Inlägg från: Amor in aeternum |Visa alla inlägg
  • Amor in aeternum

    Jag söker nya vänner i Gbg!

    Runi skrev 2010-09-20 22:25:59 följande:
    Det är bra :) 5 veckor kvar! Blir nästan lite avis ;) Längtar tills den 30/7-11 när jag får bli FRU!  Mkt planerande kvar dock så hade nog stressat ihjäl mig om jag bara hade 5 veckor, haha.  Vad kommer alla ni ha för sorts bröllop? Vi kommer ha relativt budget (tänkte 20.000 och 40 gäster men kom upp i 40.000 och 80 gäster). Festen kommer vara i folkets hus i ytterby och vart vi gifter oss är fortfarande en fråga. Blir ingen kyrka för våran del så det är om man kan hitta något ställe som inte är allt för dyrt och som fungerar om det skulle regna. Någon som har något bra tips? ;) Och för de som läser mkt, vad läser ni för böcker?
    Ingetorp med ett paraply? Eller kanske Marstrand eller Bohusfästning med ett paraply? :)
  • Amor in aeternum

    Kanske ska presentera min kontaktannons jag med, om jag får hoppa in jag också :D


    Är och har alltid varit boende i Västragötaland, bodde utomlands ett tag och när jag kom hem 2007 så hade jag i stort sett tappat all kontakt med mina dåvarande vänner.


    Min BM och jag träffades sommaren 2007 och det sa bara klick, efter mer än tre år tillsammans så känner vi nu för att knyta ihop påsen, så 2012 bär det av. :)


    Jag har rätt många intressen men de största är väl: Djur (har en hund som jag älskar att träna och gosa med.), Musik (skriver och spelar själv), familjen, plocka svamp, umgås med de få vännerna jag har :), politik intresserar mig också, speciellt nu, Jag älskar att drömma dagdrömmar och att läsa böcker.


    Tack för mig :)


    (Jag älskar också smileys.. ni får ursäkta mig) :^)


     

  • Amor in aeternum
    Runi skrev 2010-09-20 22:43:50 följande:
    Du får skaffa ett tält som paraply. :)
  • Amor in aeternum

    Ja, pojken som kallades Det är en riktig hemsk biografi. Efter jag hade läst böckerna så mådde jag nästan illa av medlidande för den lille pojken (även fast han är vuxen nu :)


    Usch att det finns människor som skulle kunna göra något sånt.


    Annars så försöker jag att inte köpa för mycket, tradera är väldigt farlig i bröllopstider. Jag har nog redan lagt en tusenlapp på ett bröllop som är om två år..hehe


    Jag har lite problem med om jag ska ha en kort klänning eller om jag ska ha en lång gala. Jag har sån beslutsångest så jag blir alldeles matt ibland. Och jag hoppas verkligen att jag och m2b kan åka till trollhättan och deras bröllopsevent där. Behöver en massa inspiration. :)
    Ska någon dit?

  • Amor in aeternum

    Grattis Runi! :)


    Jag ska faktiskt ut i skogen till helgen och skogsmulla mig med bm och bror... hundarna ska ju självklart med dom också. Tänkte kanske kolla lite smått om det finns någon svamp eller helt enkelt bara njuta av lugnet. :)

  • Amor in aeternum
    operfekt skrev 2010-09-23 14:05:48 följande:
    Runi: Åh, då blir det grattis, istället för i grattis i förskott då ;Damor: Finns det fortf svamp kvar? Borde kanske ta en tur i skogen, bor ju trots allt mitt i skogen känns det som, haha!
    Ja, det tror jag nog att det ska finnas, det har ju inte varit någon frost här ännu, så jag tror att vi kommer att hitta lite ia. :)
  • Amor in aeternum
    wiii skrev 2010-09-23 15:25:55 följande:
    Vart bor du då om du bor nästan mitt i skogen? jag bor mitt i skogen mellan Kungälv och Stenungsund jag :)
    Bor du i Jörlanda? :)
  • Amor in aeternum

    Jag växte upp där innan jag flyttade inte till stan 2002. :) Min mamma bor där fortfarande. :) Det är mysigt där.. vi ska antagligen in i svartedalen och kolla om det finns någon svamp kvar. Vi planerar förövrigt att gifta oss i Jörlanda kyrka. :)

  • Amor in aeternum
    wiii skrev 2010-09-23 17:30:53 följande:
    Där ser man :)  Ska ni ha festen någonstans i närheten av kyrkan också eller på helt annan plats?
    Ja jag blev så full i skratt bara när jag såga att du skrev "mellan Kungälv och Stenungsund" för det är precis så som man måste säga för att folk ska ha ett aning om var du menar någonstans.. annars börjar dom "menar du Björlanda?".. neeeej! :)

    Fast jag brukade skriva eller säga ca 3 mil norr om Göteborg, det blev lättast så. :) Vi funderar på om vi ska hyra Jörlandagården eller om vi ska hyra Spekeröds bygdegård. Den senare är väldigt mycket fräschare, men då kommer vi att kopiera min kusins bröllop mitt i prick för vi kommer även att satsa på samma förrätt och efterrätt.. Kanske även samma månad som dom också.. hmm* nu när jag skrev ner det så känns det som om vi försöker kopiera rakt av..haha.. kanske inte är en såå bra idé. :) 

  • Amor in aeternum
    wiii skrev 2010-09-23 17:48:51 följande:
    Aa, vår första tanke var egentligen Jörlandagården, men vi ville helst ha lite finare utemiljö. Var faktiskt och kollade Spekeröds bygdegård också, tyckte att där var fint :) Haha, så länge inte kusinen eller ni tycker att det är ett problem med likheterna är det väl bara att köra på!
    Ja, jörlandagården har ju bara en stor cirkel av asfalt och parkering runt sig, känns inte direkt lockande att ta fotografi vi macken och ica heller ;)

    Jag tyckte iofs att spekeröds bygdegård också var ganska opersonlig, men jag vet inte.. det är ju ett bra pris för en hel helg. Vad har ni tänkt att ha festen någonstans?

  • Amor in aeternum
    wiii skrev 2010-09-23 18:10:41 följande:
    Vi ska faktiskt söka oss mot Marstrand. Skräddarön heter det. Det är en liten ö med skog, en stugby och en samlingslokal typ. lite dyrare än en bygdegård tyvärr, men när vi hade varit där och kollat kunde vi inte riktigt tänka oss något annat :)
    Det låter väldigt mysigt :) Ja det kanske blir dyrare, men något får man väl unna sig ibland.. fast vi vill unna oss en riktigt lyxig resa istället. :)
  • Amor in aeternum
    Runi skrev 2010-11-15 11:44:48 följande:
    Hmm, finns det flera?
    Bra fråga Jag kan tyvärr inte följa med idag även fast att det hade varit kul.. men om jag minns rätt så har du skrivit att du bor i Nödinge och då antar jag att du kommer att ta 403:an in till Nils Eriksson terminalen. Jag tror att pocketshopen som de andra och ni menar ligger på Centralen.. förvirrande, men bussen och tågen stannar i "samma" byggnad men har två olika namn. Iaf.. från bussterminalen så går du bara rakt fram.. (förbi lindex, burger king, pressbyrån etc) gå bara rakt fram hela tiden och sen så kommer du att se pocketshopen, den ligger på ett hörne precis innan du går ut på drottningtorget, tror att pocketshopen ligger mitt emot en pub/restaurang.

    www.centralengoteborg.se/UserFiles/1/image/KartaLRG.jpg


    Ni ska till ställe 9! Lycka till!!!

Svar på tråden Jag söker nya vänner i Gbg!