• pärlan01

    Örebrobrudar!!!

    hej.
    gifter oss lite utanför örebro i svennevads kyrkai
    januari. Nikolai e en fin kyrka.

  • pärlan01
    Youni skrev 2011-12-07 20:40:20 följande:

    Hej,


    Kanske jag kan vara med i det här också fast vi är två killar som ska gifta oss i Örebro i juli 2012. Vi ska gifta oss i Längbro kyrkan och själva festen har vi på Karlslunds herrgård. Antal gäster blir ca 55-60.


    I tillägg till kyrkan och festlokalen är vi nästan färdig med vår hemsidan där det finns allmänn information om bröllopet, vår historia, bilder, turistinformation över Örebro, reseinformation osv. Vi har även bokat ett block på ett hotell till våra gäster som får ett speciell pris med en bokningskod.


    Mycket finns kvar och i januari börjar vi planering av invitationer. Vi måste skicka iväg dem i god tid då det blir gäster från flera länder. Prästen blir tvåspråkigt då min släkt kan bara finska och min mans bara svenska. Enda problemet är ytterligare gäster som kan inte alls nordiska språk men kanske det går bra på kyrkan i alla fall...Vi tror att vi tar engelska med på bröllopsmiddag men inte på kyrkan alltså.


    Middagen beställar vi från herrgården och det blir 3-rätters middag och tårta senare på kvällen. Tårtan bestämmer vi senare när vi har hittat ett bra konditori i stan.


    Allt det här är så spännande och det bästa är ju planering tillsammans med min förlovade :)


    Längbro kyrka e väldigt fin.
Svar på tråden Örebrobrudar!!!