Inlägg från: juni2011bride |Visa alla inlägg
  • juni2011bride

    Umebrud 2011?

    Hej! någon som erfarenhet från sävargården? min sambo vill starkt att vi ska vara där men jag har ingen aning om hur mycket det kostar och så på ett ungefär, vet bara att det är väldigt fint där inne.

  • juni2011bride

     


    Cuddly skrev 2010-10-22 13:20:09 följande:
    Klart det kostar ju lite.. men om man jämför med många andra så kanske det är värt det i alla fall, med tanke på att man får ganska mycket för pengarna. Vi funderar skarpt på att anlita dem, men vi får väl se om jag har fått jobb här i umeå så vi kan bo kvar *flin* Skulle vara rena drömmen om allt gick i lås som vi vill ha det :D

    Vi har nu varit i kontakt med dem, och hon där sa att det kostar 500-700 per kuvert. vilket lät jättedyrt i mina öron i början men när vi var där och tittade på festvåningen, kändes det värt alla pengar. det är min drömmlokal. jag har bara hört att kockarna där skulle vara snobbiga och lite otrevliga. fast det är kanske bara skitsnack? :/
    De tjejerna vi har fått träffa har varit iaf jättetrevliga, och jättesnabba på att svara på våra majl. det verkar just nu som om vi kanske kommer att hamna där :)

  • juni2011bride

     


    Cuddly skrev 2010-10-27 13:15:12 följande:
    Juni2011bride: När det gäller skeppsvik är en annan fördel att det finns gästrum där.. jag kan tro att om det skulle vara flera som vill stanna kvar efter festen så kanske gruppbokningsrabbatt går att ordna... vem vet :)

    Tack för tipsen! vi har tittat på skeppsvik och det är jättefint där också. men vi har nog tänkt att det inte ska vara så långt ifrån stan, för pratiska skäl :) men jag kan nästan säga att vi har bokat datum på sävargården så nu känns det lite pirrigt och så. ulrika som vi träffade där, var jättetrevlig och visade oss runt. vi satt och ställde en massa frågor och räknade ihop hur mycket det skulle kosta med allt och så. men det är inom våra ekonomiska gränser, vi ska ba gifta oss en gång så vi kände att vi kunde lyxa till det lite hihi :):)

Svar på tråden Umebrud 2011?