Inlägg från: bumbibjörn |Visa alla inlägg
  • bumbibjörn

    Augusti 2011 - del 2

    Hej,  får man hoppa in? Är oxå en brud som gifter mig i augusti, den 27 för att vara exakt. Har lätt ångest för det där med min blivandes svensexa, vi har ingen bestman (eller tärnor) så jag är jätterädd att det ramlar mellan stolarna...han har några vänner som inte är de som får tummen ur.. Har dock blivit tillsagd att inte lägga mig i, men funderar om man inte vågar ringa iaf... Vet att han tok gärna vill ha en. Annars så börjar de stora bitarna falla på plats, men gisses man kan få psykbrytt på de små. Så fort man bockar av en grej på listan dycker de tusen små andra upp.

  • bumbibjörn

    Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta! Skratta för att de som man själv upplever som jobbigt med sitt bröllop inte e de i jämförelse med andras o gråta för att de finna dem som har de värre. Tycker de e så sjukt att folk inte kan uppföra sig o respektera brudparets önskan. Hur svårt ska de vara att följa instruktioner, blir riktigt förbanad. Ett bröllop e ju inte som vilken fest som helst här sitter vi brudpar o lägger ner vår själ i tex bordsplacering o gästpresentationer o så talar vi inte om den ekonomiska biten... Om de står att man ska ringa till X så gör man väl det??? Oavsett om X är brudparet i fråga el värdpar, toastmaster el en marsian!!! I vårt fall har vi blivandes faster som har tackat ja via sin bror allstå min svärfar som har sagt till min blivande. Osa skall enligt inbjudan göras till mig. Jag blir skitsur o har god lust att inte låsas om detta, men blivande tycker att vi faktist vet att se kommer då svärfar har sagt det :( Tycker det är respektlöst. Tur att det finns mammor att gråta ut hos! Va jobbigt att ett krig utbröt då din blivande inte fatta att mostern osa hela släkten... Vem skulle göra de?! Tycker det är ouppfostrat att inte kunna ringa till rätt person o tala om man kommer el inte, allergier o ev tal. Tycker synd om dig, Snartfrusir. Vad ger din svärmor rätten att bestämma hur ni bjuder o gå emot er önskan o inbjudan!!! Nä folk är bra knäppa!!! Brudparets önskan verkar inte vara så mycket värt:( att det är brudparets dag spelar inte så stor roll. Bör bara så ledsen o förbanad att de inte bara kan vara en glädjens dag o brudparets dag! Vi har inte osa förens ca en månad innan, 27 juli. Känns som om vi har det sent....

  • bumbibjörn

    Tyckte det jag läste om svenska kyrkans tradition att man går in tillsammans va vacker... typ... Brudparet går in tillsammans för de påbörjar sin resa och sedan när de går ut byter man hand för att symbolisera att man är man och hustru och att det är de två. Nu kommer jag inte göra så iaf. :) Det skulle bara kännas tokitgt för mig att pappa skulle lämna bort mig då blivande och jag har två barn tillsammans. Nää... blivande kommer stå där framme och vänta på mig och jag kommer gå in själv tillsammans med våra barn som är brudnäbbar. Min blivande kommer inte ha sett mig innan, vet inte om brudklänningen etc...

    Fy hoppas allt löser sig för alla! Tycker såå synd om alla när det bara är massa sura miner och tokigheter. Det minsta man kan göra är väl att följa instruktionerna i inbjudan och osa till rätt person.

    Känns som vi ligger gasnka bra till... Håller på att fixa med festhäftet och det är toksvårt! Håller även på med ett speciellt festhäfte till barnen. Och så ska jag vika servetter som hjärtan.

  • bumbibjörn

    Fy jag mardrömmar förekommer om allt som skulle kunna gå på tok och en massa tokigheter som eg inte skulle kunna hända...Hitta min klänning av en slump och blev kär, men nu börjar jag tvivla och fundera om klänningen verkligen passar mig. Tror dock det hör till för det är ju inte en vanlig dag, här kommer man som brud verkligen stå i centrum och ha allas blickar på sig och man vill ju verkligen känna sig vacker...
    Angående präst så vet vi vilken vi kommer att få, men hon tyckte vi skulle träffas nån vecka innan. Vi gifter oss 27 aug. Blir det tajt?? Verkar som flera av er redan har haft sina samtal. Har iaf träffat kantorn redan och bestämt musiken.
    Liten fundering ang OSA vi har det den 27 juli alltså en månad innan, och det börjar kännas sent... Verkar som flera av er agustibrudar redan har OSA. Har ni några tips till en som har sent OSA?

  • bumbibjörn

    Det mesta börjar falla på plats. Mina kläder  är så gott som klara ska bara köpa underkläder, men tänkte vänta lite närmare augusti då jag förhoppningvis har gått ner lite mer... Sedan är det skor till brudgummen. Byxor till pojkarna som verkar bli mycket svårare än vad jag hade tänkt...skulle vilja ha svarta "fin"byxor för en vettig peng och som de kan använda igen och helst svarta då. Sminkning är fortfarande ett stort frågetecken... Men annars känns det som om de flesta sakerna på att göra listan börjar bli klara. Finns dock massor med småsaker kvar. Har börjat lite smått på festprogrammet, men är toksvårt.
    OT. någon som vet hur man gör med att skjuta upp mensen? Vill inte gärna ha mens på bröllopet. Äter p-piller och man kan ju skjuta upp det men frågan är hur man gör...

  • bumbibjörn

    Vi tänker precis lika...bjuder på dryck till maten o så får man köpa öl/vin till självkostnadspris i baren. Vill inte ha ngn 'fyllefest' o blir väldigt dyrt om vi skulle bekosta all dricka hela kvällen! detta känns som ett jättebra upplägg för oss. Min svåger har varit i Tyskland o va snäll o handla alkoholen, men toksvårt att veta hur mycket man skulle handla. F

  • bumbibjörn

    Snartfrusir: lider m dig! Fy va jobbigt!! Skönt att du o din blivande stör enade iaf! Inte ens min knäppa svärmor skulle komma på tanken att handla favors o bli sur för att man inte gilla iden! Vissa verkar ha svårt då de inte står i centrum...känns som om de ligger mycket bakom. I hennes värld kanske hon tyckte hon va jättesnäll o visa att hon vill vara m o planera. Surt att livandes syster helt plötsligt inte vill sjunga, synd blir de ju om din syster. Kan du inte fråga om sin syster kan spela själv? Säg de att det är så mycket strul m allt som har att göra m sin blivandes syster. Bra ide att stålsätta sig så man inte bryr sig! Lycka till m allt!!

  • bumbibjörn

    I måndags va jag o köpte underkläder:) hade tänkt mig något som skulle hålla in magen oxå men de hade de inte som va axelbandslöst! Bara att hoppas att extra kilorna hinner försvinna innan aug, men enväldigt tveksam då tiden att träna inte finns då vi snart ska flytta. Den 15 får vi nyckeln o då ska vi tokrusta tills den 1:à aug då vi måste lämna detta boende. Tokroligt men såå mycket att göra! I morgon ska jag träffa hon som ska hjälpa mig att fixa min klänning:) kommer att behöva sy in den lite över brösten. Spännande! De mesta på att göra listan börjar bli klart, festprogram o bordsplacrring kvar o de vållar stort huvudbry!

  • bumbibjörn

    Skumboll: vilken undebar brudbukett!!! Pinkgrape: klart en florist kan sätta dit rosor..din brudbukett e dock toksnygg som den e. Häftig!! Prova min klänning i dag o den kommer bli kanon nu när den blir fixad, min svärmors kompis ska sy in den lite över brösten o lägga upp den lite. Börjar så smått kännas som om jag kommer känns mig som en prinsessa när det e den stora dagen. Visst e de svårt att bli av m kilona!? E så lätt att lägga på sig... :)

  • bumbibjörn

    Hur går de för er alla? Igår satt vi o klura m festprogramet o de börjar bli klart... Måste vänta tills osa går ut den 27juli innan vi kan göra klart de... Men e bara 3 familjer som inte har svarat:) så de känns jätteskönt! Sen e de bara borsplaceringwn kvar som vållar stort huvudbry! De mesta går framåt just nu:)

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2