• janos

    Äntligen fredag del 22

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-21= 29744 inlägg
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 22
  • janos

     


    anne på grönkulla skrev 2010-08-16 18:07:04 följande:
    Yippee - lyckades ta tag i förrådet o fick en hel del synligt skräp undan, rätt mycket kvar dock men en bit på väg kom vi!

    Vad duktiga ni är! Bra jobbat! Skönt att bli av med sånt som bara står och tar plats.

    Min största önskan är att få gå igenom hela huset och rensa undan ALLT som man inte använder. Kanske en vacker dag........

  • janos

     


    lunagarden skrev 2010-08-15 18:32:41 följande:
    Huj, här blev ingen kräftskiva, fick besöka KK istället då jag haft en massa sammandragningar hela helgen och är bara i vecka 20+6. Som tur var såg allt bra ut, så det är bara att vila!

    Oj vilken dramatisk helg! Blir du sjukskriven eller blir det att vila när tid finns? Finns det förresten någon sådan tid när man planerar bröllop och dessutom har en liten hemma?

  • lunagarden

     


    janos skrev 2010-08-16 20:04:58 följande:
      Oj vilken dramatisk helg! Blir du sjukskriven eller blir det att vila när tid finns? Finns det förresten någon sådan tid när man planerar bröllop och dessutom har en liten hemma?

    Doktorn rekommenderade några dagar hemma, men jag har ju varit mammaledig fram till nu och börjar jobba heltid på onsdag - får se hur det går!

    Som tur är så jobbar min man bara 72 % sovande natt, så han är ju alltid hemma hela dagarna, så det har gått ganska bra att vila fastän jag tycker det tråkigt.

    Men att låta bli att lyfta när man har en niomånaders är svårare.

  • anne på grönkulla

     


    janos skrev 2010-08-16 20:00:38 följande:
      Vad duktiga ni är! Bra jobbat! Skönt att bli av med sånt som bara står och tar plats.Min största önskan är att få gå igenom hela huset och rensa undan ALLT som man inte använder. Kanske en vacker dag........

    Det hjälper att flytta var tredje år, man samlar på sig mindre grejer och röjer mer!

  • anne på grönkulla

     


    lunagarden skrev 2010-08-16 20:39:34 följande:
      Doktorn rekommenderade några dagar hemma, men jag har ju varit mammaledig fram till nu och börjar jobba heltid på onsdag - får se hur det går!Som tur är så jobbar min man bara 72 % sovande natt, så han är ju alltid hemma hela dagarna, så det har gått ganska bra att vila fastän jag tycker det tråkigt.Men att låta bli att lyfta när man har en niomånaders är svårare.

    Näe det låter krångligt...

  • lunagarden

    När vi flyttade från en gård där vi bott i sex år och hade massor med utrymmen att förvara "bra-att-ha-saker" till lägenhet fick vi köra sju lass till tippen och tre till lägenheten

    Har lärt mig av det och försöker rensa undan efter hand nu.

  • Fru Hilde

    Hej!


    Äntligen Tisdag!!    


     


    Igår hade jag huset fullt med folk på kombinerat meandi och symöte. Det avlöpte väl och var riktigt trevligt bortsett från att jag själv inte hann att handarbeta. Tyvärr hände en grej som får mig lite nedstämd också, inget märkvärdigt, men idag måste jag ta tag i det och reda ut begreppen lite. När man är snäll och tillmötesgående mot folk så händer det ju att de norpar för mycket på välvilligheten. Den här gången ska jag inte mesa och stå ut utan tänker säga vad jag tycker. Lyckas jag kommer jag vara sååå mallig över mig själv för jag är ju rejält konflikträdd när det gäller sånt här.


     


    Nähäpp nu grinas det från bebygymmet. *Swooosh*

Svar på tråden Äntligen fredag del 22