Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Vi firar väl alla 5åriga bröllopsdagar i sommar väl? För oss är det några veckor kvar, men det närmar sig! (vem hade trott det en gång i tiden...)

  • anne på grönkulla

    Här har jag börjat jobba o borde använda helgen till att fortsätta röja pärmar i förrådet, men har 2 familjeluncher inbokade, så jag befarar att det inte blir så mycket annat gjort...

    Imorrn är det 5 år sen pappa dog så jag ska till kyrkogården före jobbet o sen ska jag träffa en väninna på kvällen, så det blir ox en lång dag - men trevlig, hoppas jag. Fika på jobbet är det oxå - o fredag!!!!

  • anne på grönkulla

     


    Fru Hilde skrev 2010-09-04 13:38:58 följande:
    Vad han gjort? tja klippt naglarna i tvättstället, lagrat disk i diskhon och inte i maskinen, gnällt på mig, kommit hem sent... ja hmm ni förstår hur hemskt jag har det va??  

    Så dumt! Särskilt gnällt på dig verkar mycket obra...

  • anne på grönkulla

    Oh nej!

    Själv har jag oxå varit hysteriskt social med diverse olika kompisar och familj - och ikväll har jag sytt gardiner. Tyvärr blev det lite snea (mäta noggrannt är inte min starka sida tydligen...) men men - de hänger nu uppe i sovrummet iaf!

  • anne på grönkulla

    Hilde, jag tänkte häfta fast vaxduk ovanpå en sån fyrkantig IKEA-pall/bord med lock för att skydda den lite på balkongen, vad tror du? Vi har 2 o om en stryker med gör det inte så mycket, jag överväger tom att stoppa med en kudde som "sits" på locket under vaxduken för att ha den som förvaring (för typ dynor o så, på sommarn alltså) o extra sittplats. Tror du det funkar? Några tips?

Svar på tråden Äntligen fredag del 22