Inlägg från: bumbibjörn |Visa alla inlägg
  • bumbibjörn

    Augusti 2011 - del 2

    Låter tokroligt m uppdrag, detta ska jag höra m blivande om de inte e något för oss! Beatiful disaster: förstår din besvikelse kring hippan...men de kanske lurar dig totalt o har något tok planerat för dig!:) Själv tror jag tyvärr inte jag får någon hippa:( först tyckte jag inte de spelar någon roll men nu tycker jag de e jätte tråkigt...vet inte vem som skulle dra igång de hela då jag inte har någon tärna... Min blivande kommer iaf få en svensexa, men de har inte bokat nå datum än...

  • bumbibjörn

    Gästpresentationerna e toksvåra att skriva... Vissa finns så mycket skoj att skriva om medan andra e lite tråkigare o ja respektive... Vi gjorde som så att vi försökte skriva hyfsat jämt men de blev mindre på vissa. Vi har försökt skriva nå om varför vi e kompisar, vilka intressen vi delar, nån skoj grej som vi har varit m om samt något om gästens personliga intresse..svårt att förklara. Hoppas de blir uppskattat!

  • bumbibjörn

    Här e en till m lätt ångest över alla pengar som bara rullar... De e jättesvårt att sätta en budget o hålla den... Vi försöker snåla på sånt vi kan utan att vi påverkar bröllopet som vi vill ha... Vi gifter oss bara en gång o då vill man gärna lyxa till de, men samtidigt så e detta bara en dag! Vet fortfarande inte va allt kommer att kosta o de e jobbigt! Tex maten kommer vi köra catering på då detta var något som vi inte ville snåla på vi önskar att alla e gäster på vår dag, men så kom vi på de att vi kan ta det genom stället jag jobba när jag plugga. Vi har inte fått nå pris än... Vi vet va buffén kostar per person (eg) men så har vi lagt till...blir säkert någon form av kompispris men de kan man ju inte räkna m.

  • bumbibjörn

    Varför lockar bröllop fram de sämsta sidorna hos så många??? Varför kan man inte glädjas åt brudparet o respektera deras önskemål på sin dag?? Kram påer alla!

  • bumbibjörn

    Det var precis detta jag skrev om i ett tidigare inlägg att bräm logar fram de sämsta hos folk. Va inte specifikt för oss utan mer allmännt. Fy lider med dig, 'Snartfrusir'! Jag vet inte vad jag ska säga eller komma med för tips. All styrkekramar till dig! Välj vilka konflikter ni vill ta och vad ni kan strunta i eller i alla fall inte lossas om. Hoppas din blivande kan reda ut något när han är hos Aina föräldrar men låter ju inte så lovande... Lycka till och det som inte dödat de härdar, tillsammans blir ni starkare!!!

  • bumbibjörn

    Snartfrusir: lider verkligen med dig (och sin blivande)! All heder till dig som orkar med alla dessa turer och allt tjaffs, och detta under planeringen av er stora dag dessutom. Skönt att höra att ni står enade du och din blivande samt att du får stöd hos vänner och familj!! Din blivande kommer alltid vilja försöka en extra gång då de är hans föräldrar. Vi stod i ett vägskäl med mina svärföräldrar där jag kände att om de inte blir bättre så orkar jag inte mer, kan inte ha ångest och ont i magen så fort vi ska ses...men vi har lyckats få till en fungerande relation idag. Min blivande hade svårare han tyckte att vi bara skulle låsas som ingetting då han kommit på att detta var det bästa under årens lopp. Men det är inget normalt kring det och så kunde jag inte leva. Men jag bestämde mig för att prata med svärmor en gång för alla och mer eller mindre säga att vi vill ha en relation men då måste den fungera och denna gång gav jag mig inte. Tidigare när jag har försökt prata så hör hon aldrig vad de gör för fel utan bara mina. Min svärmor kan inte tänka på nån annan än sig själv...angående bröllopet har hon visat mig sin klänning fyra gånger men visat noll intresse vad det gäller min klänning. Men det kan jag ta... Så om de var något så när normala människor skulle jag ha sagt att du måste prata med dem, men dessa människor är sjuka och det kommer inte hjälpa. Jag förstår inte att de kan kräva att ni ska fixa deras problem med dina föräldrar. Eller kräva att ni ska ställa in bröllopet i 3 månader för att då SKA man sörja. Jag tycker dock att du och din blivande ska prata om de är värda allt detta, om de är värda att må dåligt över. Man kommer till en punkt då man inte orkar mer och ni kanske kan ställa krav?! Men om din blivande verkligen vill ha dem där blir det svårt då de säkert kommer säga upp bekantskapen med er! Tycker bara så synd om er och framförallt dig och vill inte att du knäcker dig själv pga dem. FY säger jag bara... Angående något annat... För mig är traditionen att man som gäst själv tar med sig ris att kasta på brudparet... Hade inte hört talas om rispåsar innan BT :p så vi kommer varken ha ris eller såpbubblor!!! Vigselprogram kommer alla att ha det? Känns svårt att fixa då vi träffar prästen veckan innan (det är iaf vad jag tror)... Tycket dock det vore trevligt...

  • bumbibjörn

    Snartfrusir: jätte fina örhängen! Min blivande svensexa vet de att jag planeras kring och att de har ganska ambitösa planera...väntar bara på att de ska bestämma datum! Själv tror jag tyvärr inte jag får någon hippa:( vet inte vem som skulle ta första steget o fixa det... Just nu känner jag mig lugn...säkert tusen saker man har glömt!!!

  • bumbibjörn

    Plötsligt känner jag mig lite stressad, har aldrig träffat prästen som ska viga oss... Tänk om hon inte är nå bra!! Har haft mailkontakt med henne, men har inte bokat in något samtal än sa lite löst veckan innan. Borde kanske maila och få ett datum inbokat!? Börjar närma sig med stormsteg!

  • bumbibjörn

    Nu är det inte långt kvar:) har nog inte riktigt fattat det än! Måste se till att bli klar med festprogrammet! Maila prästen i går och påminner att vi önskar en tid... Det som är mest stressande är kilona som va tänkta att gå ner, men har några veckor på mig! Vet knappt va som är fixat längre... På månda ska vi iaf prova våra ringar och jag ska på prov bruduppsättning! Spännande. Hoppas de går bra för er alla

  • bumbibjörn

    Jobbigt att ha begravning så nära inpå bröllopet, men så är tyvärr livet. Måste nog ta tag i det där m naglar o boka tid! Frågan e bara va jag ska göra?! Festprogrammet visa sig va mer kvar på än va jag trodde o måste bli klar m bordsplaceringen. Börjar bli lite stressad jag som tyckte allt va så lungt:) måste ringa om maten oxå o tårtan... Listan börjar bli lång:)

  • bumbibjörn

    Stort grattis till bröllopet Summerloving! Jag som inte trodde jag skulle få någon hippa, blev hoppas i lördags o hade en fantastisk hippa! Tre kompisar kom o knacka på tidigt lördag morgon o jag fatta inget trodde de bara ville komma o titta på vårt nya hus. De rövade bort mig från blivande som hela tiden vetat om de o barnen som inte fatta vad som stod på:) framme vid dagens första stop stod fler av mina nära o kära:) vi började m världens lyxfrukost m champanj mums! Sedan blev det islandshästtur, Superskoj för en gammalhästtjej. Förflyttning ibil till vattnet där de blev lyxlunch på en stor brygga, sedan blev de bad i först badtunna o sen sjön o basta på det. När vi var fina åkte vi in till stan o drack mer champanj innan vi gick ut o åt, kvällen avslutades m dans:) det var en trött tvåbarnsmor som kom hem:) det hade varit massa tokigheter hela dan som att jag skulle måla en bild av min familj, tipspromenad o att jag skulle skriva en dikt till blivande med sex givna ord! Jag var så lycklig o hade det toppen!!! Nästa helg e det blivandes tur o han tror inte det blir något

  • bumbibjörn

    Idag ska vi ha en bröllopsdag:) lämna in förlovningsringarna o få se min egenritade vigselring, ska på provuppsättning o så har vi samtal m prästen:) jag måste ringa o bekräfta catering o boka serveringspersonalen. I kväll ska vi spika bordsplaceringen o då kan vi äntligen göra klart festhäftet.

  • bumbibjörn

    Vi har äntligen gjort klart gästpresentationen o bordsplaceringen, så skönt! Ska försöka köpa skor i helgen till pojkarna och blivande. de jag känner mig mest stressad över är att jag gått upp lite i vikt:( vill ju så gärna känna mig vacker på min bröllopsdag! Det värsta är när jag känner mig nere så slarvar jag ännu mer med maten. Vet inte hur jag ska göra!

  • bumbibjörn

    Lycka till alla brudar som gifter sig i helgen!!! Själv har jag äntligen bestämmt mig o bokat in manikyr kommer att få förlängning på mina naglar o fransk manikyr tror jag det blir, sedan för att lyxa till det lite extra så kör jag pediky oxå! Har aldrig kört varken det ena eller det andra, så det blir spännande! O det blev inte så farligt dyrt heller, har sparat pengar som jag fick när jag fyllde. Måste ringa till tjejen som ska sminka mig och till catering och kolla med serveringspersonal. De är de viktiga stora sakerna. I em ska jag och mina pojkar iväg och leta skor :) stor är 3 o liten 1 blir spännande att se hur de går! Har bestämmt mig att strunta i att jag är tjock, önskar att 5 kg bara kunde försvinna, men men. Kommer nog känna mig vacker iaf påmin bröllopsdag med klänning och allt annat.

  • bumbibjörn

    Här har vi sol idag så jag hoppas den lyser på alla er brudar som gifter sig idag! Liten fråga hade tänkt fota oss ute efter vigseln men va gör man om det regnar??? Inte så kul att bli blöt i brudklänningen...

  • bumbibjörn

    Skoj ide med bordsvärdar! Hoppas alla brudar som gifte sig i går hade en toppen dag! Skriv & berätta;) något man ska tänka på?

  • bumbibjörn

    Åhh så härligt att läsa alla bröllopsberättelser!!! Stort gratta alla!!!

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2