Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 22

    Fint med ny tråd Janos!

    Ja, jordgubbarna kan tydligen ställa till det lite för endel små magar. Alkohol, jordgubbar, räkor, rå lök och starkt kryddad mat var väl det som jag undvek under amningen för säkerhets skull (dom där fiskarna man ska undvika äter jag aldrig ändå). Men vissa barn klarar ju all mat hur bra som helst så det bästa är väl egentligen att prova sig fram.

    Nu äter Wilma "vanlig" mat. Har varit lite duktig och lagat eget ett par gånger, men mest blir det burkmat. Nu har jag dock införskaffat en fin matbok för bebisar för att få lite inspiration och vägledning vad som är lagom kryddat osv. Önskar jag hade mer fantasi vad gäller matlagning, men jag är en sån som i stort sett alltid lagar efter recept alt något enkelt även när det gäller mat till mig och maken, men å andra sidan så brukar det iaf bli gott och oftast ganska nyttigt . Så nu ska jag skärpa till mig så att även vår dotter vänjer sig vid att äta hemlagat.

    Maken är nu inne på sin fjärde och näst sista semestervecka. Vet inte vart tiden har tagit vägen! Har mest varit hemma och haft det bra .
    Hoppas att ni andra oxå haft en skön sommar hittills!

    Kram på er!

  • äntligen på väg

    Såklart att du vinner Hilde, du är ju grym!
    Är oxå inne i en sova-dåligt period. Somnar som en sten men vaknar av oroliga drömmar. Jobbigt. Hoppas du fick lite sömn tillslut iallafall!

    Välkommen Lunagarden! Min lilla tjej är 7 månader så nästan jämngammal med din Charlie .

    Men Janos... 5 månader redan! Vart tog tiden vägen? Tyckte precis att han ploppade ut!

    Idag har jag bokat träning - en lördag förmiddag!! Men det behövs. Gillar inte utvecklingen jag ser på vågen. Fast maken säger att det är musklerna som väger mer för att jag börjat träna. Jo, det kan väl vara sant, men alla femtielva fikastunderna och chipsen och chokladen mm då? Han är rar <3

  • äntligen på väg

    Hi, hi... ser att det är fler än jag som tvingas börja dagen för tidigt .

    Här blir det troligen att åka på kalas i eftermiddag. Makens små kusiner fyller år. Maken själv ska spela fotbollsmatch, men troligen åker jag och lilla W på kalaset ändå.
    Lunagarden: Vad roligt att du är kvar hos oss . De flesta som kikar in här brukar försvinna direkt igen. Jobbigt med sammandragningar. Hoppas de ger med sig tills det är dags "på riktigt".

    Igår hade jag och maken varit gifta i 5 år. Vart tog tiden vägen? Firade med alkoholfritt bubbel. Jag har inte börjat dricka alkohol igen sen graviditeten, känner inget sug efter det alls så då är det ju bara bra att låta bli att börja igen. Räknar ju points nu oxå, så då tar jag hellre en chokladbit extra .

    Hoppas ni får en trevlig helg alla

  • äntligen på väg

    Annorlunda söndagskalas Janos .

    Här har vi provat kyrkans barntimmar idag (eller heter det öppna förskolan???). Lilla W tyckte iaf det var kul och sover nu som en sten, så nu får mamma surfa en stund mitt på blanka dan . Fast jag borde eg passa på att städa toan...

  • äntligen på väg

    Oj, nu gjorde jag så igen... missade att läsa sista sidan så jag trodde att ingen skrivit sen den 3:e, men ni har då varit flitigare än så! Tänk att vi fortfarande har såpass fart på tråden efter 5,5 år!

    Minns inte heller cerattråden..?

    Va duktiga ni är som syr och grejar! Jag är nog oxå bra på nåt hantverk, ska bara komma på vad det är.

  • äntligen på väg

    *kramar om Janos och Hilde* Det är jobbigt att inte sova!

  • äntligen på väg

    Äntligen fredag!

    Å hemlevererad frukost, nice .

    Här blir det synundersökning och shopping/fika på stan med en god vän imorgon. Gissar på att det blir att skaffa brillor för texten på tv´n börjar liksom flyta ihop.

  • äntligen på väg

    Ja, den dagen vi kan få frukost levererad ut till Tossemarken ska jag hissa flaggan... eller skaffa flaggstång först och sen hissa flaggan!

    Det blev brillor, inget allvarligt synfel men tillräckligt för att brillor skulle behövas vid tv-tittande och bilkörning. Men jag ska även prova att torka av tv´n Janos, mycket bra tips!! Så om tre veckor ser jag inte bara snygg ut, utan även smart .

    I morgon blir det röstning. I morse var jag helt på det klara med hur jag skulle rösta, sen läste jag en kort sammanfattning om de olika partierna i lokaltidningen och så blev jag osäker igen. Får väl se hur det känns i morgon.

  • äntligen på väg

     


    janos skrev 2010-09-21 19:59:22 följande:
    Har Lunagarden lämnat oss måntro?Ni ska nog se att jag sitter här helt själv till slut och mumlar för mig själv......

    Nej, inte själv. Jag kommer oxå att sitta här gammal och gaggig och minnas hur det var förr!

  • äntligen på väg

    Grattis till 200 förresten. Den förtjänade du!

  • äntligen på väg

    Fem dar utan något skriv . Inte ens igår när det var äntligen fredag!!!
    Vi får skärpa oss.

  • äntligen på väg

    Jösses Hilde, då kan jag förstå att du känner dig lite trött! Idag blir det Ikea, jippie!! . Maken och dottern tar väl inga glädjeskutt till detta beslut men det ska nog gå bra ändå. Vi ska ha lite möbler till lilla W´s rum och en hylla till vardagsrummet. Sen vill jag ha lite kuddar och lådor oxå och maken börjar så smått lägga fram önskemål om ny tv möbel men vi får väl se. Tydligen ska det ju betalas oxå! Igår var jag och maken faddrar på min systersons dop. Kändes väldigt speciellt för han är tre år och dopet blir ju lite annorlunda då, men det var verkligen jättefint

  • äntligen på väg

    För info kan jag meddela att texten inte var så kompakt när jag klickade på "posta" men whatever!

  • äntligen på väg

    Åh, man tackar... .
    Jag har ju varit lite kass på att pricka in de jämna annars så jag antar att jag hade sparat mig till denna

    Ja, klart vi ska fortsätta träffas här! Håller med CM. Man läser och tror att man syns lixom, får bli bättre på att skriva helt enkelt.

Svar på tråden Äntligen fredag del 22