Inlägg från: ToE rockin it since 07 |Visa alla inlägg
  • ToE rockin it since 07

    Nyförlovad!:D

    Åhh! I fredags gick min kära pojkvän ner på knä till The Police's "Every breath you take" och frågade om jag ville förlova mig med han:) Of course! Är sååå lycklig! Doch planerar vi inte bröllop riktigt än, men kände mig ändå ganska välkommen till denna sida:)


    Jag kan inte sluta titta på min ring! Sen tänkte jag..alltså, den är från Guldfynd, där en stor del handlar sina förlovningsringar...Så jag undrar har någon av er därute en likadan som jag? Här är den:


    www.guldfynd.se/page.jsp&articleNo=0333575&step=2&&productType=0&priceRange=&attributeType_4=472&articlesPerStep=8&attributeType_2=&attributeType_1=&articleNo=&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E


    Sen undrar jag en sak..När vi berättade för min svärmor att vi förlovat oss, så hade hon sin vän där som fick se våra ringar. Min pojkvän ville hellre ha vitt guld och jag ville ha vanligt guld, med de passar ändå jättebra ihop iom att min har diamanter.. Men hennes vän sa; "Ni har ju inte likadana ringar, det är ju fusk!"


    Jag blev ganska irriterad på detta.. Vad tycker ni? Måste man ha exakt likadana?

  • Svar på tråden Nyförlovad!:D
  • ToE rockin it since 07

    Jag har också tänkt så, att man ska ju ha dem resten av livet:) Så man ska ju trivas med dem. De har kanske olika färg, men de båda är av den "runda" varianten och tjocka och breda. Så egentligen är det bara färgen som skiljer:) Och min är egentligen en alliansring, därav diamanterna.


    Enza: Han frågade om jag ville förlova mig med han eftersom det var det vi gjorde; förlovade oss:) Sen efteråt sa han att han kände sig dum att han inte frågade om jag ville gifta mig med honom, men det är ju självklart att jag vill det om jag gick med på förlovning, höhö:P


    Tack för alla gratulationer!:D

Svar på tråden Nyförlovad!:D