Inlägg från: Moster Stina |Visa alla inlägg
  • Moster Stina

    Augusti 2011 - del 2

     


    Augustilyckan skrev 2010-10-29 22:52:41 följande:
    Vickanofilip - Oj, oj, oj- ja det mesta verkar ju vara klart för dig, jag har det mesta kvar känns det som ! Viktigaste posterna avklarade iallafall. Kyrkan - check, Festlokal/mat/dryck - check, Dj - Check, Fotograf - Check, allt annat har jag kvar! Klänning är svårt eftersom jag vill tappa sisådär 8-10 kg först! Nån som ockå tänkt att tappa några kilo innan det är dags? Kan vi inte peppa varandra isåfall!? Nästa vecka börjar det på allvar, då måste jag börja träna!!Färgtema är svårt, gillar vitt, silver och lila/rosa, så det kanske är en bra kombo?

    JAG kämpar med att försöka gå ned OCH bli med barn. Helknäppt, jag vet. Kan ju onekligen inte beställa någon klänning på länge i alla fall.
    Jag väger för närvarande 79 kg till mina 168 cm, och siktar mot att väga 70 eller mindre.

    Styrketränar och springer sen många år tillbaka så det får ju knappast kilona att rasa i sig, men det håller i alla fall värsta vatten/fettansamlingen borta efter svullhelger!

    Lever för närvarande på mjölk och flingor. En dietist skulle bli vansinnig på mig, men det FUNKAR!   (äter dock lite vitaminer och annat gott under helgerna)

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2