• janos

    Äntligen fredag del 22

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-21= 29744 inlägg
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 22
  • janos

    Apg, jag lånar gärna din karl denna vecka för min verka jobba ihjäl sig just nu. Slitsamt att vara själv med småttingarna och sover som en kratta för tillfället.

  • äntligen på väg

    *kramar om Janos och Hilde* Det är jobbigt att inte sova!

  • janos

    Tackar för kramarna och omtanken. Hoppas att maken kan vara ledig imorgon, för jag skulle behöva sovmorgon. Idag är det......Äntligen fredag! Ikväll hoppas jag att få sjunka ner i soffan och titta på doobidoo. I helgen planerar vi att möblera om i v-rummet. Känns kul! Vad ska ni göra?

  • anne på grönkulla

    Här är det konsert o kompishäng ikväll, sen sovmorgon imorrn (säg inget till maken, men jag har beställt hemlevererad frukost!, hoppas den är bra...) - o hemmafix. sen på söndag ska han ta emot röster - jag funderar på om jag kan pyssla om mormor på nåt vis.

  • äntligen på väg

    Äntligen fredag!

    Å hemlevererad frukost, nice .

    Här blir det synundersökning och shopping/fika på stan med en god vän imorgon. Gissar på att det blir att skaffa brillor för texten på tv´n börjar liksom flyta ihop.

  • janos

     


    anne på grönkulla skrev 2010-09-17 07:06:19 följande:
    Här är det konsert o kompishäng ikväll, sen sovmorgon imorrn (säg inget till maken, men jag har beställt hemlevererad frukost!, hoppas den är bra...) - o hemmafix. sen på söndag ska han ta emot röster - jag funderar på om jag kan pyssla om mormor på nåt vis.

    Hemlevererad frukost! Wow! Vilken lyxmorgon. Själv så hoppas jag på att få ligga i sängen till kl 7

  • janos

     


    äntligen på väg skrev 2010-09-17 08:38:48 följande:
    Äntligen fredag!Å hemlevererad frukost, nice . Här blir det synundersökning och shopping/fika på stan med en god vän imorgon. Gissar på att det blir att skaffa brillor för texten på tv´n börjar liksom flyta ihop.

    Skaffa brillor?!? Hm, kan du inte göra som jag......tvätta av rutan. Då blev bilden mycket klarare.

  • anne på grönkulla

    www.weekendfrukost.se - mkt trevligt nöje även om vi nog inte kommer kosta på oss det varje vecka. Men nån gång ibland så - nu var det min överraskning till maken, som mötte en viktig deadline igår och ska sitta valförrättare imorrn, så en lugn o mysig lördagmorgon var typ hans enda avkoppling denna veckan. Men de levererar bara till vissa områden i Stockholms innerstad, tror jah...

  • äntligen på väg

    Ja, den dagen vi kan få frukost levererad ut till Tossemarken ska jag hissa flaggan... eller skaffa flaggstång först och sen hissa flaggan!

    Det blev brillor, inget allvarligt synfel men tillräckligt för att brillor skulle behövas vid tv-tittande och bilkörning. Men jag ska även prova att torka av tv´n Janos, mycket bra tips!! Så om tre veckor ser jag inte bara snygg ut, utan även smart .

    I morgon blir det röstning. I morse var jag helt på det klara med hur jag skulle rösta, sen läste jag en kort sammanfattning om de olika partierna i lokaltidningen och så blev jag osäker igen. Får väl se hur det känns i morgon.

Svar på tråden Äntligen fredag del 22