• sun moon

    Lyckliga singlar en myt eller inte?

    Visst överdriver de lite men jag håller med om att sverige är ett singelland och man får negativa vibbar när man väljer att gifta sig (igen för min del) Alla ska vara självständiga och gå sin egen väg. 


    Men för min del är singellivet inget för mig.. mår som bäst att vara älskad och älska tillbaka. Och min BM har varit singer i 43år och det är verkligen inget liv som han längtar tillbaka till.. fast han får pikar för att han vill gifta sig. 

  • sun moon

    Svaret på din fråga myt eller inte.. så tror jag att lyckliga singlar är en myt. Vi är gjorda för att vara tillsammans. Kan tänka mig att "vårt singel är bäst Sverige" är en av anledningarna till att vi toppar självmordsstatistiken.. sedan gör inte vårt mörka negativa land sakerna bättre. 

  • sun moon

    och ang att ensamstående mammor får en massa bidrag är inte sant. Jag fick inget, inte ens bostadsbidrag. Jag jobbar som undersköterska, natt och tjänar inte så mkt. När alla fasta utgifter var betalda så hade jag 3000kr kvar att leva på som skulle gå till mat, kläder, hygienart och nöjen. Jag ar två tonårsbarn som bor 50% av tiden hos mig. 

Svar på tråden Lyckliga singlar en myt eller inte?