• Svar på tråden Augusti 2011 - del 2
  • Skumboll

    Blev ingen hippa för mig idag inte men med uteslutningmetoden kan jag nog med säkerhet säga att den är nästa lördag. Bra, då är jag iaf förberedd!

    Imorgon har vi provfotografering, ska bli riktigt spännande!  

  • Sassabrassa
    SnartFruSir skrev 2011-07-30 19:08:40 följande:
    Det kanske räcker med textläsning? eller typ scen/text ur Prince of thieves kanske (fast med rätt film såklart).
    Beautiful Disaster skrev 2011-07-30 15:44:41 följande:
    Lyckan är total idag! Inte nog med att allt inför bröllopet börjar bli klart så blev jag HIPPAD igårkväll! Jag som var så besviken på mina systrars lama hippa.. Tyvärr kunde inte mina systrar närvara igår och flera andra kunde inte heller. Så det blev jag, min kusin, min bästa vän och min ena svägerska :) Min kusin kom och kidnappade mig på sin motorcykel, fick ha hjälm med spetsgardin på ;) Efter vägen stod de andra två och hade vätskekontroll. Jag fick lite snacks hos min kusin och fick sedan ögonbindel, en bil hämtade oss och sedan fick jag gå utvur bilen och balansera ut på något. En båtmotor startade, efter ett tag blev det tyst. Hörde någon ro en båt och sedan fick jag ta av mig ögonbindel. Där satt vi fyra tjejer vid ett fulldukat bord på en flotte mitt ute på en spegelblank sjö med solen skinandes från en nästan molnfri himmel :D Vi åt och drack, sedan kom en motorbåt stylande förbi. Kvällens uppgift var att åka vattenskidor, jag var mer under vattnet än på ;) Helt plötsligt från ingenstans kom ösregnet, så vi blev bogserade in till land och fortsatte kvällen i en grillkoja :) En helt underbar kväll med många skratt, roliga bilder och massa annat. Fick veta sedan att mina systrar planerat detta tillsammans med min kusin! Idag mår jag som förtjänar, bakis som bara den men lycklig till tusen!
    Elliotts änglamamma - lilla-mirakel.blogspot.com
     Vad roligt för dig! Det verkar som ni haft en toppenkväll. Allt det du fick göra hade jag gärna också gjort :) Din hippa låter också hur kul som helts och menyn helt fantastisk. Jag hade mer än gärna ätit den i alla fall :)

    Idag kidnappade de min blivande som har fått svida om till Stålmannen dräkt. Vad jag kan se på facebook så verkar han ha det bra med mycket öl och skratt. Jag vet att de kört 5-kamp på Liseberg och nu tror jag de skulle äta 3-rätters på kasinot och sedan få en guidad 5-kamp även där inne. Kvällen slutar förmodligen på Hard rock:)
    Själv har jag spenderat dagen på en solig klippa tillsammans med min granne som jag misstänker är starkt involverad i min egen hippa. Eftersom ingen kom och tog mig idag, så tror jag starkt på nästa helg. :)
    Har haft en liknande dag som du. Min sambo blev också kidnappad idag och verkar ha haft en kanondag, efter vad jag sett på bilder. Han dyker väl upp om några timmar. Ska bli kul att höra vad de gjort. Vet att han fått segla segelflyg och det har han verkligen önskat sig. :)
    Själv spenderade jag dagen på en solig klippa med min mamma och två av mina systrar. Solen stekte på riktigt rejält.
  • Sassabrassa
    Skumboll skrev 2011-07-30 19:59:50 följande:
    Blev ingen hippa för mig idag inte men med uteslutningmetoden kan jag nog med säkerhet säga att den är nästa lördag. Bra, då är jag iaf förberedd!

    Imorgon har vi provfotografering, ska bli riktigt spännande!  
    Har med all säkerhet hippa nästa helg jag med. :) Spännande.
  • Helena brud 20 aug

    Här kommer de kidnappa sambon imorgon... Köra lambourghni, lunch m nubb och uppdrag i rålambhovsparken, sen centralbadet, därifrån middag och öl på en steakhouse pub i stan och så gissar jag på utgång på kvällen.. Trots måndag, det lär väl va folk som har semester ute... Blir nog mysigt.., Själv ha jag nästan gissat på att det kommer ske nått på torsdag.. Mina två tärnor är väldigt måna om att jag ska boka in torsdagen för lunch med dom... :) och sambon som har sem i två veckor till, undrade idag om vi skulle åka upp till landet i helgen och v uppe hans sista vecka... Vilket innebär ingen hippa nästa vecka, om han nu inte luras... Men det tror jag inte.. Och sista veckan innan, nä, då kommer man ha så full upp... Vilka är först ut med att gift sig nu då? Vi är ju int först den tjugonde.. Lute mindre än tre veckor kvar.., ihhhh!

  • Sassabrassa

    Ja nu är vi inne i vår månad brudar.

    Tänk att det redan är augusti. Helt otroligt.
    Sambon hade som sagt svensexa i lördags. Det blev en hellyckad dag och han var sååå nöjd och trött igår.

    Själv är jag tillbaka på jobbet efter semestern. Bara att bita i nu de här veckorna fram till bröllopet och sen väntar två veckors bröllopsresa. :) Härligt.

    Det är lugnt på jobbet så det blir ju en del bröllopsfixande...:)


  • Helena brud 20 aug

    Ja se killar... Svärfar ringde, och rapporterade från svensexan.. Sambon hade kört bilen och var så nöjd, och då när han ringde var de i parken, och sambon fick frågor (som jag fick inatt på Facebook, vaddå va ute i god tid???). för varje fråga han svarade fel fick han ta en nubbe.. Och tydligen hade han fått åtta nubbar... Och när jag frågade om han fått nån lunch vart han lite tyst, näe, inte än... Smarta grabbar.. Vill de att han ska däcka innan de kommit till badet? (han hann bara dricka en kopp kaffe innan de var tvugna och åka på morgonen) Hoppas verkligen inte det är några stora nubbar bara, sambon tål verkligen inte ren sprit. Vojvoj... Tänk att vissa grabbar ska vara så taskiga på en svensexa... Hans bröder hade verkligen fått stoppa en hel del saker hans kompisar hade planerat... Riktigt taskiga saker... Nåja, ska försöka inte oroa mig.. Jag vill ju inte gärna ringa och fråga hur det går heller!! Även om jag ha god lust! Hahaha.. Nån måtta på det hela får det väl ändå vara...

  • 20110820

    Här väntas också möhippa och svensexa, det är bara två helger kvar nu innan den stora dagen! Min blivande vet när jag ska hippas men själv har jag ingen som helst aning när de tar min sambo, litar ingen på mig?!

    Vi var själva på bröllop i lördags och nu längtar vi ännu mer! När vi satt i kyrkan och väntade på att brudparet skulle komma in kände jag fjärilar i magen och försökte förställa mig hur det skulle kännas när vi står där utanför och väntar på att gå in. Jag blir lite nevös bara jag tänker på det nu...

    Det var toppen att gå på bröllop så snart inpå vårt eget, nu fick vi lite tips och idéer om hur vi vill och inte vill ha det, vi bestämde oss bland annat för att införskaffa engångskameror till borden. Även om de inte blir världsbra bilder är det en kul grej för gästerna.

  • Aylas

    Vi tror att det blir möhippa/svensexa på lördag. Ingen av oss har fått veta något om den andres så det är lite pirrigt. Jag är uppbokad av en tärna på lördag och hand bror tyckte att de skulle ha shoppingrunda. Så då är det nog dax...

    Allt jag varit nervös för har trillat ner perfekt Nu letar jag efter goda teer att ha till brunchen - lyx!

    Att gå på bröllop innan är nog det bästa, så mycket ideér och no-no´s man får. Jag bestämde mig på ett bröllop i höstas att jag skulel ordna det riktigt fint på toaletterna. Så trist det var att komma in på typ "skoltoaletter". Blommorna följer med hemmifrån och det blir doftljus, dukar och riktiga handdukar.

  • 20110820

    Så har vi varit iväg och beställt blommor och ringar. Vi byter ut våra förlovningsringar vilket innebär att det blev 3 nya ringar, och dyrt men vad gör det, vi ska bära ringarna resten av våra liv!

    Vi kommer också att fixa lite på toaletterna, hänga dit fina handdukar och utanför ställer vi en toalettkorg med diverse bra-att-ha-saker till gästerna

  • SnartFruSir

    Förra sommaren had ejag heller ingen semester men när jag arbetade så var det hur lugnt som helst. Så därför hade jag nästan räknat med att kunna sitta några minuter med planeringen varje dag. Så har det inte varit. Sedan midsommar så har det varit värre än högsäsong, med undantag för någon extremt fin dag. Och det gör ju att vi int eorkar sitta med så mycket när vi kommer hem från jobbet heller.

    Nu börjar jag nästan också känna mig stressad. Men jag tror ändå vi har läget under hyffsad kontroll. Skulle det hända något, då sitter vi lite mer i skiten. Jag fick installerat indesign igår, och jag tror jag börjar fatta så smått hur det fungerar. Nu gäller det bara att få skriva in allt också...

    Tror min hippa blir i helgen med, men jag har lite grejer inbokade också. Ska på ansiktsbehandling med min mamma och sedan köpa tyg till tärnklänningen som ska sys om. Men min blivande hämtade de inte fören kl 12 så jag vet inte hur de tänker när det gäller mig.

    åh stress stress stress


Svar på tråden Augusti 2011 - del 2