• Albert­ina83
    Äldre 24 Jul 21:14
    4878 visningar
    20 svar
    20
    4878

    När man köper hus?

    Jag och min fästman har letat efter vårt drömhus i 2 år. Vi vill oxå bo i ett hus på landet för max 800.000 kr. Kanske 900.000, vi har fått gå upp i pris för det har varit svårt att hitta ett bra hus utan renoveringsbehov. Det har oxå varit svårt att hitta hus som ligger helt avskilt, vi vill bo helt för oss själva utan grannar. Min fästman vill helst inte köpa ett hus som är så dyrt att vi inte kan stå som ägare utan lån när vi blir pensionärer. Det är min fästman som kommer låna till huset för jag har inget jobb.
    Vi måste oxå tänka på att bara en av oss har inkomst genom jobb. Jag har sjukbidrag men snart blir jag av med mitt bidrag. Så jag kanske inte har nån inkomst överhuvudtaget om några månader.

  • Albert­ina83
    Äldre 25 Jul 13:42
    #11

    Jag har alldrig jobbat pga social fobi. Jag ska ansöka om sjukbidrag igen. Men är osäker om jag blir beviljad det eftersom jag mår bättre idag. Tror jag skulle klara av att jobba deltid. Men det är inte lätt att hitta nåt jobb som skulle passa nån som jag, som har svårt med det sociala. Drömmen är att jobba med djur eller som bagare.
    Kanske måste jag söka mig till arbetsförmedlingen. Men förra gången jag hade med dom att göra så ville dom inte ha med mig att göra för att jag inte är helt frisk.
    Vi har oxå börjat kolla på lantbruk för dom brukar ligga för sig själva. Vi har kollat på en hel del vanliga villor och vinterbonade fritidshus men det finns knappt några som ligger avsides. Vi är väldigt otåliga, hoppas att drömhuset dyker upp snart.

Svar på tråden När man köper hus?