Inlägg från: sjuttiosexa |Visa alla inlägg
  • sjuttiosexa

    Gravid & förvirrad...

    Jag var 19 år när jag blev gravid. Min dåvarande pojkvän var 24år & hade fast jobb. Jag var arbetslös/studerande. Vi hade disskuterat att skaffa barn men eftersom jag åt p-piller bestämde vi oss för att sluta med dem, det skulle helt enkelt få ta den tid det ville att bli gravid, så det var lite planerat ändå!!

    Det som inte var planerat var att jag blev gravid första ägglossningen efter att ha slutat med p-pillren, min pojkvän blev mest arg o irriterad för att jag hade blivit gravid direkt...han ville absolut att jag skulle göra abort. Jag pratade med psykologen hos mödravården & egentligen hade jag bestämt mig för att behålla det. Jag kunde inte rå för att jag blev befruktad direkt...vad hade min pojkvän för rätt att först vara med på att skaffa barn & bara för att det tog sig direkt välja abort..det var inget alternativ för mig. Tiden gick & jag var bara mer o mer säker på att jag hade valt rätt!!! Om han inte ville kunde han gå men han stannade kvar hos mig, det gick upp ett ljus för honom när vi var på ulj. Då ville han ha det!!

    Vi hade en 3.a i radhus så vi bodde bra!! tiden gick o våran lilla tös föddes i slutet på April...liten o söt som en liten tröllonge med massa mörkt hår. Allt var jätte bra & vi levde ett lyckligt familjeliv ända till han en dag inte ville mer...då hade våran lilla tös blivit 9½ månad & det var ett svårt steg att bli ensamstående mamma vid 20 års ålder!! Den lilla tösen är 14½ år idag & jag har aldrig ångrat att jag skaffade henne, hennes pappa bor långt bort idag men de har kontakt & hon är dit o hälsar på flera ggr /år samt att han är hit ibland & hälsar på! Hon har tagit mina 2.a barns pappa som pappa så allt slutade bra för våran del.

    Stå på dig & gör det som ditt hjärta säger är rätt!!!

    Lycka till!

Svar på tråden Gravid & förvirrad...