Inlägg från: aniara |Visa alla inlägg
  • aniara

    Juni 2012

    Jag och min fästman gifter oss, som flera andra här, 30 juni. Så här långt har vi kommit:
    -Kyrkan bokad
    -Festlokal - hotell med restaurang - bokad
    -Gästlistan i princip klar, men inbjudningarna ska inte skickas förrän i februari-mars så det kan bli ändringar
    -Budget gjord
    -Toastmaster klar
    -Fotograf klar

    Jag ska prova klänningar nästa helg. Vill passa på medans det är rea. Jag känner dock inte att jag måste köpa klänningen redan nu. Det är ju nästan 9 månader kvar. Efter att klänningen är bestämd ska jag se ut övriga tillbehör, som underkläder, skor, smycken och eventuell slöja.

    Inbjudningskorten ska vi göra själva och har i princip kommit fram till hur de ska se ut. Fästmannen är satt på att ta fram ett monogram till oss.

    Restaurangen sköter allt kring mat och dryck. De kommer ge oss menyförslag i början av nästa år men jag kommer också ha lite önskemål på ingredienser och smaker.

    Vi ska gifta oss på en ort som vi inte har någon direkt anknytning till (mer än att vi förlovade oss där) och inte känner till så bra. Därför blir det lite klurigare att hitta kringtjänsterna som behövs; florist, frisör och sminkös. Jag har sökt lite på nätet men utan att få några riktigt bra träffar. Jag hoppas att hotellpersonalen kan hjälpa mig med lite tips. Vi saknar också färdmedel från kyrkan (via fotograferingen) till festen samt någon som kan sjunga i kyrkan. Vi vet inte heller hur vi ska göra med fotograferingen om det blir dåligt väder...

    Bröllopsresan är planerad lite halvt, men inget är bokat ännu.

  • aniara
    Rebekka 2012 skrev 2011-10-27 14:09:49 följande:
    Du skulle ju kunna ha samma bas fast med någon/några stenar i (om ni har råd med det nu dvs) Om det blir för plottrigt ihop går det ju att välja en slät ring & stenar, tror att det hade blivit jätte fint. Svårt att ge smakråd när jag inte känner dig Flört tror visserligen att en slitärring hade varit fint till oxå! Prova olika modeller i butiker & se vad som ser bäst ut & vad du fastnar för Glad
    Fast de ringarna är bara 1 mm höga så jag är osäker på hur bra det går att sätta stenar i dem.
Svar på tråden Juni 2012