Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Jag är så SUUUUUR för jag kan inte SE vare sig Ninnis eller Zlatan! Förbannat! Då måste jag ju fortsätta städa. (och jo jag måste, as in there will be guests tomorrow. V.I.P sådana. Och i helgen kommer hela sambons familj, 14 pers. Städa it is.

  • passionsblomman

    Aleta, bara så du vet så tänker jag köpa choklad av DIG till jul. Till mig själv. I julklapp!

    Bara om de andra är snälla och dessutom visar förståelse för lyxfaktorn i det hela, får de smaka. Annars kan de skotta i sig sina Romerska bågar bäst de gitter.

  • passionsblomman

     


    Aleta skrev 2010-09-07 22:44:30 följande:
    Villemoa: Small Island Coffe & Chocolate heter de.www.chokladorama.se/foretag/small-island-coff... Passionsblomman, ojdå, då måste jag sätta igång igen. Det har helt legat nere i sommar. Mamma har använt den fina couvertyren till kladdkakor. Hvidis, det går över, någon gång, i tonåren eller så.

    Men Aletas mamam då!   Det är ju nästan helgerån!

    -fast OJ vad goda kladdkakor säkert!

  • passionsblomman

    Flamman, vilken jäkla helg med studsmattor och sjukhus och allt! Och DUKTIGA du! Jag tycker nog du skulle kolal med tolkcentralen där ni bor, för man har faktikst rätt till både tolk om det behövs, och till betalt om man tolkar. En slant är en slant, som kan bli större.

    Hvidis, åh mitt arma modershjärta kniper sig samman när jag ser lillflickan framför mig. KLART hon vill hålla fast dig! Det hade jag ocså gjort. Nu ska hon vara stor tjej på dagen, då måste hon tok-tanka mammatrygghetnärhetjagärlitenflickaockså så mycket det bara GÅR innan det blir nästa dag. Och hon tänker KOLLA att du inte försvinner någonstans. Helt logiskt.

    Fast kämpigt förstås. Håll ut, det går över!

    Daa, schysst att mitt huvudvärkstips funkade! Och jo, det läär hädanefter straffa sig om du inte äter i tid-just wait tills du ammar..oj vilken energi det går åt!

  • passionsblomman

    Lanovia-GUUUUUUUUD vad gött det är att köpa något nytt, fixa håret och snacka lite med väninna ibland hörru! Och det är dig VÄL unt!

    Orkar? Vem har sagt att jag orkar? Släkten lär nog vilja gratta sambon alldeles oavsett vad jag känner för just då. men jag vill ju såklart att de ska komma. Det var skitlänge sedan alla hans var samlade, och hans syskon har ännu inte varit här, så det är verkligen på tiden nu när vi bott här ett år( fatta, ett ÅR har det gått nu!)

    Fast min tråddejt som är imorgon, den orkar jag verkligen! OOOOH vad kul det ska bli! EA kommer till mig och dessutom tre tjejer till från andra tråden (Vickan, Parnassia och Vänner) det blir fyra härliga kvinnor, tre bebisar och  en treåring. Plus min sambo och son då.

    Vi ska prata så jättemycket så ni bara inte...eller jo, ni anar nog

  • passionsblomman

    Okej tjejer, nu får jag verkligen inte sätta mig här med er, för SNART kommer Vickan och Parnassia, och sedan kommer Vänner och EA -fullt hus med bebisar och kvinnor!
    Och innan dess MÅSTE jag städa av badrummen och lite mer i köket.

    Sambon ringde just efter att ha kommit ut från jobbintervjun. Han får vidare besked i slutet av den här eller början av nästa vecka. Visste inte hur det gick, men tyckte att det kändes bra iallafall.

    Nu får ni ha det gott alla. Få se hur mycket det är att läsa ikapp imorgon eftermiddag-kväll, när alla har åkt....



    Ingis, jag tror det är typ 15 jag träffat om jag räknar med dem som kommer nu.

  • passionsblomman

    ÅÅÅÅÅH vad det är roligt att träffa trådisar i verkligheten och HÄR hemma hos mig!
    Massor av bebisar som har provlegat nya mattan, jättefin björn, nej det var ju ett lejon, eller hur var det nu...ja iallafall, som busat med min son och SÅ trevliga tjejer så man vill ju inte att de ska åka hem. Jag tror tom att de flesta sovit rätt OK.

    Och så har jag fått en RÅSAFTSCENTRIFUG!!! HURRA! *jätteglad*

    TUSEN tack fina tjejerna för besöket! Det var så himla roligt.

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans