Inlägg från: mattiasFästmö |Visa alla inlägg
  • mattiasFästmö

    Flytta isär

    Jag träffade min m2b när jag var 16, vi flyttade ihop när jag var 17 och har nu bott ihop i snart 4år. Och jag tycker det är lite konstigt att hon vill flytta en halvtimme bort för att flytta ihop med en kompis. För mig ringer det varningsklockor iallafall.  För man kan utvecklas tillsammans, hon kan ju studera och ha ett studentliv även om hon pendlar dom 30minutrarna och somnar bredvid dig på natten. Och det är klart att man inte är lika fri som när man är singel, man kan inte bestämma sig att dra till peru en månad sådär från en dag till en annan. eller dra till norge ett år och jobba om inte den andra partnern vill hänga med. Det är ju sånt man får ta när man har ett sambo liv, och det handlar ju om prioriteringar. Jag funderade på att studera till djurskötare i skara, men då min m2b pluggade här och inte ville flytta så blev det inte så, inte nu iallafall. Visst hade jag kunnat lämnat honom bakom mig och följt min dröm och levt särbo. men då valde jag honom, och nu studerar jag till undersköterska här hemma och trivs jättebra med det. Nu säger jag inte att det är så med din flickvän, men jag tycker att det låter lite konstigt


  • mattiasFästmö

     


    dieselp skrev 2010-09-08 08:36:16 följande:
    Det var precis som jag var rädd för. Jag märkte mer och mer på henne att hon förändrades i sättet, att hon inte var som förrut. Nyss skickade jag ett sms till henne och skrev om vilka signaler hon sänder. Då förklarade hon på sms att jag tolkade hennes signaler rätt och att hon inte tror på oss längre. Är så besviken, senast igår sa hon att hon trodde att vi skulle klara det, det enda jag krävt av henne hela tiden är att hon ska vara ärlig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vi har en lägenhet som måste säljas, innan den säljs ska badrummet renoveras, det är redan bestämt. Vi har inga släktingar eller nära vänner som vi kan bo hos heller. Det kommer bli så otroligt jobbigt att bo tillsammans efter att hon har dumpat mig.

    Okej, men då har du ju fått klara besked iallafall. För hade hon trott på er så känns det som om hon hade kunnat ha allt det med studentlivet och kompisar och allt, men somsagt kommit hem till dig på kvällen. Jag tycker att hon borde vilja det, hellre än att bo isär. Förhoppningsvis inser hon vad hon förlorat när hon dragit, för du verkar vara en toppenkille Men jag tycker absolut inte att ni behöver bi ihop, om hon har dumpat dig så tycker jag du har rätt att säga åt henne att bo hos någon kompis eller liknande. Har hon lämnat dig så behöver du inte ta hänsyn så, och fortsätta trippa på tå och få henne att må bra, utan då får du vara lite ego.
    KRAM!


  • mattiasFästmö
    Dejli skrev 2010-09-08 11:37:10 följande:
    Om man flyttat direkt hemifrån till ett samboförhållande är det nog svårt att motstå det "gröna" gräset på utsidan av staketet, och statistiken talar tyvärr emot ett sådant förhållande (även om undantag naturligtvis finns).
    Måste bara slänga in ett tänkvärt citat "gräset är bara grönare på andra sidan om du glömt bort att vattna hos digsjälv". Du får ta det från en som hade sambo liv redan innan jag flyttade hemifrån och fyra år senare is still going strong och ska nu gifta oss tillochmed  
Svar på tråden Flytta isär