Inlägg från: skruttisOmuffis |Visa alla inlägg
  • skruttisOmuffis

    Egen hemsida

    Fröken T: Försöker övertala min sambo att registrera en domän till oss... Det känns bara så läckert helt enkelt! Dock säger min karl att efter ett år kostar det j*vligt mycket mer...men det går väl att säga upp domänen innan dess? Eller är det någon fulig klausul någonsans?! Vi ska gifta oss inom ett år så om det inte är några hållhakar så ska jag se till att vi här slag i saken :) Sambon är programmerare så det känns ju som ett måste, hehe

  • skruttisOmuffis

    Nu har jag övertalat min gubbe och ikväll ska vi registrera ett domännamn! Han tycker att iden är helt lysande då vi kommer köra utan webbhotell vi med....vi kommer rikta domänen mot Google också fast inte Google sites....det finns tydligen en variant för riktiga utvecklare så min kära fästman kan göra sidan i Java. Så vi får tacka dig Fröken T för inspirationen och ett superbra tips! Hur långt har ni/du kommit i skapandet av er sida?

  • skruttisOmuffis

     


    Fröken T skrev 2010-10-08 10:26:03 följande:
    Klart att det går att säga upp den efter ett år. Årsavgiften för en domän hos Loopia är dock bara 99 kr/år normalpris, skulle inte påstå att det är särskilt mycket.  Så nu när de har erbjduande så blir det 10 kr för första året och 99 kr för år 2 om du väljer att förnya det. Jag kommer nog inte att förnya min för har nog ingen användning för den domänen sen. Men du behöver ju inte din bm till att registrera en domän, det kan du ju göra själv! Surfa in på www.loopia.se bara och följ instruktionerna.

    Du har självklart rätt... min sambo kollade förrvirrat på kostnaden för webbhotell efter första året, men eftersom vi inte skall använda oss av loopias webbhotell så blir kostnaden 99kr per år för domänen senare. Han tyckte det va väldigt billigt istället så vi kanske behåller domänen efter bröllopet trots allt.
    Det är ju roligt att kunna lägga upp bilder från både bröllop och bröllopsresa efteråt...

Svar på tråden Egen hemsida