• elinse­lon
    Äldre 3 Nov 10:10
    181241 visningar
    1573 svar
    1573
    181241

    Augusti 2011 - del 2

    Hej, hopp!


    Nu joinar jag er med! Bröllopsdatum är satt till 27 augusti 2011 på Heagården i Ängelholm. Bor själv i Helsingborg, men hittade lokalen där.


    Har bokat lokal som sagt, och det är även där  vi har vigseln. Tror att jag hittat min drömbröllopsklänning, fastän jag egentligen hade till januari på mig. Får dessutom 20% rabatt på den om jag tar butiksexet och att de får behålla den som prov ex till sommaren *tips*


    Även jag har satt igång viktnedgången ;) Inga barn, så tid har jag! Gick på cambridgekuren ren kur i tolv dagar, sen la jag till en måltid om dagen (jag orkade inte gå på bara tre soppor om dagen, tillslut växte de i munnen bara). Men med ett mål mat om dagen fungerar det bättre även om jag nu efter 8 veckor (varav 2 inte var helt bra eftersom det ingick en resa till london med god mat och dryck som jag faktiskt unnade mig!). Jag har gått ner 5 kilo och 7 centimeter runt magen Nu tränar jag också 4-5 dagar i veckan, vilket jag hoppas gör mig mer slim..


    Jag har ganska så stor koll på vad man ska äta för att hålla sig i trim. Både jag och sambon har tränat mycket och varit intresserade av kost och motion. Så behöver ni hjälp med detta också, så tveka inte att fråga!


    Good luck to us!

  • elinse­lon
    Äldre 5 Nov 11:35
    #61

    lemfi; super bra tips till alla!


    Att mäta sig är oftast bättre än att väga sig eftersom man bygger muskler under tiden man tränar, o muskler väger mer än fett. Jag har t ex gått ner fem kilo, men 7 centimeter över magen. Stor skillnad! =)


    Jag och min kille är lika gamla, vi kommer vara 27 år när vi gifter oss.


    Ja, gärna mer tips på hur man kan smycka en bygdegård eller liknande! Vi kommer att gifta oss på en gård och ha festen i logen. Det är redan en mysig lokal i sig, men vill gärna "fixa" till den extra =)


    Har ni något tema på era bröllop? Vi ska försöka gå efter tema saga (inte som rödluvan utan mer riddare, prinsessa m.m.)

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2