Inlägg från: cc2011 |Visa alla inlägg
  • cc2011

    Augusti 2011 - del 2

    Hej tjejer!

    Kan man hoppa in här? Vi har datum den 6/8. Vi har fixat lite men inte lika mycket som ni andra. Haha nu blev jag lite stressad av att läsa vad ni har fixat mycket!! Glad

  • cc2011
    TheD skrev 2011-03-18 18:46:00 följande:
    Hejsan, samma dag som jag och min fästman :)

    Välkommen in i djungeln!!
    Tack! Herregud vad mycket det är att fixa! Men det är roligt också SkrattandeJag beställde min klänning idag, jag hoppas verkligen att den passar annars blir det att sy om den...

    Nu protesterar min lilla bebis, det är sovdags för henne. Jag kommer in en annan dag igen! Skrattande
  • cc2011

    Vi måste också börja med våra inbjudningskort. Suck det känns lite jobbigt, inget hittills har kännts särskilt jobbigt med vad ska man skriva?! Vi måste skriva de på tre språk dessutom. Till mina släktingar som bor i Chile så på spanska och till min blivandes på Tyska då han är tysk och på svenska såklart men det blir enklast.

    Annars är det full rulle här tycker jag ändå. Jag har en 7-månaders bebis Glad, jag har börjat jobba varann helg och så säljer jag en massa saker till bröllop (mest på tradera). Jag klagar inte för att jag tycker att det är jätteroligt men det blir lite mycket ibland.


    Summer loving skrev 2011-03-21 12:23:06 följande:
    Gud vad häftig idé. Kör på det!!!

    Välkommen alla nya till tråden Här är en till med 6 augusti som bröllopsdatum.

    Igår fick jag äntligen påbörjat inbjudningarna. Tog BARA 3,5 timmar innan jag fått bestämt ut alla mått, typsnitt, stl,innehåll av text, färgnyans osv. *FNISS* Men nu när allt sånt är bestämt rullar pysselverkstan´ på och jag hoppas på att kunna få iväg dem runt 1 april.

    Beställde strumpeband idag, vit spets med blått band. Hur tänkte ni andra få till det med "something old, something new, something borred something blue"...och för dem som vill tillägget " and a silver sixpence in her shoe"???
    Jag behöver aldrig undra...jag vet hur underbar du e´!
    Jaaa du hur gör man? Något gammalt? Jag har inte hittat något gammalt, jag vill inte ha något gammalt smycke annars är ju det ett bra alternativ. Något lånat Drömmer Jag tänker ge mina bröllopsörhängen till min syster och sen låna de haha! Blå, jag ska hitta ett bra strumpeband, nytt är ju enkelt! Allt är ju nytt!

    Hur ska du göra?
  • cc2011

    Ärligt talat... hur ska man kunna hålla sig från att tårarna ska rinna den dagen man står där? Usch jag är rädd att jag ska grina ihjäl mig. Det får ju inte hända hahaha!

  • cc2011
    SnartFruSir skrev 2011-03-24 11:52:33 följande:
    mm, jag gråter så fort jag kommer in i en kyrka... Så vattenfast maskara är definitivt ett måste!
    Ja men vilken? Jag använder ALDRIG vattenfast mascara...
  • cc2011
    SnartFruSir skrev 2011-03-24 18:55:12 följande:
    Köp samma som du har fast i vattenfast variant. Då är du redan van vid borsten osv. Jag använder Lancomes Hypnosemaskara, men har förstått här på BT att det är blandade känslor om den :) Jag trivs dock skitbra med den.
    Alla tycker ju olika Glad Jag använde också lancome förut och tyckte att den var bra men att den torkade lite snabbt bara så jag bytte. Jag ska kolla om det finns vattenfast av min sort. Tack för tipset!
  • cc2011

    Hej tjejer!

    Jag skrev här för länge sen Glad
    Vi gifter oss också den 6:e och jag vet inte alls vad vi ska ha för låt som solisten (min dotter) ska sjunga. Jag tror att vi vill bara ha en låt är det för lite eller?
    Ingångsmarsch ska vi ha denna:
    ">

     som utgång har vi inte riktigt riktigt bestämt oss än men det blir en till klassisk men med lite mera fast i, lite blommigare om jag säger så Skrattande

  • cc2011
    SnartFruSir skrev 2011-05-16 18:43:16 följande:
    Idag kom mina skor :) De är lite för stora, men jag tror jag löser det med lite silikonkuddar. en mindre storlek hade nog varit för liten ändå. Är superglad att så mycket börjar falla på plats nu!

    Vilka fina skor du ska ha! Vart har du köpt de om man får fråga?
    Bröllopsdagen är 6/8-2011
  • cc2011
    SnartFruSir skrev 2011-05-17 13:00:36 följande:
    Jag köpte skorna på www.heppo.se Menbur heter märket. Tycker Menbur gör riktigt fina skor, så det är bara att välja och vraka. Vet att brandos.se också säljer Menbur, men de har inte lika stort utbud.
    Taack så mycket! Jag ska kika då jag inte hittat skorna som jag riktigt vill ha än. Eller problemet sitter egentligen att jag har minifötter och skor görs sällan så små Rynkar på näsan
    Bröllopsdagen är 6/8-2011
  • cc2011
    skruttisOmuffis skrev 2011-05-17 21:44:01 följande:
    Äntligen är våra inbjudningskort färdiga. Jag envisades med att göra egna...och det tog sin lilla tid.

    Vad tycks??



    Vi hittade de här fina och passande frimärkena på postens hemsida. Kuverten är förseglade och frimärkena på sin plats!
    Ikväll lägger vi korten på "lådan". Så skönt att äntligen ha det gjort!


    Åh vilka fina! Får jag fråga vart ni hittar frimärkerna?
    Bröllopsdagen är 6/8-2011
  • cc2011
    Skumboll skrev 2011-05-17 22:07:30 följande:
    Finns att beställa på postens hemsida om inte annat.
    Jaha, toppen! Jag hade ingen aning, då jag ska jag också beställa Skrattande
    Vi har tyvärr inte gjort våra egna då jag inte har tid, jag är mammaledig (dvs ha en prinsessa uppe i mig jämt), annars så jobbar jag varann helg, planerar bröllop precis som ni och jag har ett mer eller mindre ett litet "företag". Men vad jag också skulle vilja ha gjort våra... aja köpta får duga. De kommer nog med posten senast fredag.
    Bröllopsdagen är 6/8-2011
  • cc2011
    bumbibjörn skrev 2011-06-22 07:40:30 följande:

    Det mesta börjar falla på plats. Mina kläder är så gott som klara ska bara köpa underkläder, men tänkte vänta lite närmare augusti då jag förhoppningvis har gått ner lite mer... Sedan är det skor till brudgummen. Byxor till pojkarna som verkar bli mycket svårare än vad jag hade tänkt...skulle vilja ha svarta "fin"byxor för en vettig peng och som de kan använda igen och helst svarta då. Sminkning är fortfarande ett stort frågetecken... Men annars känns det som om de flesta sakerna på att göra listan börjar bli klara. Finns dock massor med småsaker kvar. Har börjat lite smått på festprogrammet, men är toksvårt.
    OT. någon som vet hur man gör med att skjuta upp mensen? Vill inte gärna ha mens på bröllopet. Äter p-piller och man kan ju skjuta upp det men frågan är hur man gör...


    Man tar inte en veckas uppehåll utan bara börjar på nya kartan. Det kommer ingen mens då.
    Bröllopsdagen är 6/8-2011
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2