Inlägg från: Helena brud 20 aug |Visa alla inlägg
  • Helena brud 20 aug

    Augusti 2011 - del 2

    Å kan du inte visa bild! Vill se bild på klänning och bild på ring :D

  • Helena brud 20 aug

    Min ring kommer vara i vitguld, har lite ångest bara om jag ska ha en el två ringar... Är ju helt klart en prisfråga oxå... Hur mycket pengar lägger ni på ringarna?

  • Helena brud 20 aug

    Finfina.... Vad kostade de? Vill ha samma lika men med en sten i den släta ringen... Åh..nu vill jag oxå kika på ringar..

  • Helena brud 20 aug

    Oj jag trodde stenhårt på vitt guld med diamanter.... Hmmm ja det var ju onekligen ett bra pris....

  • Helena brud 20 aug

    Har ni inga bilder på er klänning? Jag har precis insett att jag skulle behöva hembyn, syut midjan lite på min klänning.. El på kjoldelen, den är tvådelad... Den går på men för att stänga den får jag knäppa den högt upp, och det känns lite obekvämt... Vet inte ens om det går at sy ut midjan på den.. Oc så måste jag korta släpet, det är ju för långt för att vara ens i närheten av smidigt..:) fint men otympligt.. Hm , nu surar jag, för ja vet inte hur jag laddar upp en bild från iPaden... Grrr...har ju klänningen sparad på den..ska se om ja kan ordna d på nått sätt...

  • Helena brud 20 aug

    Hur gör man eg, min kjol är ju liksom draperad, nu är den ju nedknyckladr i klänningpåsen och blir ju rätt skrynklig, tänkte faktiskt lämna in den på kemtvätt i samband med att de syr om den, men sen då? Ha den fritt hängande? Köpa ångstrykjärn : D ?

  • Helena brud 20 aug

    Just det, kanske dax att ta tag i det där... Vilka papper behöver man? Och vart ringer man? Denna vecka ska våra inbjudningskort skickas ut... Ska börja leta alla adresser idag... Fast jag tror alla vet att vi ska gifta oss vid det här laget.. :) hade varit lite kul att hålla det hemligt och så bara skickat inbjudningskort..... Fast så mycket som jag har ältat vårat lokalproblem så... Nåja, lokalen vi hittade var ju verkligen perfekt...ligger vid vattnet, kostar 1500, är stor och ljus och har en fin scen.. Det enda är att toaletterna är fööööörfärliga.. Vet inte hur jag ska pimpa till dom... Är liksom ett rum med två såna små bås dvs liksom väggar som hänger i luften... Funderar på doftljus och riktiga handdukar. Få se om det går att göra nått mer.... Annars är det tidplanering som ligger på tapeten nu... Vi är rätt på det klara fram till middagen, men sen velar vi lite... Ska vi ha efterrätt? Bara nån lite chokladbit efter maten? Ska kaffet vara på maten eller till tårtan? Eller ska tårtan vara direkt efter middagen? (fast det känns som man vill ha den lite senare) och om man har tårtan senare, ska man ha kaffe igen? Eller champagne till? Och när ska vi då servera avecen och så ska sambon bjuda på cigarr... Samtidigt som tårtan??? Och ska man servera tårtan medans man har borden kvar? Eller. Ta tårta avec och cigarr ute vid tex niotiden? I mer mngelformat liksom?(om nu vädret är bra???) Just det där med vädret är lite nervöst, då vi ska ha vigseln ute... Tänk om det är kallt och regn...:( Nån som har en klok åsikt?

  • Helena brud 20 aug

    Såg att mitt pass gått ut, nu när jag kollade, visst är det väl smartast att vänta till precis efter och sen göra passet i nya namnet? Ett pass går ju på ett par dagar men hur snabb går namnbytet igenom?


  • Helena brud 20 aug

    Det finns ju tydligen nån blankett där man klämde efternamnsbyte, detta gäller väl lavetter vems namn man tar? Dte viktigaste är väl att pass och biljett är i samma namn?

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2