Inlägg från: water lily |Visa alla inlägg
  • water lily

    Någon mer än jag som äter tabletterna "hårkontroll" för att få ett vakert hår till den stora dagen? :)

    Jag är vegetarian och äter extra b-vitaminer från apoteket av den anledningen, men detta ska också vara bra för hår, hud och naglar, har märkt lite skillnad, framför allt att det växer snabbare. Men det ÄR ju fakta att det hår som redan är utväxt kan du inte påverka med vad du stoppar i dig, bara genom inpackningar och liknande. Så det kan kanske hjälpa för att få håret att växa ut snabbare eller för att få det att hålla bättre och bli glansigare eller tjockare.


    Men om du inte är nöjd med det hår du redan har, om det är slitet osv, så hjälper inga tabletter, då får du köpa bättre inpackningar eller klippa av det som är slitet och använda löshår av bra kvalité. Före sommaren klippte jag av ca 15 cm för att min frisör sa att min hår inte gick att rädda och det som växer ut nu håller bättre.

  • water lily

    Jag ska dock inte gifta mig förrän om nästan två år så det var ett lätt val att klippa av och vänta på att det växer ut friskt hår, men du gör som du vill. Men som sagt, tro bara inte att tabletterna hjälper håret som redan finns, för då är du lurad.

Svar på tråden Någon mer än jag som äter tabletterna "hårkontroll" för att få ett vakert hår till den stora dagen? :)