• passionsblomman

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Allra käraste trådvänner.
    Vi går mot brons och guld september. Nya planer, nya val, nya möjligheter.
    Nu har vi följts åt så länge, så nu går det inte att släppa taget. Nu måste vi få veta hur fortsättningen som följer blir. För oss alla.

    Det är mer värt att ha varandra i de tuffa tiderna än vad ord räcker att beskriva. Det är mer glädje än någon kan fatta att få dela alla skratt och det goda som händer med vänner tvärs över alla avstånd.

    Det är med förväntan jag ser fram emot vår gemensamma höst.

    Ros

    "Det är inte så svårt att vara modig om man inte är rädd."/Mumintrollet

    Förra tråden:www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3749736.html


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-08-17 19:16
    Försöker lägga länken till gamla tråden igen då: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3749736.html
  • Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans
  • Hvidbrud

    Ninnis: finaste vännen. Det behöver ju inte betyd någonting som helst! Men att ta det lugnt låter som en bra ide! Kram kram kram! Hur känns det annars? Mår du fortfarande illa? Du har väl inte haft ont? Man blir ju extra känslig i slemhinnorna, det kan ju vara ett litet kapilär som har brustigt. Det gjorde det på mig med lilla e. Lite rosa. Hoppas verkligen att allt är bara precis som det ska. Det har jag förresten bestämt redan! Kam kram kram!

  • Hvidbrud

    Lanovia: åh, vad härligt det låter! Det var typ tvåtusen år sen, i ett annat lov som jag/ vi var på middag/ fest en kväll. Bu delar jag soffa med surgubben typ permanent. Tycker hans gnäll äter up kärleken...

  • Ninnnis

    Jag hade lite ont när vi åkte hem, men jag tror ärligt talat att det var tarmarna. Jag känner igen det sedan tidigare och det försvann när jag gick på toa. Tyvärr avlöstes det av blod, vilket kändes som dålig tajming. Inget mer ont och bara lite på pappret nu.

    Brösten känns som innan, men det behöver väl inte betyda något. Vi avvaktar tills imorgon och ser hur det utvecklar sig.

  • Ninnnis

    Dessutom "ska" det ju mola i nedre magen, så det är svårt att avgöra vad som är bra och vad som är dåligt. Inga känningar alls känns ju inte heller bra.

    Skit också.

  • Hvidbrud

    Ja, lite ska det ju spänna där nere! Vvakta till imorgon. Det var förhoppningsvis bara det. Att man inte bara kan få veta! Åh, gomman, släng hit lite av oron så tar jag den imellan villemoa värkar. Kram kram kram!

  • Aleta

    Kram Ninnis! Hoppas verkligen att det bara är ett brustet blodkärl.

  • Villemoa

    Kl.20.17 föddes Puerto i en rasande fart! Hon väger 3210g och mäter 51cm Från att jag var öppen 5 cm kl 19 föddes hon alltså 1h och 17 min senare. Jag hann inte med bedövning eller nåt. Vi mår alla bra mms och längre uppdatering kommer imorrn eller nåt kramar till alla!!

  • Heloise

    Åh Villemoa; spännande spännande och underbart! Snart är puerto här


    Daa: åk in på måndag och ta prov för uvi, jäätebra att de var bra på förlossningen.


    Ninnis: kram, jag säger som aleta jag hoppas verkligen att det är ett brustet blodkärl. Det är ju vanligt med blödningar i början, inte till nån hjälp eller tröst men det är iaf vanligt. Jag kan inte föreställa mig nått annat, det finns inte. Nu räcker det med tråkigheter, nu ska vi ha friska bebisar, inge blod och en jävla massa plus i tråden!!

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans