Inlägg från: MrsÅkerlund |Visa alla inlägg
  • MrsÅkerlund

    Augusti 2011 - del 2

    Hej!
    Jag tänkte att jag hoppar in här! Vi ska gifta oss den 6 augusti och har inte alls mycket klart. Men är i akut behov av hjälp med inbjudningar! Har alla ni skickat dem än? Vart har ni beställt era? Hur ser era ut?

  • MrsÅkerlund
    Jeliqa skrev 2011-02-14 18:23:35 följande:
    Åh vi gifter oss samma datum :) 
    Vi skickade ut våra inbjudningskort förra veckan. Vi beställde dem från Calligraphen och bytte sedan bara ut sidenbanden på korten till en färg som passade oss bättre. Banden är aprikos/peach även om de ser rosa ut på bilden, och korten är vanilj.



    Åh, vad roligt! =D Shit, vad jag börjar känna mig stressad ändå. Vill att inbjudningarna ska vara iväg. Helst igår! Sitter och håller på att knåpa på texten. Och alla inbjudningskort ser så fina ut så jag blir snurrig och ger upp. Hur ska vi kunna välja något liksom? Dagen I-landsproblem. =)
  • MrsÅkerlund
    Summer loving skrev 2011-02-14 12:22:41 följande:
    Välkommen till augusti-tråden!!! Vi gifter oss också den 6 augusti, roligt att fler har samma datum!!! Vi har inte ens börjat på inbjudningarna. Jag låter mig fortfarande inspireras från alla håll och kanter. Har en del tankar om färger, material och utformning men inget bestämt. Tror jag kommer göra dem själv från skratch, eller möjligtsvis halvfärdiga. Tänkte påbörja dem i slutet av månaden och sända iväg dem någon gång i marsmånad. Beställer jag blir det kanske från Calligraphen?! Lycka till med inbjudningskorten
    Jag behöver aldrig undra...jag vet hur underbar du e´!
    Åh, ännu ett par med samma datum! Roligt! Var ska ni gifta er?
  • MrsÅkerlund
    Summer loving skrev 2011-02-15 19:29:15 följande:
    Vi gifter oss i en fin liten vit kyrka från 1100-talet (plats för 150 besökare) som ligger lite ute på landet nere i sydvästra Skåne där vi bor. Kl 15.00 äger vigseln rum. Det pirrar till i magen bara man tänker på det! Hjärta

    Ni då? Var och klockslag? Skrattande
    Jag behöver aldrig undra...jag vet hur underbar du e´!
    Åh, vad mysigt det låter!

    Vi ska gifta oss på en loge vid barndomssjön i Östergötland. Vi ska ha borgerlig vigsel och om vädret tillåter så ska vi viga oss vid vattnet. Är alldeles underbart vackert där på somrarna. Har vi otur så har vi logen som backup. ;) Kl. 16.00. ska vi säga ja till varandra! =D
  • MrsÅkerlund

    Nu har vi skickat ut våra inbjudningskort! Blev faktiskt jättenöjd med dem, gjorde dem själv. =) De borde få dem på måndag eller tisdag. Ska bli roligt att se vad folk tycker, vi har hållt det väldigt hysch hysch!

    I övrigt har vi bara bestämt plats för borgerlig vigsel och fest, vilket klockslag, fotograf, tema, bröllopsfölje, värdar och bröllopsresa.

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2