Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Hej alla godingar!

    I morgon börjar jag jobba igen! O då blir nog min närvarofrekvens många snäpp bättre!

    Men tills dess.....*KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM*

  • ingenjörsbruden

    Hej hopp i lingongskogen!

    Här går det i 190....ligger ner i kurvorna m plyschsoffan!

    Det går fantastiskt på jobbet! Kul att jobba o många som vill prata! Så jag TRIIIIIIVS!

    Dock var jag lite ledsen när jag gick i morse.....kunde inte gå utan att väcka Busan o pussa lite på henne....tänk va tiden har gått fort!

    Maken har fått ta HELA nattpasset så jag fick sova huuuuur gooooott som heeeeelst! Dock osså lite vemodigt...men t det priset tar jag gärna en hel natts sömn utan att tveka!

    Kommunikationen hos oss är osså dålig.....så dålig så att jag glömt hur man gör......svarar på tilltal o allmänna saker o så.....men inte många knop görs för relationen....maken har ju i 1,5 år lagt all tid o energi på huset...... o alltid varit för trött för att prata.....tom sagt "men guud va du kan snacka"....då tycker jag inte det är så roligt....o de senaste gångerna när jag försökt förklara att jag inte mått bra....så har han bara blivit arg o irriterad o jag ledsen o sen har vi inte pratat på ett par dagar.......så ja....NU är jag tämligen feed upp med att vara ledsen hela tiden....så nu skiter jag i att han inte pratar MED mig (till mig gör han) o så försöker jag göra mig själv lycklig! Har tänkt börja sjunga i kör igen.....o lite annat sånt som jag mår bra av!
    Maken har varit hemma i 6 v o har passat Busan ett par timmar 3-4 ggr...typ när jag kört o handlat. Han frågar INTE om där är något JAG behöver göra....utan förutsätter att jag SKA passa BUSAN......har jag sagt det innan? HAN kör SITT race!
    Så semester har vi INTE haft...varit vid havet en em, shoppat 1 gång o så hade vi det rätt mysigt på min födelsedag m god lunch o familjemys.....annars INGET!
    Så jag har åkt runt o träffat mina kompisar, hälsat på mina föräldrar, myst med min syster o hennes barn. (hon funderar mkt på skiljsmässa)

    Så ja...sorry att det blev ett sånt egoinlägg.....bara få det ur mig så jag kan lägga tid på er istället!

  • ingenjörsbruden

     


    Sonja68 skrev 2010-08-23 13:08:10 följande:
    Ingis: Låter inte alls kul... Det blir ju som att ni är ensamna i relationen fast ni är två. Eller rättare sagt ni är ju tre nu med Busan. Hon är den sammanhållande länken. Klart du ska börja i kören igen!! Det är underbart för själen...  När jag håller på och ruttna där hemma på min lynniga make, då är kören som en lisa för själen. Ger mig kraft att orka fortsätta liksom.Men ni borde onekligen ta tag i detta, för det är jobbigt att vara ensam i tvåsamheten...KRAM på dig Ingis!Kul att det är kul på jobbet i alla fall! Gissar att kollegorna saknat dig Det skulle jag ha gjort!

    Nä roligt är det inte.....jag vet att vi måste ta tag i det...men har inte pallat....han sa senast i helgen att han "VET att jag tycker att det har varit en pestig sommar" även om jag inte sagt ngt.....men inte gör han ngt för att förbättra det....suck.....han är SÅ nöjd o glad för att han har hunnit målat allt.....jaha.....målat allt jämfört med en fru som är ledsen mår dåligt.....jag väger tydligen skrämmande lite i den viktkampen......iofs kul att väga för lite någon gång....men ja...hade helst vunnit den istället....
    Men det blir inte bättre av att jag älter o tycker synd om mig.....NU ska JAG må BRA!!!!!
    O sjunga i kör är så himla roligt....hoppas på kul människor....blir dock en damkör...de har ingen tantkör!

    Första klass för lilla T! *naaaaaw* Gud så spännande o kul för henne!
    Mögeldoft är inget att skoja med.....hade vi bott närmre så hade jag kommit direkt med min mögelhittande supersnok!
    Hihihihi kosmonaut!

  • ingenjörsbruden

     


    Fru Bygg skrev 2010-08-23 12:34:51 följande:
    Hej Daa och Ninnis!*vinkar*

    *vinkar t Fru Bygg*

    När ska du börja jobba igen? Eller du har redan börjat kanske?
    Hur är det med lilla E? Kryper? Går?
    Härligt med sommarstugan!
    När flyttar ni t nya lgh förresten?

    *kram*

  • ingenjörsbruden

    Heloise: Vilken härlig helg!

    Villemoa: Fyyy för att ha så ont! Hoppas du kan få lindring! Provat TENS?

    Daa: *PWAAAAAA* Amazon med pansartuttar! Tur maken gillar det!

  • ingenjörsbruden

    Blommis: Hur mår min favoritblomma idag?! Ska vi skicka våra gubbar på kommunikationskurs tillsammans? Det hade nog inte skadat iallafall...

    Hur går det förresten med snigeljakten?

    Näää nu har jag spammat som en tok....får ju försöka mjukstarta lite...hehehehehe!

    Pusss på en stund

  • ingenjörsbruden

    Japp, Maken är hemma med Bella....han fick hela nattpasset osså....han har typ gått upp 2-3 gånger totalt o pluttat in napp osv......så han var rätt sliten....haha!
    Nä men det suger....o jag tänker inte pusha fram ett snack....ska se till helgen om han har mognat lite....han är dock gärna eremit medans jag blir knäpp utan social kontakt...så det kan ta ett tag innan poletten kanske trillar ner.

    Men ja....det löser sig.....tids nog!

  • ingenjörsbruden

     


    Ninnnis skrev 2010-08-23 13:41:28 följande:
    Jag är jättenöjd med semestern, speciellt med tanke på att maken inte var ledig. Han jobbade iofs lite mindre förra veckan, och i helgen hade vi ju ledigt tillsammans. Det känns bättre och bättre att han honom hemma, faktiskt. Det blev nog större omställning i början än vad jag hade trott. Lite för romantiserade förväntningar kombinerat med min sedvanliga otålighet tvingade fram en nödvändig reality check, kan man nog säga  Men som sagt, nu känns det bra. Vi har hittat både vardagliga rutiner och lite guldkant på tillvaron tycker jag.Tänker massor på dig också! Synd att jag inte kunde komma i fredags. Boka in en date snart? Kram!  

    Skönt att du är nöjd ändå...det är surt att inte kunna ha semester samtidigt.....o den där reality-checken behöver jag osså ibland....
    Bara säg när vi kan komma o våldgästa!

  • ingenjörsbruden

     


    Fru Bygg skrev 2010-08-23 13:41:39 följande:
      Hej Ingis!Jag började jobba för två veckor sen, men jag jobbar ju halvtid just nu. Det är jätteskoj och det är rätt skönt (iallafall för mig) att jobba halvtid, så får man ju busa med prinsessan också!Ella mår bara bra och hon har börjat gå. Tiden går så fort. Hon säger även titta, ha den, hej, mamma, pappa. Det är underbart med sommarstugan. Men det kommer att bli mycket jobb att lägga på den framöver. Den är ju ändå ok just nu, men vi vill bygga ut och renovera. Allt är ju 40 år gammalt.Vi flyttar till den nya lägenheten 1 oktober, så det börjar närma sig. Vi längtar så mycket!Tråkigt att höra om din situation hemma. Hoppas ni kan prata och lösa allt. Kan ju vara riktigt nyttigt för din man att vara hemma och ta hand om Bella ett tag. När har ni tänkt skola in henne på dagis?

    Jaaaa så stora våra flickor är!! Bella går inte helt själv....men längs alla möbler o sitta på rumpan är tradigt!
    Maken ska vara hemma till i början på jan....sen ska jag skola in henne from 10 jan.

    Tror er sommarstuga är ett perfekt projekt för herr o fru Bygg! Låter skoj i och med att man inte behöver bo I det hela tiden.

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans