOmuffis |Visa alla inlägg
  • skruttisOmuffis

    Augusti 2011 - del 2

    Skumboll skrev 2011-05-17 08:20:09 följande:
    Oh så fina, i guld dessutom!

    Lägger in en bild på mina skor också. Får se om jag kan gå i dem bara... haha

     



    Riktigt söta!
    Har du beställt dem från Matildas fest? Jag har beställt min klänning därifrån... kände igen skomärket, tror de säljer det märket...
  • skruttisOmuffis
    Skumboll skrev 2011-05-17 13:39:24 följande:
    Jag beställde faktiskt ett par från matildas i februari men när jag väntat i nästan tre månader och inga skor kommit så hörde jag av mig till henne och troligtvis var det tyg jag valt slut för hon hade inte fått något leveransbesked om dem. Jag sa att jag kunde vänta ett tag till.
    Så förra veckan när jag köpte min klänning så hittade jag dessa skor, exakt samma modell jag beställde, sista paret och i min storlek. Visst, de är i ivory och jag hade helt velat ha ett par gröna men eftersom jag inte visste om skorna från matildas skulle komma så köpte jag dessa istället. Och ett par hundra billigare dessutom.
    Ja...jag har hört nåt om att det har varit väldigt lång väntetid på skor från henne just nu...tydligen tar hon inte ens emot nya beställningar just nu... Tur att jag har fått min klänning då Tungan ute

    Trist att du inte fick exakt den färgen du velat ha, men egentligen gör det ju inget, eller hur?! Jag skulle bestämt ha ivory som färg på min skor och mina blev guld i slutändan... "Kill your darlings" är ett ofta passande uttryck när man planerar bröllop känner jag. Bara skorna är fina och de passar in i helheten så kommer du nog inte ens tänka på det på din stora dag! Dina är ju dessutom bara så söta
  • skruttisOmuffis
    Skumboll skrev 2011-05-17 14:24:01 följande:
    Ja, jag vet, men jag beställde ju mina skor lååååångt innan hon la beställningstopp på skor. Nåja, nu har jag mina skor och pengarna ska jag få tillbaka från matildas. Det var i alla fall inga problem så det var ju skönt!

    Gör verkligen ingenting, nu letar jag en grön väska istället! Jag tror ju lixom att man blir gift trots att allt inte går som planerat, haha!
    Visst är de söta? Enda problemet är väl hur jag ska kunna gå i dem. Jag kan verkligen inte gå i högklackat. Jaja, det blir ett senare problem.
    Om du är orolig över att få ont så har jag några tips. Köp geleinlägg, finns massa olika sorter... dämpning under trampdyna, skydd till de ställen man brukar få skavsår eller helt enkelt en lång som ligger under hela foten. Välj det som passar dig och får plats i skon.
    Sen finns det dessutom fotspray som ska minska friktionen mellan fot och sko om man är barfota.

    Vad det gäller att att kunna gå....öva, öva, öva innan... så slipper du känna dig darrig på benen på er dag. Det kanske man är ändå i och för sig, hehe....men det kan nog som sagt vara bra att öva Tungan ute
  • skruttisOmuffis

    Äntligen är våra inbjudningskort färdiga. Jag envisades med att göra egna...och det tog sin lilla tid.

    Vad tycks??




    Vi hittade de här fina och passande frimärkena på postens hemsida. Kuverten är förseglade och frimärkena på sin plats!
    Ikväll lägger vi korten på "lådan". Så skönt att äntligen ha det gjort!

  • skruttisOmuffis
    Skumboll skrev 2011-05-17 21:47:06 följande:
    Vilka söta skruttis! 
    De frimärkena kör vi på också.... måste nog köpa på mig en rulle till, måste ju ha till tackkorten sedan.  
    TACK
  • skruttisOmuffis
    Skumboll skrev 2011-05-17 22:04:49 följande:
    Kan ana vilka färger ni tänker ha!
    Hehe...jo, det syns nog allt bra

    Sambon har gjort vår bröllopshemsida i samma färger också! Allt för att göra sin lilla bridezilla glad...
  • skruttisOmuffis
    cc2011 skrev 2011-05-17 22:06:43 följande:
    Åh vilka fina! Får jag fråga vart ni hittar frimärkerna?
    Bröllopsdagen är 6/8-2011
    Beställ från postens hemsida. De kostar som vanliga frimärken, men du får betala lite frakt också.
  • skruttisOmuffis
    Skumboll skrev 2011-05-17 22:10:34 följande:
    Du har pli på honom minsann!
    Japp men han har då ingen pli på mig...
    Han har tjatat i en halvtimme att jag ska logga ut från BT. Måste nog blidka honom nu, stackarn... så jag får tacka för mig. För idag.
  • skruttisOmuffis
    SnartFruSir skrev 2011-05-18 13:20:52 följande:

    Skruttis: Jättefina inbjudningskort! Nästan så att man fäller en liten tår här borta :)


    TACK!
    Nu blir jag alldeles till mig av stolthet, haha! Tungan ute
  • skruttisOmuffis

    Halloj allihopa!
    ...jag har varit lite frånvarande här ett tag...MEN nu har jag nåt kul att berätta!! Jag blev hippad igår!

    Jag är så glad över den fina dag som mina vänner fixat för mig! De hade ordnat en "jorden runt" resa i Stockholm...deras påhittighet och engagemang var så himla fint! Jag grät av överväldigande ett par gånger...hehe Tungan ute Lite sliten känner jag mig allt nog idag....

  • skruttisOmuffis

    Hej allihopa! Jag har inte skrivit här på länge... Jag har lixom varken haft ork eller tid. Jag har mått ganska kasst också. Det här med perioden då folk ska osa är inte särskilt rolig... Det känns nästan som att man ska mentalt va gjord av stål för att greja planering av ett bröllop -med gäster-!!! Vi har blivit så ledsna och besvikna på en del i vår närhet. Min bror har fortfarande inte osat trots att sista datum var 20 dagar sedan och vår mamma har tjatat ett femtal gånger och sagt att det respektlöst. Min blivandes ena bror kommer inte pga att "det stör deras barns lek-, sov- och matrutiner". Jag kan då tillägga att barn är välkomna och att vi ska ha ett lekrum med tv och grejer. Jag hade även tänkt göra egna festprogram till barnen med pyssel och knåp i samt enbart ge barnen favor i form av godis. Allt detta vet min blivandes bror och vi erbjöd oss tom att hyra in en barnvakt under middagen så att de (alltså brodern och hans sambo)kunde slappna av, men ändå ger de kalla handen. Detta har gjort min blivande väldigt sårad och jag blir så arg...varför gör man så mo sin egen bror som har gjort klart hur viktigt det är för honom att alla hans bröder kommer på bröllopet. Min blivandes pappa är död och hans mamma är sjuk i alzeimers så han värderar sin relation till sina bröder väldigt högt. Sist men inte minst meddelar min morbror att han och hans familj "hoppar över vårt bröllop". Kan man ens säga så!!? Jag är så trött på folk i allmänhet och ett tag ångrade vi oss så mycket att vi skulle ha ett bröllop med gäster, men så kom vi på alla mysiga härliga vänner och släktingar som faktiskt vill vara där! Och det gör det värt det! De andra kan gott sitta hemma och ruttna på vår dag! Annars så är allt på räls nu... Jag har blivit hippad! Jag har fixat morgongåva till min sambo! (Jag var och fotade till en "secret box" för två dagar sedan!) Vi har även börjat stämma av detaljer med alla inblandade parter och min sambos svensexa går av stapeln nästa helg! Allt känns under omständigheterna ganska okej ändå!

  • skruttisOmuffis

    Oj, ursäkta för den dåliga formateringen... Jag skrev från min mobil...och all formatering försvann... Sorry!

  • skruttisOmuffis

    Det är så trist att jag inte har haft tid att följa er andra här på sista tiden.... Nu är man så stressad så man knappt vet vad man heter. NIO DAGAR KVAR för min del nu...

    Jag önskar verkligen alla lycka till som ska gifta sig nu i helgen!! Hoppas det blir som ni önskat och att ni kan njuta fullt ut! Solig

  • skruttisOmuffis
    Skumboll skrev 2011-08-04 12:16:56 följande:
    Samma här! Nio dagar kvar alltså.... men ingen stress här.
    Ser inte ut att bli så bra väder på vår dag... synd!

    Igår lämnade vi in ringarna för gravering, efter typ ett halvår kom vi äntligen på vad det skulle stå.
    Var in till nagelstället för en lite konsultation också, valde silke nu framför géle och akryl... tyvärr blir det ingen permanent lack då men jag hoppas det blir bra ändå. Ska ni andra bara ha en enkel fransk eller några dekorationer? 
    ...håller med om vädret... Ber till vädergudarna varje dag nu! Det kan ju faktiskt vända *peppar, peppar*

    Jag ska ha mina egna naglar, fast med permanent fransk lackning sk. gelish (repar sig inte och flagnar inte). Inga dekorationer. Jag gör naglarna redan nu på onsdag då lackningen är så hålllbar!

    Ikväll ska vi gå på privat valskurs och vi har inte valt vals ännu.... haha
    Det står mellan Enya - Flora's secret, Grymlings - Där gullvivan blommar och Norah Jones - Come away with me...
  • skruttisOmuffis

    Halloj halloj!

    Jag kan meddela att vårt bröllop var fantastiskt och bifogar två söta bilder som fotograf Sussi Petersson har tagit (www.fotografsussi.se)


  • skruttisOmuffis

    ...två bilder skulle jag ju bifoga... hm...klantig jag är

    Jaja, här kommer en bild på oss också då... Denna också av fotograf Sussi Petersson



    Ps. Jag är 25 år gammal...såg att det var någon som var nyfiken på att veta åldern på alla...
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2