Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Nästa klargörande i sambons polisdrama, lyssna nu;

    Det där felaktiga numret de knapade in...det visar sig nu att det personnumret tillhör butikschefens bästa väninna. Observera genuset där.
    Det är HON som polisanmält min sambo. Och hur kan hon ha gjort det då?
    Jo, för butikschefen har berättat för henne att "jo du, det är en som har hyrt filmer hos oss på ditt personnummer"....

    Sambon pratade med dem idag.

    Men alltså, det är ju NI som har gjort fel här, inser ni inte det!

    Nej. Vi gör aldrig fel.



    Vilken fars!

    Det jag är väldigt sugen på att få veta nu, är vad egentligen polisen har att säga om hur de missköter sitt videofilmsuthyrartillstånd...

    ...eftersom du i en kassa ALLTID är tvungen att verifiera medelst ID när du använder en kunds personnummer för köp. Alla de som låter en själv skriva i sitt perssonnummer på en slip och inte tar leg, begår alltså ett rätt grovt fel. Eftersom det då GÅR att bara rabbla vad nummer som helst.

    Jag blir helt matt.

  • passionsblomman

     


    Villemoa skrev 2010-08-26 18:47:50 följande:
    Alltså, jag kan inte göra alla smileys längre. När jag klickar på smileysymbolen så finns den sidan inte längre. Så irriterande!

    Men så har det ju varit länge?
    Man måste ju göra dem för hand så att säga igen. Bara de i övre menyn kan man dra ner i texten fortfarande.

  • passionsblomman

    Nu har Nennes Pricken kommit! *andas ut* han var en rejäl en! Och nenen stackarn ligger nyopererad på uppvaet och är helt färdig. Jag vågar inte tänka på vad det är de har opererat för.

    Men alla mår visst bra och Pricken är såklart den finaste Pricken ever.

    TÄNK att han varit en frys-eskimå och han tog sig!
    57 cm över havet och 4698g tung!  

  • passionsblomman

    heloise, ja visst är det! .-o

    och vad mera är; sa jag inte att den där chefs-bitchen skulle använda detta mot honom?
    Det första som hände imorse var att han blev inkallad på kontoret.

    -brukar du hyra film på XX-macken här bredvid?

    -? joo?

    -Ja, det är skäll på det här nu, det tar jag allvarligt på och är väldigt sur på, för ni får INTE lämna arbetsplatsen i uniform och handla på affärer och butiker!
    och förresten så är du polisanmäld också.

    -Va?!?!?!

    -hijaaap (på inandning) för urkundsförfalskning. Det var ju inte bra.

    Är det inte då lite konstigt att när värmen kom i somras och chefen blev sugen på MC Flurry, då skickade hon en i personalen med väktarbil, uniform och hela kitet, för att köpa glass. Det var visst inte lika förbjudet.
    Inte lika förbjudet som at lämna tillbaka en film samtidigt som man köper en lunchmacka.

    Jag hoppas den där satmaran får en dödlig och plågsam sjukdom utan bot. Och den kan gärna ha ett hastigt förlopp också. bara hon hinner våndas tillräckligt först.

  • passionsblomman

    Hejom fejom!

    Tja, som sambon sa"det tog dem en timme att konstatera det uppenbara"
    Det riktigt jobbiga är nog egentligen just att hans galna chef nu vet detta och jag VET att hon kommer att använda det mot honom bäst hon kan. Hon samlar så många hakar hon kan på folk och jag kan svära på att hon inte skulle tveka att frisera sanningen om hon tror det gynnar henne. Förfärliga mäniska.

    Jag har skrattat åt er lite här idag, med era pekande fingrar, slampdrömmar och  allt vad det nu var. Knasbollar!

    Själv har jag idag registrerat mig på en auktionssajt OCH budat så jag blev helt förskräckt över mig själv. Jag har väl för tusan inga pengar! Men det var spännande!

  • passionsblomman

    Jag har suttit och skrivit ihop en grundlig redovisning av min cykel sedan februari, mailat den, med alla sina urspårningar och till det mina frågor.
    Väntade lite, så de skulle hinna läsa och fatta. Nu ringde jag och jag ska dit på onsdag morgon. Min gyn är på sem till dess nämligen. Men sköterskan höll absolut med mig om att vi bör kolla att allt ser ut som det ska göra innan vi drar igång någon IVF-behandling.

    Sett i det perspektivet vore det ju nästan lika bra om jag inte får tant innan dess, för då kan jag ju inte undersökas.

    Iallafall så var hon mycket trevlig den här gången. Någon har visst blivit tillsagd...

    Och jo, jag har testat igen, för det vet jag ju att de undrar där annars. Men det är fet-minus. Och dag 46.

  • passionsblomman

    EA, SKIT!
    Men du grejjar biffen nästa gång!

    A-kasse meck? oooh don´t get me started....
    Villemoa, vidimera kan du väl be vem som helst göra? jag mer eller mindre tvingade två killar på Konsum en gång, när det krånglat och jag fick låna deras kopiator, och sedan skrev de på att jag var jag.
    Just det där, att de inte själva skulle kunna ha slarvatbort ett papper....AAAH!

    Fru Bygg,

    Imorgon ska jag till gyn och bli undersökt. Det är ju inte så bra uppstartsläge för IVF när man inte får sin blödning så sprayandet kan börja. Trodde den kom i onsdags, men det blev bara lite rosa och sedn inget. Jag testar minus-senast igår och skriver idag "dag 47" i min almanacka. Det är ju helt värdelöst.

    Ingis, jag avskyr att somna vid nattning! Man fryser när man vaknar, är trött men kan ändå inte somna sen när man lägger sig, och hela kvällen är förstörd. Därför hade ag en mycket sträng regel på att man inte fick lära vår son att någon av osss skulle ligga bredvid vid nattning. Sitta på en stol och hålla lite i handen. Punkt. Inte minst eftersom jag annars aldrig skulle sett röken av min ständigt trötte sambo. -Istället somnade han i soffan framför TV´n.

    Andbeyond. Jajjamän. Nu är du stor tjej! Grattis!

    Daa, åk hem och lägg dig! Det finns inget som hjälper. Jo, du kan dra i dig en balja kaffe, för det ökar faktiskt blodflödet i hjärnan och dessutom kickar koffeinet igång och boostar värktabletterna. Så, två Panodil och kaffebalja. men har det gått sådär långt, så är det bara godnatt och välkommen fram när det släpper.

    Flamman, jag tycker du ska sjunga på begrvningen. OCH jag tycker din dotter ska få följa med. Hon funderar så mycket och verkar reflektera och ta till sig saker ganska moget, så det kan säkert vara en jättebra del i hennes bearbetning.
    Själv fäster du blicken på en punkt bakom och ovanför församlingen, fokuserar på tonerna istället för orden och så sjunger du hjärtat ur kroppen.

  • passionsblomman

    Jag är här hela tiden. Jag ser er allt!

    Men sista tiden har jag varit i något salgs läge där jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Eller, jag har känt mig lite avskärmad.
    Kanske jag på något vis helt undermedvetet har behövt lite distans från allt-inklusive trådpratet. Det är så mycket inombords, som jag inte har ord för och heller inte koll på. Det har varit ett intensivt år i Casa Passion. Trots att jag inte jobbar, utan har rätt slöa dagar sett i yttre prestationer.

    Hvidis, idag ska jag säga det jag inte sa igår: Grattis till livet du bär inom dig!

    Jag hade inte riktigt plats i hjärtat för ett sant och kärleksfullt grattis igår. Jag säger aldrig saker jag inte menar. Det är kanske en svaghet, för vita lögner tar faktiskt människor framåt och fungerar som ett socialt smörjmedel. Jag är osmidig på det sättet.
    Jag satt och skämdes över mig själv igår, när jag lästa allas glada utrop. För faktiskt och på allavar har jag ALLTID kunnat bli omedelbart glad över andras plus.
    men igår blev det lite av en krock med ditt positiva test, samma morgon som jag konstaterar att min kropp inte alls är med mig. och definitivt inte är gravid heller.
    Det kändes så tomt allting, så att tjuta "iiiiiih grattis!!1" gick bara inte. Och ett fjös-grattis skulle nästan se surt ut tyckte jag. så jag teg.

    Men nu menar jag från hjärtat GRATTIS fina Hvidis. Lägg oron över ekonomin åt sidan och välkomna livet så som det kommer till dig. Jobba och dra in stålar kan du göra sedan.  #=== ===#

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans