Inlägg från: Lantligt i Juni |Visa alla inlägg
  • Lantligt i Juni

    Juni 2012

    Hej allesammans,
    Här är ännu en som gifter sig i juni (16:e kl. 15.00).
    Vigsel och fest hålls utanför Götet och går i lantligt tema. Detta bokades för knapt ett år sedan, men sedan har planeringen stannat av då jag liksom flera av era andra kände att det var så långt kvar. Men börjar nu inse att det kanske är dags att sätta igång igen. Restaurangen (ekologisk) står för all mat, tårta, dryck etc. så där behöver vi enbart klura på lite egna förslag, roliga ölsorter etc.
    Dock klurar vi fortfarande på färger, motiv etc. Väldigt svårt det där. Dock väldigt inspirerande att läsa era förberedelser, så tack så mycket!
    I och med att vi är inne på ett lantligt tema så vill jag även ha klänning som passar bra till detta, typ vintagestil med chiffong i lager-på-lager. Har sökt en hel del på nätet efter stilen utan lycka, men så äntligen hittade jag en härlig sida som jag verkligen känner speglar det jag är ute efter.
    Har även tänkt mig en blombukett av Ranunkel och Pioner i riktigt starka färger (rosa, orange, gul) och som bordsdekoration ha lite olika vaser med ängsblommor blandat med just starka färger, likt bifogade bilder. Men vad blir det då för färgtema? Hm, klurigt klurigt.



  • Lantligt i Juni
    Nikkita skrev 2012-01-27 18:27:21 följande:
    Välkommen hit Glad Låter jätte mysigt med lantligt tema (behöver ju inte ha någon speciell färg som tema om ni inte vill) & vilka fina inspirations bilder du/ni har!!!
    Tack! Ja, jag känner att det börjar fallar på plats och har hittat fina inspirationsbilder som speglar det vi är ute efter. Det mesta grubbler går som sagt till inbjudningarna. Men då vi går lite efter Magdalena Ribbing, så skickar vi ut de 3 månader innan. Så än finns det lite tid.
Svar på tråden Juni 2012