Inlägg från: mamablues |Visa alla inlägg
  • mamablues

    Brudar 23:e oktober

    MabCar skrev 2010-08-15 16:29:22 följande:
    Visst har de! Jag har varit förälskad i deras klänningar sedan jag hade praktik under gym.utbildningen. Jag har en Lilly 3073, det är förra årets modell så jag fick den 40% billigare.
    Perfekt med rea!! Önskar jag med hade hittat en färdig klänning. Den är jätte fin den klänningen så grattis!!!
  • mamablues

    Nu har inbjudningarna kommit ut till gästerna!! Fick respons på sms nyss, hihi!!! Är jätte nöjd med dem å det har varit lite pix. Riktigt spännande är det nu vilka som inte kan komma! Hoppas ju så mkt att de flesta kan vara med!


     


     


    Kika i mitt galleri å tyck till om korten!

  • mamablues
    mammab skrev 2010-08-19 12:41:39 följande:
    nej jag har letat efter en bil dpå klänningen men jag hittar ingen   du måste göra galleriet synligt för oss andra! vill se korten ju!
    Trodde mitt galleri var synligt...konstigt! Ska genast kolla detta....
  • mamablues

    Nu är det synligt, hade visst glömt en viktig detalj, haha! Så kan det gå

  • mamablues
    Oktoberbrud2010 skrev 2010-08-21 12:15:45 följande:
    Ibland blir det märkligt. Jag blev jättesjuk i tisdagsmorse och fick jättehög feber, på onsdagen hade jag fortfarande över 39 graders feber så vi sökte oss till vår jourcentral. Där svimmade jag av utmattning så de tillkallade ambulans. Fick åka med dem till akuten på Östra, under färden dit framkommer väldigt märkligt att ambulanssjukvårdaren som sitter bak med mig också ska gifta sig den 23:e oktober. Kändes jättekonstigt, men vi gratulerade varandra till de kommande bröllopen.Hoppas bara att jag blir frisk tills dess. Har fått någon infektion som läkarna hittills inte kunnat bestämma. Så nu får min blivande man ta över mycket av planeringen, för vi måste ju beställa cateringen, frisör och lite annat. Just nu är han på väg ner till en guldsmed för att hämta ut min förminskade förlovningsring. Ska så snart jag blir piggare åka ner och beställa vigselring... hade det inte varit för att jag vill pröva dem ihop så hade han kunnat göra det. Men jag vill ju få se hur de ser ut ihop.
    Å va tråkigt att du blivit sjuk. Hoppas verkligen du kryar på dig fort å att de hittar vad som är felet!

    kram på dig!

  • mamablues
    mammab skrev 2010-08-21 18:52:25 följande:
    Nu har jag köpt min klänning! hittade en annan som bara kändes så rätt! och den var helt underbar, ville inte ta av mig den hehe.. den 20 sept ska jag dit och prova den igen så nu har jag 1 månad på mig att banta lite skulle skicka in karln till nästa vecka så han fick prova ut en kostym också! så skönt nu när allt faller på plats och svaren från inbjudningarna rullar in!
    Å va skönt för dig! Den känslan måste var underbar!! Vad blev det för någon? (Är riktigt nyfiken av mig, hehe)

    Min kille håller på att gå ner i vikt så han kommer vara ute i sista sekund med att köpa något. Hoppas bara att det kommer finnas det han vill ha!

  • mamablues
    MabCar skrev 2010-08-22 21:44:56 följande:
    vad ni hinner skriva! Själv är jag helt slut när jag kommer hem efter jobbet. Jag har haft en skitdag, ursäkta uttrycket. För att göra en historia kort.... Jag var sjuk i helgen, låg i hög feber. Fick idag veta att min möhippa skulle ha varit igår. Min bästa vän ringde och berättade detta idag. Hon berättade även att det inte kommer att bli någon då hon är gravid och barnet är beräknat till den 17 sep. Jag förstår att hon kanske inte kan vara med men hon har inte låtit någon annan vara med att planera utan valt att hålla alla utanför. Det som gör mig ledsen är att bara för att hon inte kan så kommer det inte bli någon. Jag hoppas nu att mina andra vänner gör något för jag vill verkligen ha en, en dag tillsammans med mina vänner. det behöver inte kosta så mycket.      mammab: Vad roligt att du har hittat en ring! Har du någon bild?   oktoberbrud2010: jag hoppas du snart mår bättre.
    Skrev till dig i din andra tråd om möhippan!

     


    Jag hinner skriva för jag jobbar inte, haha! Fast å andra sidan är jag ju mammaledig så en stycket bebis ska ju tas om hand 24 timmar om dygnet Sen har jag en dotter på 7 som börjar första klass på onsdag så här kommer det bli fullt upp med!


     


    Är det bara jag som alltid skriver så här sent oxå? Har så svårt att slappna av på kvällarna så det blir lätt ett par timmar för mkt framför datorn. Men nu är jag rätt trött så God natt på er!!

  • mamablues
    Knektarna skrev 2010-08-24 18:58:08 följande:
    Vi har precis börjat att planera. Verkar som om alla är ute i så god tid! Hoppas att vi hinner få till det =)
    Hej! Ska du med gifta dig 23:e?? Vi började planera i maj-juni lite smått men sen dog min mormor innan midsommar så planeringen stannade av nästan en månad :(

    Så vi är oxå lite stressade!! Hur långt har ni kommit å hur många blir ni??

  • mamablues
    Oktoberbrud2010 skrev 2010-08-24 21:33:51 följande:
    Hindersprövningen har äntligen kommit, så då kan man bocka av det...Och idag har vi fått gjort lite. Har provat ut min vigselring. Det blev inte Schalinsringen i mitt bildgalleri, för den passade inte alls ihop med min förlovningsring visade det sig. Men jag hittade en jättefin, som dessvärre inte finns på bild. Det är guldsmedsaffärens egen design, men de verkar inte sälja den online. Sen har jag bokat hotell i 2 nätter, natten före bröllopet sover jag och tärnan där och på bröllopsnatten blir det naturligtvis min man jag delar rummet med...   de var så schyssta de har gett oss ett finare rum till samma pris som man får ett vanligt rum. Och så kommer de sätta in blommor och choklad på rummet till bröllopsnatten!  Plus att jag har bokat tid för att avlägsna vårt preventivmedel. För vi tänker försöka att växa som familj redan från början... Imorgon ska jag ta hand om cateringen. Det är i senaste laget, hade tänkt att gjort det förra veckan, men den föll ju bort av förklarliga skäl. Mår sååå mycket bättre nu när jag har fått rätt antibiotika!Nu håller jag på att bestämma mig för en bolero, funderar på antingen en i fuskpäls eller en i taft.  Vill absolut inte visa mina gäddhängsarmar. Och det kan ju faktiskt vara rätt kallt i slutet på oktober, har blivit en riktig liten kylklamp som fryser för minsta lilla..
    Å vad mysigt att börja planera barn med Jag har räknat ut att jag har ägglossning runt den 23:e hahaha! Men här ska det inte planeras mer barn på ett tag. Lycka till med bebisverkstan

     


    Jag vill med ha en bolero fast av anledningen att det kan bli lite kyligt. Ska kolla i nästa vecka efter tyg eller fuskpäls. Sammet hade vart jätte fint men svårt att få tag på snygg sammet!! Inte svårt alls att sy faktiskt så kan du sy så sparar du några hundralappar!!

  • mamablues
    Oktoberbrud2010 skrev 2010-08-25 09:31:33 följande:
      Tack! Tror jag får hålla mig till att köpa en bolero. Skulle jag sy den så skulle alla gäster tro att de var på maskerad. Jag kan på sin höjd sy fållar på gardiner. Fast man ska inte titta nära på dem.  Min raksöm blir liksom inte så rak...  :-P  I mitt fall borde det kallas vågsöm....  
    Hahaha...nytt uttryck! Man syr faktiskt sömmar på boleron som inte syns :P
  • mamablues

    Jag har fokuserat så mkt på klänningen och på alla detaljer att jag helt glömt själva upplägget på festen!! Hade en av våra toastmadames här igår och hon frågade givetvis hur vi har tänkt festen. Jag blev helt ställd


     


    Så nu undrar jag hur ni har lagt upp eran fest?? Eller är ni som oss...inte tänkt så mkt på det än?

  • mamablues
    mammab skrev 2010-09-05 18:37:23 följande:
    våran präst har inte hört av sig än! börjar bli lite orolig...
    Våran kommer inte höra av sig fören 2 veckor innan och det är jag med orolig för. Vet inet ens vem det är än...suck!
  • mamablues

    Låter som det inte bara är jag som är stressad...skönt då är man normal då


     


    Här rullar allt på och det känns oms jag har allt under kontroll med hjälp av olika människor omkring mig då jag fick en liten kolaps för några veckor sedan


    Försöker att inte stressa ihjäl mig men det är inte så lätt när man har bebis, barn och syr brudklänning och näbbklännigar. Mitt i allt så byter m2b jobb med och ska börja jobba i Göteborg på vardagarna så det har gått åt många dagar åt att han åkt dit på intervjuer osv.... Jag är jätte glad att han fått nytt jobb men det kanske kunde väntat några veckor! Jag har ju fått lägga allt mitt åt sidan så nu får jag jobba på nätterna å sova får jag göra i graven....


     


    Sorry för klagande inlägg men jag är lite uppless på att inte tiden räcker till just nu. Har vart helt utslgen i 2 dagar nu så jag hoppas jag får nya krafter att orka med det sista. Jag vill ju njuta de sista veckorna av vanlig planering och gärna få lite mys tid med blivande mannen!


     


    Vi ska iaf träffa prästen på måndag och han verkar jätte bra! Har även bestämt att min pappa ska leda mig fram, vet vad det står för men så vill jag/vi ha det!


     


    Vad som är kvar???


    En massa små saker men det mesta är som sagt under kontroll. Min mamma har tagit komandot över festen, maten och dekorering efter mina önskemål, haha


     


     

  • mamablues

    Ho ho!! Här var det nada aktivitet! Har ni fullt upp?? Inte jag....bara skoja..hehe! Nu går dagarna så sjukt fort så jag knappt hinner blinka. Men tror jag har full koll på allt. Förutom att jag igår kom på att caketopper hade vi glömt. Så nu måste jag leta efter det. Men har ni som jag börjat att känna nerverna? Kan bli sådär fnittrig när jag tänker på att om 9 dagar är jag gift !!!


     


    Min brudbukett blev klar igår och jag ändrade mig i sista sekund kan man säga. Vi kom ju på att m2b ena kusin är florist så jag frågade henne och hon sa JA! Nu blir det verkligen som jag vill att den ska se ut istället för att få någon för att budgeten tryter. Hon gör den gratis och sen köper hon in blommorna genom sitt företag! Det ska vara en rund rosbukett fast med en liten droppe! 2 sorters rosor och hjärtan på tråd i den som hänger ner lite slarvigt och sen pärlor och "diamanter" i rosorna.


     


    Sen har det varit mkt strul med vem som ska sminka å fixa hår men efter min möhippa i lördags fick jag en extra present från en av m2b:s systrar! En sminkning på Make up store på bröllopsdagen! Blev nämligen sminkad där i lördags och blev såå nöjd! Sen hjälps min syster och min kusin åt med håret, så det kommer bli jätte bra! Bara jag får ett glas champagne till....


     


    Det är en del små fix kvar men tror att allt är under kontroll! Hur har ni det? Vore ju kul att följas åt nu de sista dagarna men man ska ju få till tiden med här vid datorn


     

  • mamablues
    mammab skrev 2010-10-15 09:13:55 följande:
    Här är det fullt upp.. på måndag ska jag betala lokalen och ringarna! ikväll ska vi till systemet å handla in all alkohol! sitte rnu å försöker räkna ut hur mycket det kommer gå åt?! skit svårt ju! Blev hippad förra helgen! var jätte roligt, blev total lurad av min BM. Jag har ingen aning hur vi ska göra med vigselprogrammen och festprogrammen.. tänskte ringa calligrafen å kolla hur lång leveranstid dom har och tar en nödlösning å beställer genom dom. kost får det lov att göra för vi har ingen skrivare och jag kan inte sitta å skriva allt för hand!   På måndag ska jag göra provsminkning å hår! ska bli spännande å se om hon får till det som jag vill! åhhh närmar sig nu tjejor!!
    Har ni ingen som kan hjälpa er med festprogrammen å vigselprogrammen?? Min bror gör vigselprogrammen å mina föräldrar festprogrammen...super skönt att slippa!

     


    Jag undrar med hur mkt alkohol det går åt. Vi har nog bara 30 pers som kommer dricka.


     


     

  • mamablues
    mattiasFästmö skrev 2010-10-15 09:12:35 följande:
    Hej! Ja nu är det inte långt kvar, hujeda mig. Jag drömmer om bröllopet varje natt nu, men hittills har det gått bra i drömmarna iallafall, jag tar det som ett tecken vi är också klara med allt egentligen, vi ska beställa present till bestman och gästbok på söndag tänkte vi, så vi får den nästa vecka, sen ska vi kolla ut vad vi ska ha i brudskålen, och så ska jag planera med floristen om vem som ska hämta bordsdekorationerna och när dom kan hämta upp dom. Annars är allt fixat, vilket känns jätteskönt, hade inte velat stressa nu såhär i sluttampen. Det enda är att jag tänkte jag skulle få fin hy till bröllopet, så jag har börjat med massa dyra krämer och grejer som iof fungerar, men jag är så dålig på att komma ihåg det. På den fronten är jag verkligen ingen tjej-tjej ^^  Beställde tärnans och toastmasterns presenter här i dagarna, hon som gjort dom har lagt upp den på sin sida www.lovebeproud.blogspot.com det är jag som är Isa, visst är dom helt underbara? jag är så satans nöjd, och skönt att ha det avklarat. Vad har ni köpt i present till de som hjälper till?  
    Vi har inte köpt något och jag vet inte vad eller hur mkt det ska kosta. Vad är rimligt?? Man vill ju varken vara snål eller att det ska vara för mkt.
  • mamablues

    Åå nu är vi fruar!! Stort Grattis till alla er!!


     


    Helt sjuk dag med stress, magont och ändå en underbart lugn haha! Vädret var ju inte direkt något att hurra för men det glömmer man liksom bort på något sätt, förutom att klänningen inte skulle bli skitig, haha! Vi hade en helt fantastisk dag trots att några saker glömdes bort eller att tiden sprang iväg! Vi fick vårat sago bröllop och jag fick det jag alltid har drömt om....!!!!!


    Vore kul att höra era berättelser! Min kommer finnas i bloggen


     


    www.mamablues.blogg.se


     


    Kram från fru Wirzèn....hihi

Svar på tråden Brudar 23:e oktober