• themandys

  Ideér till möhippa

  Hej!


  Min tärna har bett om att vi tillsammans ska planera för min möhippa eftersom hon inte är van vid att organisera saker. Och eftersom min fästman är engelsman är jag van vid traditionen att bruden/brudgummen hjälper till att planera den inte alls hemliga möhippan/svensexan :)


  Så nu undrar jag om ni kan hjälpa mig med tips och ideér för en rolig och fartfylld möhippa :) Spa är inte min grej, däremot go cart, paintball och annat roligt som man kan göra tillsammans. Tar tacksamt emot alla tips jag kan få ;)


  Dessutom lutar det åt att vi håller till i Katrineholm eller Flen så om någon känner till något roligt där vore det toppen! Annars är det Stockholm som gäller.


  Tack på förhand!

 • Svar på tråden Ideér till möhippa
 • Casmel

  Mina kompisar hade med sig olika klädstilar som jag fick byta om till och posera framför kameran...roliga sådana...tex. tomten, midsommarflicka, cowgirl, marilyn monroe, prosiluskan, rollergirl, markarbetare osv. dessa roliga foton blev sen en fin kalender till min man på bröllopet som "jag skickat" till honom

  Jag fick även sjunga in min favorit schlager låt i studio som även den spelades upp på själva bröllopet sen...ha ha ha. Möhippegänget hade även bränt låten på flera skivor som folk kunde köpa till ett pris av ett litet bidrag till bröllopsresan


 • KlaraV89

  Lite morgongåve bilder till blivande mannen kanske? tipsar i din gästbok.

 • themandys
  Nåvah skrev 2010-08-18 19:37:48 följande:
  www.studiosthlm.nu/dansmoulinrouge.htmlwww.stadsuppdraget.se/www.mordgatan.se/alla tre är kuliga grejer som jag vill göra någon gång!www.stromma.se/sv/Kastellet-vaxholm/Aktivitet.../De har även andra roliga aktiviteter.www.hudterapeuten.com/chokladmassage.aspDet här skulle jag också vilja göra...
  Vilka roliga ideér! Framför allt verkar ju "Fångarna på Kastellet" kanon, och oj va härligt med chokladmassage! Mmm... Stort tack! :)
 • themandys
  KlaraV89 skrev 2010-08-16 13:56:17 följande:
  Lite morgongåve bilder till blivande mannen kanske? tipsar i din gästbok.
  Tack så mycket, kul och vågad idé! :)
 • Carrod

  Min kompis fick åka vattenskoter bla så det kanske kan vara en kul grej

 • Sara och Micke 2010

  Nej Nej Nej.... Du kan ju inte vara med och planera Din egen möhippa! Det vår faktiskt tärnan se till att rodda tillsammans med de andra som kommer vara där! Det är ju det som är bland det roligaste då man itne vet vad som kommer att hända!

  Jag hade min möhippa i lördags och den var helt FANTASTISK! Tio stycken tjejer stormade in i lägenheten kl 08.00, tryckte på mig ett par rosa Bunnyöron och en tiara och sade att jag hade 5 minuter och göra mig i ordning på. Sen bar det iväg i en minivan. Champange och tunnbrödsklämmor i bilen. Fick en hysteriskt kul "Goodie Bag". De hade stoppat ALLT de förknippade med mig i en stor NK-påse. Dietbars, rynkkrämer, läckerol, badtofflor, cigg OCH tändare :) Turkiska peppar mm. Vi åkte ut till Ekerö och körde trav. Det var precis som riktigt trav fast banan var förstås mindre och det var små Shetlandsponnisar. Så jäkla KUL att köra! Efter det så var vi i Haga Parken och hade pick-nick. Jag gjorde en liten presentation för alla hur jag kände alla som var där. Jag fick massor av ballonger i ett knippe som jag hade runt handleden. Under dagen fick jag spräcka ballong efter ballong och i ballongen hade de lagt en lapp med ett killnamn på som jag skulle förklara. I den sista ballongen stod det på lappen: Någon vi glömt! Ha Ha Jag hade även ett kuvert under dagen där jag drog massa lappar med frågor som jag skulle svara på! Efter det så åkte vi in till en studio på Odenplan där de valde ut "fina" NOT kläder ur en garderob, sen fick jag spela in en låt. Det blev "Mickey" med Carola då min blivande heter Mikael. Efter det så var vi och chillade och gjorde oss iordning på en av tjejernas jobb. Där anslöt det även mer människor vilket var jäkligt kul, så totalt var vi 14 st. Sen var vi ute och käkade på "Hotellet" och sen var det "Golden Hits. Kl 2.30 var jag så slirig så då blev jag hemkörd i en taxi! SÅ JÄKLA KUL hade jag! Nu kanske Du fick lite uppslag!

  S

 • martintherese

  Tips på snälla uppdrag till vår lite blyga brud. Vi ska inte ha uppdrag som innebär interaktiv med okända utan hon Ska få gå gb promenad och syftet med promenaden är att hon på vägen Och stoppen kommer upptäcka vilka som är med på hippan. På varje stopp blir det uppdrag för att få ledtråd för att ta sig vidare. Än så länge har vi: skriv ner alla ex på 1 min ( kommer användas senare på kvällen). Äta choklad med grillvantar och kniv gaffel. Svara på frågor om m2b. Smakprov ing med ögonbindel. Hitta geléhjärtan med munnen i vispad grädde. Kasta pil med konstiga glasögon. Mer tips av samma typ??

 • SandraJkpg

  Mycket tips på olika företag så jag vill passa på att göra reklam för ett företag som vi anlitat. Kosmos Event. Kolla in deras hemsida. Goa gûbbar från Götet som anordnar roliga aktiviteter! Jag vet eftersom vi anlitat dessa nu vid 2 tillfällen! :))

 • SandraJkpg
  SandraJkpg skrev 2017-06-25 01:16:39 följande:

  Mycket tips på olika företag så jag vill passa på att göra reklam för ett företag som vi anlitat. Kosmos Event. Kolla in deras hemsida. Goa gûbbar från Götet som anordnar roliga aktiviteter! Jag vet eftersom vi anlitat dessa nu vid 2 tillfällen! :))


  Glömde deras hemsida www.kosmosevent.se
 • Dimen87

  Jag fick världens finaste hippa av mina vänner <3 Hade varit jättenervös över att de skulle göra nåt riktigt pinsamt offentligt...! Flera av mina vänner som var med på hippan jobbar jag ihop med, och en vecka innan hippan så hade de hemliga möten och lämnade sidor på datorn uppe om stripteese och överlag fnissat massor. Men dagen blev så fin och rolig! Jag väcktes av de kom in när jag låg och sov. De var klädda helt i vitt och hade satt på nån sorts harp-musik och gav mig ett glas champagne och matade mig med vindruvor. Sen åkte vi till Fotografiska (museet vid Slussen www.fotografiska.com/sto/upplev/mat-dryck/brunch/) och käkade brunch och samtidigt så gav alla mig en present som hade något med mig eller vår relation att göra. Sen hade de fixat en båt som en kompis kusin har, han körde oss i bar överkropp och med pilotbrillor haha. Så vi åkte omkring i skärgården och badade och solade. Stannade till på en ö och tog en glass. Åkte sedan till en lokal där det fanns massor av utklädningskläder som man kunde matcha hur man ville. Och jag älskar verkligen att klä ut mig! Fick på mig en sorts hatt med horn och en bröllopsklänning och rosa handskar. (Går att hyra här: https://www.middagsaktivitet.se/) Sen kom svensexa-gänget också dit, också utklädda! Vi käkade middag och dansade. Har så roliga bilder av alla utklädda och sminkade. Väldigt kul kväll och så glad att festerna slogs ihop i slutet! Vi har ju så många gemensamma vänner ju. Hoppas det kan ge lite ideér!

 • AnnaH92

  Jag har bott i London och där var inte möhipporna hemliga! Jag är jättenervös för min, vill helst vara med och planera just för att jag inte vill behöva göra något pinsamt. Jag har lite av ett kontrollbehov haha.

 • Alice272

  Förra veckan så hade vi en hippa för en av mina bästa vänner. Vi körde en Zombie-lek-aktivitet som var SÅÅÅ KUL! Man spelar olika karaktärer och ska göra olika uppdrag. Det var så kul att se hur alla gick totalt in i sina roller. Som att vara barn igen och bara leka. Bokade på: https://www.middagsaktivitet.se/ Dom har oxå Mordgåta, men vi tog apokalypsen. Rekommenderas starkt!!

 • amandagh
  När min kompis skulle ha möhippa så fann jag mig själv som huvudarrangör. Jag vet inte varför eller ens hur det kunde bli så, jag har så fruktansvärt dålig fantasi när det gäller festligheter. Jag funderade och det typ bästa jag kunde komma på var att leda runt henne med ögonbindel på drottninggatan iklädd plastfolie och dela ut godis (ja, den ideén var rippad av en annan möhippa jag varit på). Men detta kändes ju lite fantasilöst, och min tjejkompis är liksom inte en sån tjej som man bara ?klär i plastfolié och super ner?. När det var ca en vecka kvar och jag var tvungen att bestämma mig hade jag fortfarande inte kommit på något vettigt så jag tog en leap of faith och ringde hit.. https://www.xn--spland-jua.se/ Jag pratade med en tjej som hette Linda och bad henne känna in bruden och på så vis kanske ge några tips. Jag sa inte att det var en brud som skulle gifta sig, bara hennes namn och hon kunde direkt se att det var möhippa på gång. Jag blev uppriktigt sagt riktigt förvånad, detta var liksom bara en nödlösning jag kom på i sista stund. Precis som jag själv redan visste så sa hon jag pratade med att en ?vanlig? möhippa inte är något alls för henne. Så jag fick lite olika tips och ideér och en utav dom var 10-kampen på gröna lund. Eftersom min kompis är en extrem tävlningsmänniska så tänkte jag att detta måste ju bara vara rätt! Och det var det, det blev en extremt lyckad dag och kväll.
Svar på tråden Ideér till möhippa