• Mrs Sweety

    Bra bröllopsfotograf i Stockholm

    Hej,


     


    Jag vill bara tipsa er om att verkligen verkligen träffa fotografen innan. Så att fotografen kan ta provbilder - be om en provfotografering - bara några bilder. Då ser ni om ni gör kostiga miner eller hur ni blir bäst på bild. Ni får också en känsla för om fotografen regisserar er eller om ni får hitta på poser själva.


    Jag faktiskt inte så nöjd med vår fotograf, ju mer jag tänker på det desto surare blir jag ska jag säga. Det känns lite dumt så här i efterhand - vi la ner ganska mycket pengar på bröllopet. Känns som om vi var dumsnåla vad gällde fotograf. Inte för att vi direkt snålade på fotograf, men vi borde ha tagit den som jag tänkte från början... Blir arg på mig själv.


    På bröllopsdagen är man så uppfylld av känslor att man inte riktigt tänker på hur man vill stå och gå - det ska ju dessutom vara fotografens jobb. Man vill ju bara pussas hela tiden, och det är ju inte så roliga bilder. Han regiserade oss inte alls och vi har massor av bilder där vi gör konstiga miner och en massa bilder på samma sak. Nästan inte en enda bild i helfigur. Vi  hade festen vid en sjö, men har inte en enda porträttbild vid vattnet osv. Usch. Nu finns det ju en hel del fina bilder, men våra gäster tog nästan bättre bilder än fotografen och ja det känns surt.

  • Mrs Sweety

    Just det fråga också om fotografen tar sneda bilder. Även om det kan vara fint i vissa fall. Så är det väl kanske inte så roligt i förlägningen.

Svar på tråden Bra bröllopsfotograf i Stockholm