• Kattpoet

    Lever folk så här med sin partner?

    Oki,  vårat förhållande är dödsdömt! 


    1.  Vi pratar om våra ex och vi båda har kläckt, du är bättre de idioter vi har haft, vi båda har haft misshandlade ex.


     


    2. Vi båda säger, har vi råd med det?   Oftas när vi står och tittar på prylar


    3. Japp, slappna av om vi blir sena, vi kan inte stressa upp oss över saker och ting som vi inte kan göra något åt.  Ja vi måste ut till busshållplatsen i tid men efter det är det inte upp till oss om vi kommer i tid eller int.


    4. Det har jag sagt och japp han blev vän med dem, han har inte så många vänner här. Han har sagt det samma om sina vänner och japp , jag gillar hans vänner med.


    5. Det har hänt att vi båda har lättat våra hjärtan emot varandra och vi behöver inte säga att jag vet att du kan  hålla en hemlighet, det  liksom onödigt.


    6. Var inte barnslig har sagt här några gånger från bådas sida och sen har vi skrattat och vågat pröva.


     


    Om min pojkvän reagerade som hon beskriver att han skulle göra, då skulle det inte vara en partner  som man stannar länge med. Måste man dalta med sin nuvarande och behandla honom som ett barn, kommer det inte funka.  Man måste respektera den man älskar visa att man litar på dem och behandla dem som jämnlikar.


     


    Min karl är vän med mitt ex, jag är vän mitt ex , han har ett förflutet, rätt så himla uppenbart, eftersom fröet  från hans förflutna  lallar omkring och är nittion år och numera min älskade dotter.


    Detta känns som  dejting råd man hittar i Okej eller  Teens eller någon anna halvkass tonårstidning som inte är Kamratposten.


     

  • Kattpoet

    Jag finner att råden får mannen att verka som en mentalt instabil varelse....  som vi kvinnor  måste stötta dem och ta hand om dem.


     


    Och ja Amerikansk syn på livet är skum, redigt skum, jag har några Amerikanska vänner här i Sverige, en sätter sin man i skuld hela tiden för en kvinna ska inte ta hand om ekonomin enligt henne och den andra  finner svenska killar bögiga för att de delar på ansvaret i hemmet.

  • Kattpoet

    Jag funderar  på skaffa mig en tshirt med trycket  Våga vägra vara våp-


    Jag har blivit anklagad ofta för att vara okvinnlig eftersom jag inte  vill spendera timmar att  prata om skor, kläder, smink och hår .


    Men å andra sidan har jag blivit anklagad för att vara en förtryckt kvinna eftersom jag älskar att laga mat.

  • Kattpoet

    Testade komentaren   Du är bättre än alla idioter  jag dejtat innan, till min karl  och svaret sagt med glimten i ögot var;


     Japp, självklart, jag är ju bäst,  jag är  ju en  Gud,  jag är Universum härskare, så nu kan du gå hämta mitt te.


     


    Inget problem med hans ego....

  • Kattpoet

    När jag växte upp så dejtade man inte, man  gick på fik, träffades bland vänner och om tycke uppstod så sa man till den man gillade och sen blev man ett par eller ej....

Svar på tråden Lever folk så här med sin partner?