Inlägg från: Therese142 |Visa alla inlägg
  • Therese142

    27/8 2011 då säger vi JA!....någon mer

    Hej. Kyrkan och lokal bokad för 27/8 2011. Gifter oss i Göteborg. Känns underbart.. Har varit på så många bröllop denna sommar att det känns som alla har gift sig utom oss. Men den som väntar på något gott.. :)

  • Therese142

    Hur går det för alla med det speciella datumet ? :)

    Själv har jag idag lyckats boka både fotograf och transport av gäster från kyrkan till festlokalen.. Dessutom har jag redan hunnit skapat vårt första inbjudningskort så nu vet jag hur det ska se ut.. :) bästa är mb bara sa wow när han såg det så det är ju toppen.. längtar tills jag börja kika på klänning.. :)

  • Therese142

    Det börjar hända lite saker.. :) jag bockar av allt mer på listan och faktiskt fått med mig gubben på att det är bättre att boka nu, få ett pris och sätta upp det som faktiskt pris gentemot budgeterat så vet vi beloppet när det ska betalas samt att vi sprider ut kostnader på de saker som vi köper nu.. så till helgen blir det nog plundring av bröllopssparandet och inhandling av inbjudningskortsmaterial.. :) hur går det för er andra ?

    när det gäller transport av gäster från kyrka till lokal har vi redan bokat bussen. Sedan beror det på vad ni vill ha för slags transport, vi funderade på att hyra en spårvagn och då kan det vara bra att vara ute i god tid. Nu blev det 2000 kr billigare med buss och gästerna sitter i transporten 15 min så vi blev lite snåla där :)

Svar på tråden 27/8 2011 då säger vi JA!....någon mer