Inlägg från: Smuppra |Visa alla inlägg
  • Smuppra

    Augusti 2011 - del 2

    Hoppar också in i tråden om det ingen som protesterar
    Kom på att om fyra dagar är det endast fyra månader till vår vigsel den 6 augusti.

  • Smuppra
    TheD skrev 2011-04-02 23:08:16 följande:
    Endast? Tycker det är lång tid :) Vi känner ingen stress för den 6/8 men jag vet inte om jag kommer kunna slappna av före the bid day coh under själva dagen då jag MÅSTE ha kontroll på allt!
    Endast eftersom jag tycker det känns som det är längre bort. Hade tänkt gifta oss 2012, men flyttade fram det så det känns som kort tid. Men stressade är vi inte ett dugg. Vi undrar snarare vad vi ska fylla all tid med
  • Smuppra
    ClaraH skrev 2011-04-03 10:08:07 följande:
    OK, då finns det en lösning i alla fall. Som det ser ut just nu kommer jag inte att veta hur brudbuketten ska se ut. Jag har överlåtit inköpet till min blivande, men jag har visat honom lite inspirationsbilder.
    Häftigt! Får han se dig i din klänning innan? Tänkte att han överraskar dig med blommor och du med din vackra uppenbarelse liksom :-P

    Undrar just vad min MB skulle hitta på om jag släppte lös honom. Skulle säkert få en jättestor röd ros eller något. Han tycker att brudbuketter är alldeles för dyrt! Och han vet att jag älskar röda rosor... :-P Men faktiskt blir det inga röda rosor i min bukett, trots att det var vad jag hade siktet inställt på länge.
  • Smuppra

    MB ska byta namn tills in mammas flicknamn. Blanketten är utskriven, påskriven, nerlagd i kuvert som är igenklistrad, frankerad och adresserad. Men det känns så himla nervöst att skicka iväg den! Faktiskt är det jag som är nervös inte han. Jag har i över 6 år tänkt att när jag gifter mig ska det vara hans nuvarande efternamn som sägs vid "tager du...". Men det får man ju inte när han har bytt namn, så klart. Han tror att vi hinner vänja oss vid nya efternamnet och att det inte blir några problem. Det är säkert sant och jag känner mig löjlig ^^ Men när hans namnprövning gått igenom ska vi också skicka in hindersprövning och efternamnsblanketten. Den brukar ta ca 2 v vad jag förstår, men vi gör de nog under våren så slipper vi tänka på det sedan

  • Smuppra

    Vi gifter oss 6 aug.

    I lördags (11 juni) blev jag kidnappad för möhippa, mycket oväntat och jätterolig överraskning! Inte ett dugg beredd så tog ett tag innan det sjönk in

    Prästen ringde mig förra veckan och vi bokade en vigselsamtal söndagen den 26 juni pga semester och konfirmandläger osv.

    Vi har några som inte osat. De kontaktar vi på olika sätt. Om vi ses påpekar vi det och för någon timme sedan skickade vi ett fb-mail till BMs farbror som inte osat för sig och sin familj (5 pers). Tycker det är rätt dåligt at tinte ha osat 17 dagar efter osat gick ut... Snacka om att glömma bort det.

  • Smuppra
    Beautiful Disaster skrev 2011-08-14 18:32:29 följande:
    Grattis alla nyblivna fruar! Hade en kanondag! Nu en fråga till er andra, råkade ni också ut för något practical joke? Vi kom hem vid tre inatt, hela lägenheten var full med ballonger, toapapper, rosblad på sängen och massor med smulat knäckebröd i sängen.. Kvällen slutade med städning, en förbannad brudgum och jag som bröt ihop och grät tills jag somnade av utmattning :(
    Elliotts änglamamma - lilla-mirakel.blogspot.com
    Det lät inte särskilt roligt ju
    Det enda bus vi utsattes var var bilen från kyrkan. De hade "byggt om" en bil till en sportbil med kartong och silvertejp. Skrivit nygifta på bakrutan (rekommenderas inte med silvertejp då den sitter som berget, men denna bil ska skrotas i höst iaf) och tomburkar bakom. I bilen var det fullt med uppblåsta ballonger, även under en filt som de klätt baksätet med. Var svårt nog att komma in i en bil med klänningen utan ballonger. De hade tom gjort en "kartläsare" som satt i passagerarsätet, gjord av flera ihopsatta och målade ballonger. Oerhört tåliga ballonger var det. Den enda som sprack var en som fastnat under kopplingen...
    Men det var ju rätt kul bus, inte alls som ert.
  • Smuppra
    Sassabrassa skrev 2011-08-17 08:28:11 följande:
    Dagarna bara går...
    Fick lite inhandlat igår och ska fortsätta idag.
    Idag ska jag och fixa ögonbrynen och färga både fransar och bryn.
    Vi måste börja träna på vår dans vi också. Men min käre sambo har en tendens att vilja skjuta på det så mycket som möjligt.
    Har en lååång Att göra lista att ta tag i. Hinner egentligen inte jobba ju. :)
    Hehe, samma med min sambo och dans. Vi började öva på måndagskvällen och övade några timmar måndagkväll, tisdagkväll, onsdagkväll och sedan körde vi en gång på fredagskvällen utan musik. Vi hade en kort låt och folk verkar tro att vi övat i veckor. :-S Lycka till!
  • Smuppra

    För övrigt hade vi en jättebra bröllopsdag den 6e. Det regnade när jag åkte hem från frisören men det övergick i duggregn under fotograferingen och sedan sprack det upp- vilket var tur då festen hölls utomhus. Jag kände mig som, och fick höra att jag såg ut som, en prinsessa. En kommentar som värmde var svägerskans brittiske pojkvän som sa "you look absolutely stunning. Some brides tries to much but you look perfect". Maten var jättegod, vi hade buffé som våra föräldrar lagat. Tårtan var nog den godaste jag ätit. Vi hade bytt ut lite ingredienser i konditoriets orginalutbud så hade ingen aning om det skulle bli som vi ville. Men den blev så god! Vi köpte 100 bitar på 70 personer och bitarna var storleksmässigt rejält tilltagna (två tårtställningar, en med 5 våningar och en med 2). Den tog slut. Vi fick en bröllopsnatt på ett hotell i stan av några släktingar till mig så tog taxi dit vid 23.30-tiden.
    Åkte på bröllopsresa på söndagskvällen till Rhodos och blev ett par dagar innan bröllopet uppgraderade till femstjärnigt hotell pga att vårt bokade (fyrstjärnigt) hade strul. Fick tillbaka pengar och annan ersättning och kom undan med en resa som skulle kostat mer än dubbelt av det vi betalade. Resan var kanon och vi såg ett par moln en dag men annars sol från klar himmel, 30+ grader och en ständig bris. I övrigt älskar vi Egeiska havet! Kom hem i måndags och öppnade presenterna som alla var över förväntan. Herregud så underbara nära och kära vi har.
    Vi har helt enkelt haft det perfekt. Grattis till er som hunnit bli gifta och hoppas era bröllop var som ni önskat!

  • Smuppra
    fru2011kanske skrev 2011-08-17 22:41:01 följande:
    smuppra låter fantastiskt! Vilken tur med resan!
    Tack! Ja verkligen
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2