• Skumbo­ll
    Äldre 19 Oct 15:29
    181393 visningar
    1573 svar
    1573
    181393

    Augusti 2011 - del 2

    För oss som gifter oss i augusti 2011. 


    Gamla tråden; www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3790478.html

  • Svar på tråden Augusti 2011 - del 2
  • Helena brud 20 aug
    Äldre 17 Aug 00:12

    Hur går det för er brudar? Sälv har jag nojja över vädret.. Haha... Vi ska ju ha en utomhus vigsel, så det hänger ju e hel del på vädret sas... Och så är det ju full panik med allt annat... Festhäftet är nästan klart, dansen börjades övas in häromdagen.. VI kör en dirty dancing kopia.. Lte ploj, för inte sjutton kan vi dansa mamo fullt ut... Men det blir nog bra...

  • Äldre 17 Aug 07:01

    Nu verkar vädret i Stockholm visa på uppehåll i helgen, det är bra. Idag ska vi ha en mysdag på stan så vi kommer bort från alla förberedelser ett tag. Vi tränar på vår tango och upptäckte i går kväll att den satt riktigt bra första gången vi försökte, och då hade vi missat att träna dagen innan. Vi ska ju dansa till levande musik och jag är lite oroig att de ska spela för fort, men de säger att de ska dra ner på tempot mot hur de spelade när vi spelade in dem.

  • Sassab­rassa
    Äldre 17 Aug 08:28

    Dagarna bara går...
    Fick lite inhandlat igår och ska fortsätta idag.
    Idag ska jag och fixa ögonbrynen och färga både fransar och bryn.
    Vi måste börja träna på vår dans vi också. Men min käre sambo har en tendens att vilja skjuta på det så mycket som möjligt.
    Har en lååång Att göra lista att ta tag i. Hinner egentligen inte jobba ju. :)


  • Smuppr­a
    Äldre 17 Aug 14:17
    Beautiful Disaster skrev 2011-08-14 18:32:29 följande:
    Grattis alla nyblivna fruar! Hade en kanondag! Nu en fråga till er andra, råkade ni också ut för något practical joke? Vi kom hem vid tre inatt, hela lägenheten var full med ballonger, toapapper, rosblad på sängen och massor med smulat knäckebröd i sängen.. Kvällen slutade med städning, en förbannad brudgum och jag som bröt ihop och grät tills jag somnade av utmattning :(
    Elliotts änglamamma - lilla-mirakel.blogspot.com
    Det lät inte särskilt roligt ju
    Det enda bus vi utsattes var var bilen från kyrkan. De hade "byggt om" en bil till en sportbil med kartong och silvertejp. Skrivit nygifta på bakrutan (rekommenderas inte med silvertejp då den sitter som berget, men denna bil ska skrotas i höst iaf) och tomburkar bakom. I bilen var det fullt med uppblåsta ballonger, även under en filt som de klätt baksätet med. Var svårt nog att komma in i en bil med klänningen utan ballonger. De hade tom gjort en "kartläsare" som satt i passagerarsätet, gjord av flera ihopsatta och målade ballonger. Oerhört tåliga ballonger var det. Den enda som sprack var en som fastnat under kopplingen...
    Men det var ju rätt kul bus, inte alls som ert.
  • Smuppr­a
    Äldre 17 Aug 14:19
    Sassabrassa skrev 2011-08-17 08:28:11 följande:
    Dagarna bara går...
    Fick lite inhandlat igår och ska fortsätta idag.
    Idag ska jag och fixa ögonbrynen och färga både fransar och bryn.
    Vi måste börja träna på vår dans vi också. Men min käre sambo har en tendens att vilja skjuta på det så mycket som möjligt.
    Har en lååång Att göra lista att ta tag i. Hinner egentligen inte jobba ju. :)
    Hehe, samma med min sambo och dans. Vi började öva på måndagskvällen och övade några timmar måndagkväll, tisdagkväll, onsdagkväll och sedan körde vi en gång på fredagskvällen utan musik. Vi hade en kort låt och folk verkar tro att vi övat i veckor. :-S Lycka till!
  • Smuppr­a
    Äldre 17 Aug 14:21

    För övrigt hade vi en jättebra bröllopsdag den 6e. Det regnade när jag åkte hem från frisören men det övergick i duggregn under fotograferingen och sedan sprack det upp- vilket var tur då festen hölls utomhus. Jag kände mig som, och fick höra att jag såg ut som, en prinsessa. En kommentar som värmde var svägerskans brittiske pojkvän som sa "you look absolutely stunning. Some brides tries to much but you look perfect". Maten var jättegod, vi hade buffé som våra föräldrar lagat. Tårtan var nog den godaste jag ätit. Vi hade bytt ut lite ingredienser i konditoriets orginalutbud så hade ingen aning om det skulle bli som vi ville. Men den blev så god! Vi köpte 100 bitar på 70 personer och bitarna var storleksmässigt rejält tilltagna (två tårtställningar, en med 5 våningar och en med 2). Den tog slut. Vi fick en bröllopsnatt på ett hotell i stan av några släktingar till mig så tog taxi dit vid 23.30-tiden.
    Åkte på bröllopsresa på söndagskvällen till Rhodos och blev ett par dagar innan bröllopet uppgraderade till femstjärnigt hotell pga att vårt bokade (fyrstjärnigt) hade strul. Fick tillbaka pengar och annan ersättning och kom undan med en resa som skulle kostat mer än dubbelt av det vi betalade. Resan var kanon och vi såg ett par moln en dag men annars sol från klar himmel, 30+ grader och en ständig bris. I övrigt älskar vi Egeiska havet! Kom hem i måndags och öppnade presenterna som alla var över förväntan. Herregud så underbara nära och kära vi har.
    Vi har helt enkelt haft det perfekt. Grattis till er som hunnit bli gifta och hoppas era bröllop var som ni önskat!

  • Äldre 17 Aug 22:08

    Idag har vi haft paus i förberedelserna, så vi var inne i Stockholm och gick på museum och åt i Gamla Stan. Men jag har haft himla ont i magen de senaste dagarna. Sambon tror att jag är stressad men själv tror jag att jag är nervös, det är en sådan känsla i magen. Hoppas det blir bättre på lördag. Nu verkar vädret bli bra också, t.o.m. sol på kvällen.

    I morgon är et nya tag igen. Ska göra första momentet på efterrätten då, och marinera köttet.


  • Sassab­rassa
    Äldre 17 Aug 22:18

    Någon som vet hur jag kan göra egna ställ/hjärtan att sätta bordsplaceringsskyltar i? Såg att någon hade gjort hjärtan av någon lera eller något men hittar det inte nu. Tips någon?


  • Helena brud 20 aug
    Äldre 17 Aug 22:29

    Trolldeg? Googla för recept, men vatten mjöl och salt antar jag det är... Kan nog torkas lite snabbare i ugn... Stick ner stålpinne i och vrid till en dubbelsnurr eller sätt ett stort gem i?

  • fru201­1kansk­e
    Äldre 17 Aug 22:41

    smuppra låter fantastiskt! Vilken tur med resan!

    ClaraH, jag har också haft ont i magen tror det för min  del i alla fall är en kombo av nervositet och stress. Hade en mysig e.m/kväll med BM igår (han är ju lugnet själv) plus att vi fick mycket gjort, och idag har jag kunnat njuta av det igen

    Idag har jag fixat mina naglar, inte helt bekväm än i långa naglar, men vill man vara fin får man lida pin.. (Jag hoppas jag vänjer mig lite, för nu är det svårt att göra vardagssaker som sätta ihop strumpor)

    Imorgon ska allt packas!

    Jag känner att jag håller på att "lämna planeringsångesten", idag tex ringde prästen och frågade om kantorn sagt ja tll våra låtar. Jag sa att han hade fått noterna och inte hört av sig sen så jag antog att det var klart. Då sa hon att hon skulle kolla upp det med hoom, han hörde tydligen inte alltid av sig. Och jag kände att det egentligen inte brydde mig, för det viktiga/häftiga/roliga är att Vi ska Gifta oss! Och det kommer bli fint oavsett vilken musik det blir!
    Rätt häftig känsla ska jag säga!! 


    snart är det dags för dagen D
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2