• Katlah

    Flytta isär

    Kanner inte din tjej eller dig. Nar jag var 20 och foreslog for min da 27 ariga sambo att vi maste flytta isar for jag maste gora saker, var det just for den saken just da. Jag ville inte gora slut, jag alskade honom. Vi hade ocksa varit tillsammans 4 ar och var aven forlovade.
    Problemet borjade dock nar jag ville uppleva mer o mer.. tog slut ratt snabbt och han var helt forstord. Men jag kande att jag traffat honom sa ung o ville ta igen en massa. Slutade med att jag pluggade utomlands, dejtade hej vilt och forst nu nar jag ar 28 har jag kunnat skaffa ett forhallande igen. Jag behovde leka av mej ordentligt, alltsa riktigt ordentligt.
    O nu ar jag mogen o gifter mej om 2.5 vecka.

    Ser det hela tiden runt omkring mej.. unga som bundit sej for tidigt. Dom vill bara ut o gora grejer.
    Men ja alla ar olika. Sjalv tror jag att man verkligen behover dom dar aren runt 20 for att leka, vara oansvarig, festa, resa etc. Precis som du gjort!

    Detta later ju ratt negativt men tror det ar bra att mentalt stalla in sej pa att detta kan ga at skogen och sjalv ha en ratt easy going attitude. Da kanner hon sej iaf inte instangd av dej och ni kommer ha storre chans att klara er. Huvudsaken ar att hon far kanns ej fri o inte ser dej som en foralder o nan som haller tillbaka henne i detta som hon uppfattar som skitkul.

Svar på tråden Flytta isär