• Hvidbrud

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Fick varken tid till ekofrissan eller massör i morgon, så jag blev inspirerad av flamman, så det blir simning och bubbelpool. Och inköp av nya vardagsskor. Mina är totalt uppslitana. Totalt! Sulan smög sig ut genom baklappan idag... I regnet.. Kul..

  • Hvidbrud

    Jo, tack! Det är bra. Det spänner och drar i magen och illamående har jag fortfarande. Tycker att det ska bli härligt att få titta på babyn på onsdag så att allt är bra och vi kan berätta för familj och vänner! Längtar...

  • Hvidbrud
    Villemoa skrev 2010-10-29 20:30:06 följande:
    Jättejättejättefin mage Fru sy Det går verkligen inte att ta miste på vad som ligger däri Idag skulle jag städa lite hemma och efter att ha gjort rent badrummet orkade jag ingenting så det gjorde mig ännu mer less Jag är lite låg just nu men det vänder nog snart.
    Puerto också!
  • Hvidbrud

    Ja, min högersida är öma idag också! Om jag har smörgåsrån och vatten vid sängen och äter så fort jag vaknar och försöker få något i mig var annan timme, så mår jag ok. Med e måde jag hur bra som helst. Attdet kan vara så olika! Ja, vi ska på nupp. Är ju 35 när det är dags att föda, så det är nog lika bra...

  • Hvidbrud

    Ja, det är ba att det drar och ömmar! Då vet man att det är växt på gång där inne! Nä, nu är jag kolapstrött. Har 7dagars arbete framför mig, så jag tror att jag går och knyter mig! Ha det bra! Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!

  • Hvidbrud

    Villemoa: har du provat den mexikanska sjalen? Har du bländat med ficklampa? Jaha, men då säger jag: PUERTO!!!! Nu vänder du dig!!! PRONTO!

  • Hvidbrud

    Blommis: ja, många många tankar till dig. Hela tiden. Undrade så hur det gick för dig igår att jag plöjde igenom typ 2648218sidor i grantråden.... Vilket tempo! Du är en rigtig lejonkvinna blommis! Heja dig! *tittar upp med beundrande ögon* .

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans