• Stepha­nie
    Äldre 4 Apr 19:11
    35302 visningar
    214 svar
    214
    35302

    Oktober 2011

    Vi är också 1 otkober! Har skickat ut spara datumet till alla vänner nu och det känns på riktigt nu! OH! Mamma kommer upp till storstan 18e april, då ska vi gå och ordna klänningen! =) Kul med en oktobertråd! =)

  • Stepha­nie
    Äldre 5 Apr 19:43
    #53

    Vi har bokat kyrka, festlokal, fotograf och har bestämt vilka inbjudningskort det blir, kommer vara liknande stil som våra spara datumet. Var runt idag på stan och kikade lite, tror att jag i princip har bestämt mig för ring nu,  men ju mer jag testar desto mer förvirrad blir jag. Sen har vi tillfrågat tärna, bestman, brudnäbb o ringbärare samt även toastmaster och så vänner som ska spela piano och cello i kyrkan. Känns så underbart roligt!
    Bokade tid för pröva klänning nu igen när mamma är uppe. Har bestämt mig för vilken det blir =) Äntligen!
    Sen har jag sedan innan så fina rosa sidenskor som jag ska ha dagen till ära och det mesta av smycken har jag. Men det är massa kvar att ordna och fiffa, tur det kommer en sommar med semester där man kan sätta sig ned och fiffa.
    Vill tipsa om Calligraphens servetter med tryck, vi köpte kaffeservetter med våra namn och datum, så fina! =)

  • Stepha­nie
    Äldre 21 Apr 19:57
    #65

    Jag och mamma hade heldag på stan i tisdags och jag handlade MIN klänning! Det var verkligen, say yes to the dress! =) Jag känner mig så fin och den är perfekt för mig! Grymt nöjd. Köpte även snygga och sköna underkläder att ha den stora dagen. OH nu känns saker mer mer och mer verkligt! =)
    Hur går det för er andra?

  • Stepha­nie
    Äldre 21 May 18:47
    #83

    denna underbara klänning ska jag ha! =) (den riktiga måste läggas upp lite och sådär)



    Idag var vi in till stan och beställde min vigselring, kändes verkligen så bra! Har velat så mycket men efter att ej ha tänkt eller testat på ett tag så har ringen vuxit fram och nu är den beställd! Känns som att mycket är planerat inför oktober nu, känns himla skönt! Beställde min bukett häromdagen med. Förra helgen bokade vi sambons kläder, blir grå jaquette.

    Hur går det för alla andra med planeringen?
  • Stepha­nie
    Äldre 13 Jul 00:11

    WEEE, igår skickade vi ut våra inbjudningar och idag har besöksstatistiken ökat på vår bröllpssida. Känns som att det mesta är bokat och klart för 1 oktober, nu är det smådetaljer som ska putsas =) 81 dagar kvar... Känns som tiden går väldigt fort!
    Hur går det för er andra?

  • Stepha­nie
    Äldre 16 Jul 17:51

    Marimekko86 - jag har suttit och pysslat ungefär likadant här på semestern. Köpte en tapet i glasigvit/silver. Och har klippt a4 och viker på höjden. Roligt att vi gör liknande. =) Vart har du beställt stämpel? Har ej kommit fram till hur jag ska göra texten på framsidan förutom att jag ska göra den på annat papper och sätta fast med fästkuddar för att få lite effekt.
    Roligt att pyssla men det tar sin lilla tid... Sydde en ringkudde och har sytt rispåsar. Håller också på med placeringskort, köpt ett tjockare rosa papper och sen viker det och namnen skriver jag på ett mer genomskinligt papper och sätter på och toppar det hela med ett litet band. Blev över förväntan. =)

  • Stepha­nie
    Äldre 16 Jul 18:00

    Min egensydda ringkudde där man kan knyta fast rngarna i sidenbandet ovanpå, sydde rispåsar av tyll och sen gjort placeringskort. Kommer nog bara ha med svart band till gästerna sen. Lite rogivande och sitta och pyssla =)


  • Stepha­nie
    Äldre 10 Aug 21:54

    Idag hade vi möte med vår fotograf, känns helt kanon! Han förstod precis vad vi vill ha och var lyhörd för vilka vi är =) Och kom med tips och idéer. Känns som att oktober närmar sig med stormsteg... I helgen ska vi sätta oss med bordsplaceringen. Sitter och småfnular på festhäftena lite då och då. Förra helgen var vi på valskurs, himla skoj men oj så svårt! Ska träna träna hemma om kvällarna. Hur går det för er andra?

  • Stepha­nie
    Äldre 2 Sep 21:11

    Idag har jag hämtat hem klänningen! Den är fantastisk! OH. Var också och testade stommen till ringen och fick se diamanterna, oh nu närmar det sig! Det mesta är under kontroll, men mycket är kvar att fiffa med, mest småfiff. Musik till vigseln klar, möte med prästen inbokat, nästan alla har osat ja, all sorts transport klar, menyn klar, tårtan vald, dj bokad, alla kläder till bröllopsföljet klara, vigselprogram och festhäfte under produktion, blommor beställda, ja herrejisses, listan är lång, vi har en sista planeringsmiddag med tärna, bestman och toastmadame om 1,5 vecka.
    OH jag längtar med skräckblandad förtjusning... Imorgon är det 4 veckor tills dagen D!

    Har syjunta med kollegorna på onsdag och så ska det sys rispåsar =)

Svar på tråden Oktober 2011