• Daa

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Godmorgon, godmorgon! Blommis: väldigt fin trådstart. Härligt att ha Bruttan och familjen på besök. Krama henne så mycket från mig. Bruttan: krama Blommis från mig. Då blir det nästan som att jag träffar er igen.

  • Daa

    Jag tyckte att det var nyss som andbeyond startade den förra tråden...

    För er som undrar så börjar RUL närma sig nu. Det har känts långt bort så länge, men det är faktiskt dags om drygt en vecka. *hickar till av nervositet*

  • Daa

    Hej, Ninnis! Välkommen hem! *vinkar ivrigt*

    Blommis: *hjärtar blompojken* Hur känner du och sambon inför att ha hund?

    *ger en ordentlig cyberkram till snuvig Sonja*

    Fru Sy: kul för din kompis. Jag skulle vilja uppmuntra dig till att glädjas åt din graviditet redan nu, men då gör jag mig själv till världens hycklare. Äsch, jag uppmuntrar dig ändå. Onödigt att slänga bort glädjen med graviditeten för oro.
    Och så passa på att slänga in några ord om min må-illa-strategi: jag försökte se till att aldrig bli riktigt hungrig. Många fruktstunder. Det är ju lite i linje med att äta var 2-3 timme. Om det fungerade eller om illamåendet skulle ha varit som det blev ändå, det vet jag inte.

    Leksi: så mysigt med dop och mamma-barn-aktivitet.

    Lanovia: hoppas att du har fått sova gott och hämtat dig från kökseriet.

    *vinkar till Villemoa som hittat hit *

    Vad är det för RUL ni pratar om? *hickar till av nervositet och upprymdhet igen*

  • Daa

    Grattis på födelsedagen, lilla E!

    Sonja:   Jo, nu är det lite väl mycket för dig. Började spåna på om jag skulle kunna använda min konstiga inställning till gräsklippning till att hjälpa er lite. Men jag vet inte när jag skulle hinna titta förbi i så fall.

    Villemoa: himla trist att ha sådär ont. Men gulliga Moa. *smälter*

    Heloise: Ja, vila du också med Moas gosedjur.

    Lanovia: hoppas på bättre nattsömn nu.

    Andbeyond: 10+3? Det var det värsta vad tiden går! *gör tummen upp* (jag börjar undra om gravidhjärna drabbat mig, för jag har balat taklänges större delen av dagen...)

    Hej, Ankan och fru E!

    Blommis: Jättesöt hund på bilden. Men nog låter det klokt att avvakta lite när det är osäkert med jobbsituation och så.

    Och så missade jag namnsdagsgrattningen igår. Grattis i efterskott, lilla vän!

  • Daa

    Gosedjur som gosedjur.
    Men så typiskt att det ska bli så ont just när ni ska träffa vänner.


    Heloise skrev 2010-08-19 18:52:16 följande:
    Jag lägger mig och myser med mina nyklippta och nybadade perserkatter, de luktar persika och är mjuka som bomull, väl spenderade 800kr
  • Daa

    Fortsätter prata i nattmössan. Sade nyss till någon att det går ganska bra att promenera "så länge jag inte tar långa steg, för då börjar jag känna av fälgarna".

    *går och lägger mig*

  • Daa

    Fru Sy: för mig har det också gått upp och ner hela tiden, både vad gäller värk, trötthet och illamående. Vissa dagar har allt känns nästan som vanligt och andra dagar har jag bara velat krypa ihop under ett täcke och gny.

    *vinkar till semestrande lanovia*

    Igår bråkade mina fogar med mig (fast här hemma kallas det för "fälgar" sedan i förrgår ). Så nu verkar det vara på gång här också... Eller så är det olika dagsform. Vi får väl se. Idag har jag köpt en pansarkryssare till BH, så då eliminerar jag förhoppningsvis "tung byst" som orsak till ryggont på jobbet.

    Sitter vid makens dator, för min har blivit vansinnig: jag är online på MSN och kan chatta, men så fort jag försöker surfa så hävdar datorn att jag inte är ansluten till internet. Någonting har jag ställt till med och det verkar vara oåterkalleligt. Mycket störande. Tröstar mig med att vårt hem inte har svepts iväg av vattenmassor, som det kunde ha gjort om vi bott på ett annat ställe i världen.

  • Daa

    Ingis: KRAAAAAAM tillbaka! Ser fram emot din ökade närvarofrekvens. Den glada gubben i ditt inlägg antyder att du inte gruvar dig sådär jättemycket för att jobba igen.

    Blommis: många kramar till dig och er. Den där kommunikationen kan verkligen vara ett aber (nej, vet inte heller hur man böjer det i bestämd form, men jag tycker att det är ett himla bra ord i övrigt ) av stora mått.
    Vissa som för egen del inte känner behov av att prata om saker som tynger dem kanske inte förstår hur det kan påverka den andra parten i det hela.

    Lanovia: en bekant berättade att hennes bröst blev bra mycket mindre än originalstorlek när hon ammat färdigt, men jag har inte hört något om att det är så generellt. Mina får väldigt gärna minska en kupstorlek eller två.

    Sonja: hoppas ni får krya på er snart.

    Villemoa: Åh, så hemskt att du har det sådär besvärligt. Hoppas verkligen att barnmorskan har något mer än kryckor att erbjuda dig.

    Jag berättade om min felsägning för en arbetskamrat och hans spontana kommentar var: Nu har du omgåtts för mycket med gubben din!
    Och det var ju faktiskt makens fel att det blev just fälgar. Men vi har fortfarande roligt åt det.

  • Daa

    Här var det lugnt idag. 

    Heloise: låter som att ni fick en fin helg. Härligt att höra.

    *vinkar till Solde* Jo, här hamnar jag rätt ofta...

    Ingis: hur går det på jobbet?

    Jag är på jobbet med min pansar-BH och än så länge känns det riktigt bra med den. Såg mig i spegeln på morgonen och ordet som kom upp var "Amazon". Tur att maken gillar amazoner. Fast det förstås, de han gillar är ju såna som har riktiga fälgar.

    Många kramar till er alla.

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans