• impegn­o di nozze
  Äldre 10 okt 15:10
  7343 visningar
  30 svar
  Inlägg från impegno di nozze Visa alla inlägg
  30
  7343

  Jämtlandsbrudarna för femte gången

  Hej tjejer!


  Nu är den förra tråden stängd så jag startar den här i stället. Den ligger under Östersund men självklart är alla som vill välkomna att skriva här :)
  Lite uppdateringar skulle vara roligt att höra. Hur går det- och hur har det gått för er?

 • Svar på tråden Jämtlandsbrudarna för femte gången
 • impegn­o di nozze
  Äldre 11 okt 11:43
  #2

  Jag hade gärna följt med men jag har middag med en tjejförening jag är med i. Så tyvärr kan jag inte den här gången heller..:( Men det hade varit superskoj!

 • impegn­o di nozze
  Äldre 28 dec 15:45
  #6

  Ja det är fullt upp med jul och nyår nu, plus att vi har hantverkare hemma som så det är renovering mitt i allt.. Jag är bara glad att vi lyckats bestämma ett datum:)
  Vi har sagt att vi ska ta itu med planeringen efter jul och nyårsledigheten. Men det mesta är planerat och bestämt för vår del. Det är bara en hel del saker som beställas och köpas. Toastpar och värdpar ska tillfrågas och så har vi inte bestämt om vi ska ha tärna och marskalk. Jag har inte känt att jag vill ha någon tärna, men kanske det skulle vara bra med någon som håller i bukett och rättar till  släpet på klänningen. Hur tänker ni? Behövde du hjälp med släpet Sandra? 

 • impegn­o di nozze
  Äldre 30 dec 22:26
  #8

  Mina två döttrar ska vara brudnäbbar och de är lite små för att fixa det, 4 och 7 är de då. Jag vet inte..vi får klura på det..

 • impegn­o di nozze
  Äldre 17 jan 20:55
  #10

  Ja han ska gå in med mig. Jag fick underkjolen till klänningen här om dagen och då håller släpet sig på plats på ett helt annat vis. Har beställt min mammas klänning och tjejernas näbbklänningar i dag, ska bli spännande att se hur de blir.
  Är det några jämtlandsbrudar kvar? Skulle vara roligt att följas åt isf! Ni som gifte er förra året hade ju så trevligt :)

 • impegn­o di nozze
  Äldre 18 jan 20:26
  #12

  Vi gifter oss den 4:e juni i gamla kyrkan i Östersund. Festen blir på stockesalen. 
   

 • impegn­o di nozze
  Äldre 20 jan 02:01
  #14

  Jag är så glad! Vi får långa gamla mässen på campus här i Östersund som festlokal till bröllopet! Det var min lilla dröm från början men trodde inte det var möjligt. Vi ska kika på lokalerna där i morgon och se om vi får plats med alla gäster.
  Hur går det för er med planeringen? För oss går det sakta men säkert. Allt stannade upp efter jul och nu är det lite trögt att komma igång.  

 • impegn­o di nozze
  Äldre 22 jan 19:39
  #17

  Ja det är väl dags att skicka ut inbjudningskorten. Vi tänkte beställa dem i helgen, gästlistan är klar..tror jag..
  I går frågade jag en kompis om vi kan vara i hennes salong timmarna innan vigseln, och det gick jättebra! Jag får hår och smink gjort där, jag klär på mig där och vi dricker lite bubbel och har förhoppningsvis jätte mysigt. Jag är lite orolig för att missa något i planeringen som är jätteviktigt, det är ju inte så att man planerat bröllop för..:)
  Men åter till inbjudningar, när ska ni sätta O.S.A datum? 

 • impegn­o di nozze
  Äldre 22 jan 20:47
  #19

  Jag håller med dig mala5, det är inte roligt att stressa. Ca 1 månad innan kanske kan vara klokt då?!

 • impegn­o di nozze
  Äldre 10 feb 21:09
  #22

  Vad spännande med så få dagar kvar! För oss flyter allt på, inbjudningskorten är på väg, allt som ska bokas är klart, och de flesta valen är gjorda. Nu återstår bara alla detaljer :)
  Det går att läsa mer här:
  http://guldkornblogg.wordpress.com/

 • impegn­o di nozze
  Äldre 3 mar 20:37
  #23
  Mizfis och LillRolf
  Jag är lite nyfiken att höra hur er stora dag var!?

   
 • impegn­o di nozze
  Äldre 11 maj 08:23
  #27

  Hej alla Jämtlandsbrudar! Jag hoppas det går bra för er med all planering. Det här kanske är något som kan vara intressant för er? En kostnadsfri mingelkväll med bröllopstema i Östersund.
  http://vaxfrisor.com/2011/05/10/brollopsmingla/ 


 • impegn­o di nozze
  Äldre 7 jun 21:39
  #28

  Hej tjejer!
  Det har ju inte varit mycket aktivitet på jämtlandssidan men jag tänkte iaf berätta att jag nu är gift med min underbara man och dagen var makalös!   En liten bild från vår stora dag!
  (Det finns några fler i mitt galleri om någon är intresserad, ni kanske känner igen er:)) 
Svar på tråden Jämtlandsbrudarna för femte gången
Logga in
Bli medlem