Inlägg från: Lottak |Visa alla inlägg
  • Lottak

    Bröllopslokal/festlokal

    Hej,

    Vi valde att ha vår bröllopsfest på Örstofta magasin och blev väldigt väl mottagna till att börja med. Vi var väldigt klara med att vi ville ha en lokal där vi kunde ta med egen mat och dryck. Vi hade nämligen en kock som vi ville ha. Vi kommunicerade detta till Christina på Örtofta som bekräftade att detta är ok. Kocken var to m där och tittade för att se om köket gick att använda till det vi ville innan vi bokade. Christina var med även då.


     


    Dagen innan bröllopsdagen var vi där och förberedde och då fattas det en ugn som hade stått där när kocken var där och tittade. Det visade sig att den tillhörde en catering firma som varit där. Christina hade dock to m visat oss och kocken hur den fungerade och att den var en del av köket. Så var alltså inte fallet och det fick vi reda på dagen innan. Som tur var så ordnade kocken det och allt blev bra men INTE pg a att Christina på Örtofta engagerade sig, tvärtom så struntade hon i att hon hade lämnat fel information.


     


    Vidare var det dåligt städat innan festen och samma dag som kocken skulle dit och förebereda hade dom en som lagade diskmaskinen vilket inte var särskilt lägligt med tanke på att köket är VÄLDIGT litet. Diskmaskinen fungerarde ändå inte under kvällen och den stackars serveringspersonalen fick diska allt förhand. (detta fick vi reda på i efterhand som väl var annars hade jag fått panik).


     


    Lita därför inte på vad som säger och var beredd på strul. De lovar mkt men håller det sen inte. De är dessutom väldigt snikna vad gäller allting extra, vi behövde en duk extra och fick direkt betala 60 kr för det. Även om dom inte skött sig från sin sida.


     


    Man kan INTE jämföra Örtofta med Ellinge....absolut inte!!

    Besviken!!!

Svar på tråden Bröllopslokal/festlokal