• weddin­ginlov­e
    Äldre 18 Sep 07:22
    34442 visningar
    141 svar
    141
    34442

    Vill bara slå ett slag för menskoppen!

    Jag åt max dos av värktabletter varje månad i 5 dagar. Sen jag köpte en kopp tar jag kanske 2 tabletter på hela perioden.

    Hur ofta byter du tampong? Du kan tömma koppen lika ofta men det behövs inte. Du kan koka den efter varje mens period. Man tvättar den med tvål och vatten varje gång man tömmer den. Inget ofräscht alls.

    Lite krongligt i början före jag lärde mig att sätta in och ta ut den. Håller med att det var lättast att sätta in den i duschen från början.

  • weddin­ginlov­e
    Äldre 19 Sep 07:45
    #14

     


    MaybeBride09 skrev 2010-09-18 11:46:11 följande:
    Funderar också på en sån. Speciellt bra är dom ju om man tror att man ska få mens under natten så kan man sätta in det och det gör inget om man inte fått mens. Skulle man göra så med en tampong skulle man ju bli uttorkad. När jag fick barn för ett år sedan pratade min barnmorska om det, hon hade precis fått reda på att den fanns, så trots att den funnit länge så är den inte så omtalad. Men jag kommer nog få köpa två för det rinner ganska bra på mig så jag måste verkligen sätta i med en gång och vi har lite mellanrum mellan handfatet och toastolen. Men även om man köper två blir det ju billigt.

    Men varför två? Du tömmer den först i toaletten sen kan du skölja den i handfatet.

    Den är jättebra för mina slemhinnor!

  • weddin­ginlov­e
    Äldre 19 Sep 19:58
    #22

    Skönt att slippa ham med sig tamponger och ha ångest att dom ska ta slut!
    Perfekt när man badar. Man behöver inte skynda och byta efter heller.

Svar på tråden Vill bara slå ett slag för menskoppen!