Inlägg från: Future Mrs S |Visa alla inlägg
  • Future Mrs S

    Sex på bröllopsnatten ett måste?

    För mig är det ett "måste" alltså jag vill det! Spelar ingen roll om vi är sjukt trötta.. ;) 

    Men alltså om man får fråga ni som kommer vara/var oskulder på bröllopsnatten ni måste ju haft sex då eller? är det inte därför man skyndar på liksom? ;) 

  • Future Mrs S
    hernameispekka skrev 2010-12-20 11:36:27 följande:
    Jag får se hur det blir. Det blir som det blir. Vi gifter ju oss inte för att få ha sex Obestämd
    Inte därför man gifter sig ofc men kasnek därför man har bråttom!! ;) 
    Köp inte kon om du kan få mjölken gratis!! ;) ;D ;D;D;D 
  • Future Mrs S

    Andra får göra som dom vill men för oss kommer det inte finnas något annat! :D Blir förvånad om vi ens kan hålla oss till bröllopsnatten! :D 

  • Future Mrs S
    Kattpoet skrev 2011-01-17 23:42:07 följande:
    Första bröllopsnatten satte min dåvarande make och  min far  ihop en byrå, vi var tvunga den stod i vägen annars, pappa skulle i väg för nattvak på sjukhuset hos sin döende far och han behövde ha något att gör.  Sen somnade maken i soffan och jag i sängen, detta kanske skulle varit en varningsingal att äktenskapet inte skulle hålla.

    Andra bröllopsnatten,  försökte vi men pga vätskebrist  så slutade med att vi slogs om vatten flaskan och sedan halsade vi en liter vatten var innan  vi däckade, men vi kunde inte somna så vi  lyssnade  på min lillebror hetska debatt om  sjukvårdsreformen och  svensk invandrar politik....

    Ja vi hade inte råd med hotellrum och det hade inte lillebror och  gammelman  heller så vi sov alla i samma lägenhet, vi dock ensamma på övervåningen den natten. 
    Åhh herregud!!! 
    Men ni kanske hade det fint ändå? ;)

    För mig och m2b är sexet en stor grej faktiskt, vi har kyrkan kl 15,00 sedan ingen jätte lång fest så vi kommer vara relativt pigga tror jag.. :)
Svar på tråden Sex på bröllopsnatten ett måste?